Horoskop za vikend: evo kako da pošaljete Svemiru narudžbinu za sve što želite (od 21. do 23. jula 2017)

Budite dostupni za ljubav!
Pripremio: Aleksandar Tomić
Pri kraju je još jedna dobra nedelja, koju kvari samo opasnost od konfuzije, koja zahteva oprez i posvećivanje pažnje detaljima. No iako se put pred nama ove nedelje činio nejasan, dobra je stvar što tu nejasnu energiju možemo okrenuti u svoju korist tako što ćemo je iskoristiti za – manifestovanje, kaže astrolog Gregory Scott.

I to “usredsređivanjem na ono kako želimo da naš život izgleda kao i korišćenjem te nejasne, snolike, eterične energije da manifestujemo stvari”, objašnjava dodajući da vizuelizujete ono što želite te zatim to predate Svemiru šaljući mu “narudžbu” što želite u određenom segmentu svog života.

U petak Mesec ulazi u znak Raka a u trigonu je s Neptunom u Ribama.
Svemir ostvaruje ljubavne želje
Osim entuzijazma i samopouzdanja, koji su naglašeni Marsovim boravkom u Lavu, istaknuti su empatija, saosećanje, tetošenje, stoga je petak savršen dan za romantične osobe i sanjare te “naručivanje” od Svemira onog što želite u ljubavnom životu. Ako niste zainteresovani za romantične pothvate i doživljaje, ovu energiju možete iskoristiti za bolju komunikaciju, savetuje britanski astrolog.

Budite dostupni za ljubav

Subota je dan kad Sunce prelazi u znak Lava – srećan rođendan, Lavovi! Mesec je i dalje u Raku kao i u trigonu s Neptunom u Ribama, no iako je ta snovita energija i dalje tu, bićete spremni da prekinete sanjarenje i fantaziranje o ljubavi i romantičnosti.
Umesto pasivnog razmišljanja o tome, osetićete želju da preduzmete konkretne korake u tom području svog života. A subota ima veliki potencijal upravo za ljubav. Stoga taj dan svakako izađite jer postoji šansa da nekog upoznate ili pak za subotu dogovorite izlazak kako biste iskoristili podsticajnu lavovsku energiju da ostvarite svoje želje, snove i nade. “Budite dostupni za ljubav. Vreme je za akciju”, savetuje G. Scott.

Mlad Mesec u Lavu

Nedelju obeležava mlad Mesec u Lavu, koji je u konjunkciji sa Suncem i Marsom u Lavu. Osim što će se, naravno, Lavovi osećati sjajno u svojoj koži i biti nezaustavljivi, ova kombinacija i drugima daje veliku ličnu snagu i energiju. Zato je nedelja pravi dan da se uhvatite u koštac i rešite nešto što ste pre smatrali teškim ili nedostižnim kao i da u određenom životnom području napravite proboj.

Izvor: Sensa klub

Zithromax for sale