Horoskop za mlad Mesec Novembar 2019. u Strelcu

Za Vas pripremila:
Kristina Stanek
Vas astrolog i tarot tumac

Pročitajte za svoj znak da biste saznali više o energijama ovog mladog meseca:

Strelac: “Upoznajte sebe:” , ove drevne reči mudrosti su paternpo kome treba da živite. Ali kao i svaki drugi predmet koji vredi proučavati, istina ko ste vi je nešto što se neprestano proširuje i razvija. Ovaj mladi mesec vas poziva da otkrijete nove aspekte svog identiteta istražujući nove puteve samoizražavanja.

Jarac: Ponekad, život može biti usamljeni put. Ali kada znate da pratite svoj pravi put, zapravo nikada niste sami. A kada ste harmoniji sami sa sobom i vlastitim umom, možete se osećati kao kod kuće gde god vas put odvede. U ovom mladom mesecu, neka vaše više ja bude pratilac i vodič.

Vodolija: Napokon, Vodolije, vidite celu sliku. Ono što vas još uvek može zbuniti je upravo mesto u koje se uklapate. Da li ste mislili da se istaknete, uklopite ili nešto između? U ovom mladom mesecu odgovor možete pronaći tako što ćete ličnu volju služiti većem dobru.

Ribe: Sve je moguće. Ali da biste svoj cilj izveli iz područja mogućnosti i u stvarnost, moraćete više nego da samo verujete u to – takođe morate da uradite domaći zadatak. Ovaj mladi mesec vas izaziva da budite više proaktivni u pogledu popunjavanja praznina u vašem znanju ili veštini.

Ovan: Ovaj mladi mesec otkriva da ste spremni da krenete na novi put učenja ili putovanja koji će vas odvesti daleko iz svoje zone komfora. Kao da to nije dovoljno uzbudljivo, takođe vas postavlja na brzi put ka ostvarenju dugoročnog, praktičnog cilja.

Bik: Nema ljutnje i ne prihvatajte to licno, nije vam uvek prijatno prihvatati tuđu velikodušnost – mrzite osećaj da nekome dugujete bilo šta. Ali u ovom mladom mesecu pozvani ste da cenite sisteme podrške koji su vam na raspolaganju … i proširite raspon mogućnosti zapravo privlačeći ih.

Blizanci: Odnosi su naši najveći učitelji, i sa ovim mladim mesecom spajate jedan set predavanja i prelazite na potpuno novi nivo intimnosti i povezanosti. Romantični ili platonski, vi i partner spremni ste da otkrijete nove načine udruživanja snaga, podržavajući se i osnažujući jedni druge.

Rak: Brojite svoje blagoslove ali molim vas, nemojte ih zadržati na sebi! Uostalom, tokom svog svakodnevnog života stekli ste toliko znanja i praktičnih seta veština da drugi mogu zaista da imaju koristi. Prvo, možda će vam trebati pokazati kako se vaše iskustvo odnosi na njihov život.

Lav: U čemu je smisao? Što ste stariji i mudriji, to više tražite smisla u stvarima koje radite. Ali u ovom mladom mesecu, sve što pruža mogucnost za izražavanje i usmeravanje svoje energije na pozitivne načine je vredan način da provedete svoje vreme.

Devica: Šta za vas znači dom ? Pre svega, to je osjećaj topline, blagostanja i povezanosti sa onim što je zaista važno. To ste verovatno već pronašli ili stvorili za sebe. Ali ovaj pun mesec vas izaziva da ga proširite i na druge koji su ostali na hladnoći.

Vaga: Izgledate tako lako – ali kao i bilo ko drugi, bavili ste se svojim poštenim udelom nesigurnosti. Sada kada se osećate samouverenije, bolje ste u stanju da se saosećate sa onima koji se i dalje bore sa svojom samovrednošću. Hrabro deljenje vašeg putovanja može im podstaći potrebu.

Škorpija: Toliko blagoslova tako malo vremena! Kako njima upravljate, iskoristite sve … i što je najvažnije, delite ih sve? Ovaj novi mesec poziva vas da praktikujete zahvalnost za sve dobre stvari koje su vam date, stvorene za sebe i / ili zaradjene svojim trudom.

Zithromax for sale