HOROSKOP za buran ljubavni preokret i udare sudbine: evo šta nam donosi konjunkcija Jupitera i Erosa

Vatromet emocija, rizičnih strasti i neverovatnih životnih izazova – evo kako će na vaš horoskopski znak uticati konjukcija Jupitera i Erosa!
Pripremio: Aleksandar Tomić
upiter, planeta prosperiteta, putovanja, hedonizma i kontakata sa strancima, prelazi preko poslednjih stepeni Vage, spremajući se da 10. oktobra, posle 12 godina, uđe u Škorpiju. Tokom ove nedelje, Jupiteru se približava asteroid Eros tako da će u drugoj polovini perioda obrazovati konjunkciju. Ovakav aspekt još više naglašava simboliku Erosa (erotičnost, lični magnetizam, zavodljivost), zbog čega će malo ko moći da odoli predstavnicima sedmog zodijačkog znaka.
S druge strane, opozicija između Erosa blizu Jupitera i retrogradnog Urana u Ovnu najavljuje uzbudljive preokrete na ljubavnom planu, tajne veze, burne rastanke i mogućnost skandala, a to se naročito odnosi na poznate ličnosti.
Sekstil koji Jupiter obrazuje sa tranzitnim Saturnom u Strelcu, donosi obnovu saradnje sa strancima, nove šanse po pitanju stručnog usavršavanja i dobijanja stipendija u inostranstvu. Kvadrat sa Plutonom upozorava da izbegavate nepotrebne troškove i podizanje kredita.

Uticaj Jupitera naglašen je u Strelcu, Ribama i Raku, a Urana u Vodoliji, Jarcu i Škorpiji, zbog čega će predstavnici ovih znakova biti više na “udaru” ovih aspekata, ali neće zaobići ni ostale.

OVAN (21. 3 – 19. 4) Konjunkcija Jupitera i Erosa u opoziciji sa retrogradnim Uranom u vašoj astrološkoj kući ličnosti, upozorava da se pazite skandala ako ste u tajnoj vezi, posebno ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti.

BIK (20. 4 – 21. 5) Pozicija planeta prosperiteta i neočekivanih situacija, Jupitera i Urana, može da vam donese promenu radnog mesta ili posla.

Izaberite – rizična strast ili ljubav?
Zauzeta osoba koju poznajete preko posla čini sve kako bi skrenula vašu pažnju.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6) Vladalac astrološke kuće partnerskih odnosa, Jupiter u konjukciji sa Erosom, nasuprot retrogradnom Uranu u kući više sile, upozorava da izbegavate rasprave sa nekim s kim ste u dugogodišnjoj vezi ili braku.

RAK (22. 6 – 22. 7) Saturn, vladalac vašeg astrološkog polja ljubavi, u sekstilu sa Jupiterom blizu Erosa, donosi vam mogućnost ulaska tajnu u vezu sa zauzetom osobom koju najverovatnije već duže vreme poznajete preko poslovnih kontakata.

LAV (23. 7 – 22. 8) Pozicija Urana i Saturna, vladalaca vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, ali i Jupitera blizu Erosa, nagoveštava mogućnost ulaska u romansu sa zauzetom osobom na nekom putu u inostranstvu.

DEVICA (23. 8 – 22. 9) Retrogradni Uran u vašem polju finansija u opoziciji sa Jupiterom blizu Erosa, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove kao i da se čuvate prevare. Trigon sa Saturnom vam donosi zaradu preko poslova sa strancima.

VAGA (23. 9 – 22. 10) Jupiter blizu Erosa u vašem znaku u opoziciji sa retrogradnim Uranom u astrološkom polju ljubavi, opominje da budete oprezni, kako ne biste postali “plen” nekog iskusnog zavodnika, ako ste dama.

Tajne su ponekad ključ za vrata sreće
Ukoliko ste muškarac, bićete magnet za suprotni pol.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11) Aspekti između Saturna u vašem polju ljubavi i Urana u polju posla, mogu da vam donesu obnovu veze sa starom simpatijom, dok pozicija Jupitera i Erosa, nagoveštava mogućnost sklapanja dogovora u tajnosti sa osobom na položaju.

STRELAC (23. 11 – 21. 12) Vaš vladalac Jupiter, planeta kontakata sa strancima, blizu Erosa, u sekstilu sa Saturnom u vašem znaku, može u vaš život da dovede staru ljubav, u isto vreme kada vam se pruža šansa za obnovu saradnje sa strancima.

JARAC (22. 12 – 19. 1) Vaš vladalac Saturn, planeta, ambicije, prošlosti i čekanja, u trigonu s drugim vladaocem vašeg znaka, retrogradnim Uranom, donosi vam nastavak saradnje sa nekadašnjim psolovnim partnerima.

VODOLIJA (20. 1 – 18. 2) Vladalac vašeg znaka, retrogradni Uran, u opoziciji sa Jupiterom i Erosom u vašem polju flerta, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu ili paralelnu vezu sa osobom koja je zbog posla poznata u javnosti.

RIBE (19. 2 – 20. 3) Vladalac vašeg astrološkog polja karijere, Jupiter blizu Erosa, u opoziciji sa Uranom u polju novca, nagoveštava mogućnost prelaska na neko drugo radno mesto ili promene posla.

STRASTVENI IZLIVI EMOCIJA

Znak u kome vam je Eros u natalnom horoskopu, opisuje osobu koju možete da zavedete ili kojoj ne možete da odolite, pa ne čudi što se upravo isti znaci često više privlače od suprotnih. Asteroid Eros u opoziciji sa Uranom u Ovnu i polusekstilu sa asteroidom Amorom u posesivnoj Škorpiji, najavljuje period u kome će dominirati strastveni izlivi emocija, kako ljubavi tako i ljubomore.

Izvor: Novosti

Zithromax for sale