Horoskop za veliki uspon i sticanje obilja: evo šta nam donosi Pluton u direktnom hodu (do 23. aprila 2018. godine)

Pluton je oplaneta karijere i profesionalnog usavšavanja, a da li će vašem horoskopskom znaku doneti uspeh i materijalno bogatstvo?
Pripremio: Aleksandar Tomić
Posle višemesečnog retrogradnog hoda, Pluton je krenuo direktnim hodom preko Jarca, znaka karijere i ambicije. Ova planeta simbolizuje unutrašnju snagu, moć regeneracije, harizmu, seksualnost, veliko bogatstvo, nagli uspon onda kada sve izgleda izgubljeno. Ove nedelje obrazuje harmonične aspekte sa Marsom i Venerom u Devici, Saturnom u Strelcu, Neptunom u Ribama, a izazovne sa Suncem i Merkurom u Vagi, što donosi napredovanje u karijeri i novac, a upozorava da se klonite rasprava.
Preko Urana, Neptuna i Saturna, planeta originalnosti, mašte i upornosti, od 2008. godine prelazi tranzitni Pluton koji rođenima u periodu od 13. novembra 1988. do 6. februara 1991. godine, narednih sedam godina donosi uspeh, posebno ako se bave naukom, politikom, umetnošću, medicinom.
Uticaj tranzitnog Plutona u ličnom horoskopu zavisi od aspekata koje obrazuje sa vladaocima vašeg znaka. Njegov uticaj naglašen je u Škorpiji, Ovnu i Blizancima, a slabiji u Biku, Vagi i Strelcu.

OVAN (21. 3 – 19. 4)

Trigon između vašeg vladaoca Marsa i Plutona u desetoj astrološkoj kući donosi vam značajne promene u karijeri. Čuvajte se sportskih povreda.

BIK (20. 4 – 21. 5)

Pozicija Plutona u devetom astrološkom polju, pod uticajem vašeg vladaoca Venere i Marsa, najavljuje uspeh preko saradnje sa strancima. Mogući problemi sa štitastom žlezdom i jetrom.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Kvadrat između vašeg vladaoca Merkura blizu Sunca i Plutona u astrološkoj kući finansija upozorava da izbegavate nepotrebne troškove. Čuvajte se povreda, naročito šaka, prstiju.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Pluton u direktnom hodu preko vašeg sedmog astrološkog polja najavljuje promene ili želju za promenom u bračnim ili partnerskim odnosima.

Merkur u Vagi upozorava na sukob
Mogući problemi sa želucem.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Vaš vladalac Sunce, blizu Merkura u Vagi, obrazuje izazovan aspekt sa Plutonom u šestoj kući, zbog čega bi trebalo da se klonite rasprava sa nadređenima i, kolegama i saradnicima. Podložnost alergijama.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Vaš vladalac Merkur u konjunkciji sa Suncem pod uticajem Plutona iz petog astrološkog polja, opominje da izbegavate rasprave sa emotivnim partnerom. Problemi sa zglobovima.

VAGA (23. 9 – 22.10)

Sunce i Merkur u vašem znaku, pod uticajem Plutona, povećavaju šanse za kupoprodaju nekretnina ili selidbu. Trigon s vašim vladaocem Venerom nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu romansu.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Vaš vladalac Pluton u trigonu s drugim vladaocem vašeg znaka, Marsom blizu Venere, najavljuje mogućnost ulaska u vezu sa osobom koju poznajete preko posla. Čuvajte se za volanom.

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Polusekstil između Saturna u vašem znaku i Plutona u direktnom hodu preko vašeg astrološkog polja posla, donosi vam uvećanje prihoda preko kupoprodaje nekretnina. Podložnost povredama.

JARAC (22. 12 – 19. 1)

Trigon između Plutona u prvoj i Marsa u devetoj astrološkoj kući, donosi vam uspeh ukoliko se bavite poslom zbog kojeg često putujete.

Neočekivani priliv novca
Izbegavajte ljuta i začinjena jela.

VODOLIJA (20. 1 – 18. 2)

Harmoničan aspekt između Saturna, jednog od vladaoca vašeg znaka i Plutona u dvanaestom astrološkom polju, povećava šanse za priliv novca preko saradnje sa strancima. Oprez za volanom.

RIBE (19. 2 – 20. 3)

Sekstil između Plutona i vašeg vladaoca Neptuna, simbola mašte i podsvesti, donosi vam uspeh, ako se bavite naukom, medicinom ili umetnošću. Klonite se rasprava sa kolegama.
Pluton je 26. novembra 2008. godine (posle 246 godina) ponovo ušao u znak Jarca. Tu će biti do 2024. godine i doneće nova otkrića, nova rudna nalazišta i velike transformacije u zemljama koje su pod uticajem znaka Jarca. To su Srbija, Velika Britanija, Albanija, zemlje Bliskog Istoka, Australija.

Izvor: Novosti

Zithromax for sale