HOROSKOP strasti, hedonizma i troškova: šta nam donosi Venera u Ovnu u opoziciji sa Jupiterom u Vagi (do 25. maja 2017. godine)

Pripremio za vas: Aleksandar Tomić
Vreme je da postavite granice između mogućnosti i uživanja, a evo kakva nas iskušenja očekuju!
Tranzitna Venera iz znaka Ovna je još uvek u opoziciji sa retrogradnim Jupiterom iz znaka Vage (aspekt je bio egzaktan 19. maja, a njegov uticaj osjetimo do 25. maja).
Ovaj aspekt možda najbolje dočarava čuvena izjava Marije Antoanete;”Neka jedu kolače!” Naime, kada su ovoj francuskoj kraljici saopštili da se narod Pariza pobunio jer nema hleba da jede, ona je navodno samo odgovorila: “Ako nemaju hleba, neka jedu kolače!”

Opozicija Venere i Jupitera je aspekt hedonizma, aspekt pretjerivanja u svim životnim oblastima, bilo da je to preterivanje u hrani i piću, preterane emotivne reakcije u partnerskim odnosima ili prekomerno trošenje. Ovo je život posmatran kroz ružičaste naočare, privid bezbrižnosti i balon od sapunice koji će se brzo rasprsnuti.

Ne zaboravite da opozicija u astrologiji uvek predstavlja uticaje drugih ljudi, pa ćete verovatno pod uticajem drugih, u nekom većem društvu, postati malo više raskalašeni, potrošiti više novca nego što želite ili reći drugima više od onog što ste hteli.
Iako opozicija ova dva benefika nije najgori aspekt koji nas može zadestiti na globalu, ipak pripazite na stanje u svom novčaniku, potrudite se da ne odete u nedozvoljeni minus na kreditnim karticama, ne donosite važne odluke u vezi kupovine, jer ćete verovatno platiti više nego što želite i možete.

Pogotovo obratite pažnju na odnos sa partnerom i sa prijateljima, jer su emocije ( i dobre i loše) u ovom trenutku prenaglašene, pa o bitnim temama razgovarajte iza 25. maja, kada se strasti smire i kada ushićenost splasne.
Astrolog: Miloš Tomić

Zithromax for sale