HOROSKOP ZA PUN MESEC: Šta od vas traži crveni Mesec žetve u Ovnu 5. oktobra 2017. godine

Pun Mesec u Ovnu najavljuje promene – evo šta će vaš znak “požnjeti” tokom ovog Uštapa!
Pripremio: Aleksandar Tomić
Pun mesec u oktobru obično zovu Mesec žetve – 5. oktobra 2017. godine horoskop najavljuje impuls za transformaciju u različitim područjima, nagrađujući nas za hrabro suočavanje s nužnim promenama!

Kako će pun Mesec u Ovnu delovati na pojedine znakove analizirala je astrološkinja Chani Nicholas, koja o “Mesecu žetve” kaže: “Pun Mesec u četvrtak od nas traži da žanjemo bogatstvo što dolazi zahvaljujući usklađenosti s procesom otpuštanja i regeneracije.”

Za rođene u znaku Ovna ili s podznakom u Ovnu

S punim Mesecom u vašem (pod)znaku, vi ste sad pod svetlom reflektora – on vam daje pozornost, poticaj, priznanje. Ova nedelja za vas se razvija prema dramatičnoj završnici. Pun Mesec poštuje lične promene s kojima se borite i ukazuje na važnost razvoja vaših profesionalnih moći. Vaše napredovanje ima cenu – a to je vaš lični preobražaj. Rešite se slojeva svog identiteta koje ste prerasli ili vas ometaju da iskusite svoj životni potencijal; budite svesni svojih mana kako one ne bi kroz podsvest zaustavile vaš rast.
Za rođene u znaku Bika ili s podznakom u Biku

Pun Mesec od vas zahteva da nađete vremena za razmišljanje, introspekciju i oporavak. On obasjava skrivene delove vašeg života i sopstva. Obratite pažnju na ono što se događa tokom dana u trenucima dokolice; pratite poruke koje vam šalje vlastito telo. Nasuprot ovom punom Mesecu je konjunkcija Marsa i Venere, koja vam donosi važnu informaciju. Razgovori o vašim profesionalnim projektima sada će biti naročito važni, stoga obratite pažnju na ideje koje će blesnuti tokom njih. Susret Marsa i Venere daje vam zanimljiv kreativan i/ili romantičan naboj. Ta će vam energija pomoći da se prisetite moći koju imate u oba ta područja svog života i ohrabriće vas da je doživljavate ozbiljnije i time povećate izglede da je dobro iskoristite.

Za rođene u znaku Blizanaca ili s podznakom u Blizancima

Uštap će dovesti do kulminacije energije u vašem društvenom krugu i maksimalno vas opomenuti da ne dopustite da se stvari predugo odvijaju a da se ne raščist. Neki će vas prijatelji ohrabriti da radite na međuljudskim problemima, bilo da na vas deluju podsticajno ili pomalo iritantno. Ovaj pun Mesec razotkriće ko u vašem društvu podstiče nalaženje rešenja, a ko pravi dramu. Mesec će na površinu izvući i neka pitanja iz detinjstva pa budite spremni da zapazite obrasce iz prošlosti koji se ponavljaju u sadašnjosti. Važno je da svemu pristupate nepristrasno i zadržite jasan pogled na stvari.

Za rođene u znaku Raka ili s podznakom u Raku

Sad je vreme da se posvetite ostvarenju svojih profesionalnih strasti usklađujući ih sa svojim talentima. To vam otvara vrata uspeha i dovodi u život ljude koji su na istom putu s vama. Mesec nalaže da se pokažete, kažete svetu svoje namere, izložite se uspehu i neuspehu, konstruktivnoj i destruktivnoj povratnoj poruci, ljubavi i zavisti, poštovanju i osuđivanju. No isto tako, pun Mesec vam govori da svoje srce zaštitite od onih koji mrze. Ostvarenje vlastite strasti u poslu zahteva da budete što je moguće više uzemljeni, da se, na primer, na naviknete suviše na pohvale publike, a zaboravite ono što vas čeka kod kuće. Pun Mesec će obasjati one delove vaše karijere koji su najvažniji da se njima pozabavite. Zato pratite kako vaše unutrašnje promene utiču na vaš profesionalni pristup. On donosi i priliku da nešto promenite ili da vas nešto promeni, da određen deo vašeg profesionalnog života više nikad ne bude isti.

Za rođene u znaku Lava ili s podznakom u Lavu

Vama pun Mesec jarko obasjava trenutni i budući put, pomalo hitne planove, planove koje je trebalo menjati zbog nedavnih zbivanja. Učinite korak prema onome što vam je najvažnije. Nema smisla da gubite vreme zacrtavajući pravce prema onome što vas samo delimično zanima. Život je prekratak za to. Zato se usredsredite samo na ono što vam je zaista važno – za mentalno, emocionalno, telesno i energetsko blagostanje. Nemojte to odlagati.

Za rođene u znaku Device ili s podznakom u Devici

Sad je dobar deo astrološkog naglaska na ravnoteži između energije koju ste uložili u sebe i profesionalna partnerstva koja su bila važna za taj razvoj. Sad je više nego ikad prije važno razumeti kako ste naučili da se slažete s s onima s kojima radite, kako se nosite sa sukobom, završecima i svim peripetijama međuljudskih odnosa. To će vam razjasniti što vam je od tih partnerstava potrebno.

