HOROSKOP ZA ODLUKE KOJE MENJAJU ŽIVOT: evo šta nam donosi Mars u znaku Device (do 22. oktobra 2017. godine)

Marsu znaku Device donosi revoluciiju emocija, a evo kako će se ovaj aspekt odraziti na naš posa, ljubavni život i planiranje budućnosti!
Pripremio: Aleksandar Tomić
Razdoblje do 22. oktobra 2017. pogodno je za bavljenje sobom, analiziranje, raščlanjivanje, organizovanje, slaganje ideja u glavi. Energija je pod mentalnom kontrolom i sve što se radi mora biti iskoristivo, praktično, primenjivo. Ne podnosi se beskorisnost, a glupost izaziva zgražanje i ljutnju.
Neko će sticati nove veštine, neko će pošteno zapeti na poslu, gde će se tražiti maksimum i vojna disciplina, treći će se usmeriti prema zdravoj ishrani i vežbanju, s naglaskom na vežbanu jer Mars u Devici je svakodnevno znojenje, rad, a sve u svrhu zdravlja. On je i nadmetanje i borba na radnome mestu. Dokazivanje da bi se dobio novi posao, ali isto tako borba za opstanak na postojećem radnom mestu. Prepirka i svađa sa kolegama i podređenima u ovom periodu mora biti.

Posao i svakodnevica dosta su napeti, obaveze se gomilaju, zahteva je sve više, na snazi je hiperprodukcija, pa nam je nužan kvalitetan san, odmor i dobra organizacija.

Mars će u ovom razdoblju najviše reda napraviti u području zdravstva, brodogradnje, zanatstva, poljoprivrede, tekstilne, farmaceutske, duvanske, naftne i alkoholne industrije. Mars ovde predstavlja i sve one koji su u stanju sami da misle, koji su oduvek strastveno zaljubljeni u učenje, pisanje i rad. Dakle, ovo je hrabrost i borba svih intelektualaca, profesora, studenata, novinara, pisaca, kulturnjaka, koji sada imaju šansu za konstruktivnu kritiku i ukazivanje na nepravilnosti, amoralnost, krađe. Isto tako, ovo je napad na sve nabrojane, što je logično.

Takođe, ovo je slika sindikata, ali i ostalih udruženja koje se bore za prava radnika, a budući da se sindikati bore i za suzbijanje rada na crno, ovo su inspekcije, koje bi mogle imati pune ruke posla. Ovo je slika koja predstavlja policiju, vojsku, organe reda, dakle, i oni bi mogli biti jako zaposleni ili se baš kod njih može zavoditi red i još veća disciplina. Lako je moguće zatvaranje radnih prostora, što automatski znači i otkaze (vezano uz borbe za radno mesto koje sam spomenuo na početku), jer doslovna slika Marsa u Devici je policajac ili inspektor (Mars) na radnom mestu (Devica).
Mars u Devici zahteva iskrenost
Šta god da se odigra do 22. oktobra, a pobuna i borbi mora biti, najpametnije je držati se zdravog razuma i logike, koji se nameću kao najmoćnije oružje i alat za ostvarenje ciljeva. Biti mudar. Sumnjati, preispitivati, analizirati. Čitati, učiti, sticati nova znanja i veštine, mentalno se znojiti, razvijati nove veštine koje će možda otvoriti neka druga, nova vrata.

I, naravno, biti primer marljivosti, čestitosti, poštenja i iskrenosti – baš kakav je Mars u Devici. To često rezultira nedovoljnim zauzimanjem za sebe jer on je pošten radnik koji nema druge ambicije osim da bude čist i pošten. Takav s vremenom postaje najbolji majstor, ali sve više oseća nezadovoljstvo i frustiraciju, jer eto, svi napreduju, kite se titulama, grade karijere, a on i dalje samo pošteno radi, prepošten da bi se laktario i gazio preko mrtvih.
Tokom gotovo celog boravka u znaku Device, Marsa u svoje odaje mami Neptun, koji se nalazi preko puta njega, u znaku Riba. Neptun lako zavodi, fascinira, odvlači pažnju, buni, muti poslove, iskrivljuje slike, krade energiju (koje u ovom razdoblju malo ima, malo nema), uspavljuje, obmanjuje. Dakle, obratite pažnju na taj aspekt. Valja biti oprezan u akcijama vezanim za posao, zdravlje i za sve svakodnevne, rutinske radnje.

Zbog navedenog aspekta treba malo više pažnje da posvetite ishrani, pažljivo birajte namirnice, obraćajte pažnju na rok trajanja, jer ovo je slika trovanja i zaraza.

Osim aspekta s Neptunom, Mars je i u trigonu s Plutonom, koji donosi snažnu volju i dodatne atome energije, pa ako je Neptun uspeo da nas uspava i zavede na bilo koji način, eto prilike da se vratimo u kolosek, a to s Plutonom znači celodnevni rad, kopanje, oranje, znojenje, trčanje na sve strane, razmišljanje, učenje i sticanje novih veština ili usavršavanje postojećih, a što više radimo, to imamo više energije.

Energiju treba da uložimo u sređivanje svakodnevnog života; malo više angažmana, organizacije, discipline. Posložite stvari, napravite popise, podcrtajte važno, programirajte podsetnike i krenite prema cilju.

Budemo li zabušavali, na kraju ovog tranzita čeka nas Saturn s paletom svojih raznih kazni.

Izvor: Uranovo dijete

Zithromax for sale