Horoskop za vatrenu ljubav i novi početak: kako na nas utiče opozicija Sunca i Plutona

Vreme je da izađete iz čaure i poletite slobodno poput leptira koji prihvata svoju istinsku prirodu i uživa u svom letu, a evo šta nam astrolozi savetuju!
Priprremio za vas: Aleksandar Tomić
Opozicija Sunca i Plutona opisuje sukob koji, kad se razreši, rezultira rastom, kaže astrolog dr. Loretta Standley. I objašnjava kako Sunce vlada muškom energijom, identitetom, egom, individualnošću, moći i ponosom, a Pluton transformacijom putem destrukcije koja završava kao rekonstrukcija. Ta moćna planeta nešto potpuno uništi samo zato da bi izgradila nešto novo. Dok nešto uništava, drugo, novo, pojavljuje se iz pepela, poput feniksa.
“Kad uzmete u obzir da Sunce vlada individualnom voljom, a Pluton uništava i ponovno izgrađuje, možete videti zašto to može biti opasna kombinacija. Taj će aspekt uticati na pojedinca da drugima silom nameće sebe, uverenja ili okolnosti”, navodi dr. Standley te dodaje da zato ovaj aspekt može dovesti i do različitih uverenja.

Još jedan način na koji se ovaj aspekt iskazuje jeste velika agresivnost kad je reč o ljubavi, romantičnosti i seksu, koja u ekstremnim slučajevima može dovesti i do nasilja: “Tako je jer Sunce prirodno vlada petom kućom romanse, ljubavnih izlazaka i intimnosti, dok Pluton vlada osmom kućom seksualne želje i odnosa”, objašnjava astrolog.
Kako se nositi s ovom “zapaljivom” kombinacijom? Ključna je – transformacija. Treba samog sebe podići na viši nivo delovanja i reagovanja. To je nešto poput leptira koji se pojavljuje iz čaure: “Moraćete da nađete svoj izlaz iz čaure, oprostiti se i odleteti”, ističe američka astrološkinja. Taj proces ponovnog rađanja ne samo da nije lak nego može biti bolan i zastrašujući. Ipak, nagrada je osećaj ponovnog rođenja i život koji je mnogo bliži vlastitoj istinskoj prirodi.

Izvor: Sensa klub

Zithromax for sale