Uticaj punog Meseca oseća se i nekoliko nedelja po Uštapu
Idućih nekoliko nedelja biće neverovatno važno obratiti pažnju na ravnotežu oba područja života – čekaju vas neka otkrića, novčane nagrade i posledice, uvidi u prirodu vašeg poverenja, intimnosti i međuljudskih odnosa. Ovo delovanje upotpunjuje konjunkcija Venere i Marsa u vašem znaku, koja će doneti navalu kreativne energije – iskoristite je jer može vam pomoći ispuniti mnoge zadatke.

Za rođene u znaku Vage ili s podznakom u Vagi

Ovaj pun Mesec u središte stavlja dinamiku važnih odnosa u vašem životu, deluje na one s kojima vas vežu partnerstva, bilo privatna bilo poslovna i budi vašu sposobnost da se nosite s izazovima što dolaze putem vaših veza s drugim ljudima. Na testu će se naći i pitanja međusobnog poverenja. Iskoristite ovaj pun Mesec za isceljenje – radi sebe i veze sa sobom, radi sopstvene ravnoteže. To vam ne može dati niti oduzeti nijedna veza, bila ona dobra ili loša.

Za rođene u znaku Škorpije ili s podznakom u Škorpiji

Vaša nedavna profesionalna dostignuća biće obasjana ovim punim Mesecom. Poput evaluacije, Uštap će vam pomoći da ustanovite šta je u tom području funkcionisalo, a šta nije. On će prokomentarisati i zajednice s kojima radite – njihove snove, probleme, lepotu i manjkavosti. Obratite pažnju na to u koje ste se probleme previše upetljali, od čega se možda morate trenutno udaljiti kako biste se pročistili i sabrali. Pun Mesec će vas podstaći da razmislite koju profesionalnu naviku treba da promene, koju situaciju na poslu treba popraviti i kojim zdravstvenim pitanjem treba pozabaviti kako biste se osećali barem malo slobodnijim da stvorite onakav život kakav treba da bude. Isto tako Mesec će vas podsjetiti da ne morate da rešite svaki problem i da su rešenja često potpuno izvan vaše kontrole – verujte da sve dok se brinete za sebe, vaša će iskrena nastojanja i vas i vaš posao voditi prema najdelotvornijim rešenjima.

Za rođene u znaku Strelca ili s podznakom u Strelcu

Vama će pun Mesec u središte zanimanja staviti kreativne talente – cenite ih, obratite pažnju na to da li ih podsvesno potcenjujete, da li ste možda naučeni da ih ograničavate i podižete zidove tamo gde ne bi trebalo da bude granica, da kočite umesto da se prepustite. Često smo zaokupljeni time kako će drugi prihvatiti ono što smo stvorili – sada se treba toga osloboditi i usmeriti na sam proces stvaranja, dopustiti da vam se otkrije vlastita jedinstvena energija. Dajte sebi priliku da vas transformiše, da učite dok stvarate, da vas ono što radite promeni. Dopustite ovom punom Mesecu da vam pokaže kako se to čini.

Za rođene u znaku Jarca ili s podznakom u Jarcu

Pun Mesec će vas povezati s vašim suštinskim pitanjima i osvetliti rast u tom području vašeg života. Rast koji je došao putem preokreta, koji vas je izazvao da razumete šta znači biti uzemljen u najnesigurnijim vremenima. Mesec će vas podsetiti na ono što ste otpustili da biste otvorili prostor za rast – obratite pažnju na ono što se umesto toga razvilo. Isto tako proverite za šta to u vašem životu možda treba više prostora, slobode ili dopuštenja kako bi moglo pustiti koren.

Za rođene u znaku Vodolije ili s podznakom u Vodoliji

Neka od vaših najbližih prijateljstava naći će se pod svetlom punog Meseca. Ono otkriva promenjivu prirodu naših veza s drugim ljudima. Mesec će doći potpuno spreman transformisati dinamiku vaše komunikacije, dogovora i očekivanja u vezi – bili vi spremni na to ili ne. Intenzitet ovog punog Meseca moći će da izdrži samo istina: možda ćete je vi izreći ili će biti izrečena vama, no svakako je na putu. Budite spremni da budete što iskreniji prema sebi i što pošteniji prema drugima.

Za rođene u znaku Riba ili s podznakom u Ribama

Pun Mesec pozabaviće se kako vašim resursima tako i vašim vezama. U poslednje vreme ste s partnerom morali raščistiti mnogo toga – ako bilo koja strana odbija da prihvati realnost situacije, posledice će biti brzo vidljive. Trenutno teškoće izaziva i to što se problemi čine nejasnima i neprestano promenjivim, no nemojte dopustiti da zavlada konfuzija. Držite se svojih osećanja i verujte da će istina izaći na videlo. Štaviše, ako nastavite da marljivo radite na rešavanju problema u vezi, mogli biste biti nagrađeni. Pun Mesec će vam usmeriti pažnju na finansije – šta se promenilo na tom području? Što ste naučili baratajući svojim resursima?

Izvor: Sensa klub-Patricia Lucija Tomasović

Zithromax for sale