HOROSKOP OTKRIVA TAJNU: Saznajte u koga ćete se zaljubiti!

Horosko vam otkriva tajnu – iz kog pravca ovog proleća / leta stiže Amorova strelica!
Pripremio za vas: Aleksandar Tomić
Ovan

Bacite Amorovu strelu ka Strelcu jer je opšte poznato da ovi momci mogu da vam prirede nezaboravne trenutke. Pripadnici ovog znaka pozitivno će uticati na vas, šireći vam krug interesovanja, pravilno usmeravajući vašu energiju.

Uz muškarca koji je Ovan žena će se uvek osećati zaštićeno, a u krevetu više nego zadovoljno jer kod Ovna je strast glavni pokretač u životu.

Bik

Pronađite muškarca koji je Devica jer je on onaj koji će vam pružiti odnos pun uzajamnog razumevanja. Ženi Biku odgovaraće praktičnost, mudrost i ozbiljnost jedne Device. Udruženim snagama možete mnogo toga da postignete jer ćete biti izvanredni prijatelji i ljubavnici koji će znati da udovolje međusobnim potrebama.

Blizanci

Ukoliko ste pripadnica ovog znaka, onda težite nekom Lavu koji će svojom snagom i toplinom “grejati” vaše srce, ali i telo. Muškarac Lav je kao neki učitelj koji će vas suočiti sa vašim manama ali i prednostima, dajući vam vetar u leđa svojom energijom.

Rak

Žena Rak bi trebalo da obrati pažnju na osobu u znaku Škorpije! Upravo ovaj će bolje od svih znakova znati da ceni njenu potrebu za toplinom, domom i porodicom. U neku ruku “čitaće” vaše misli a pružiće vam sjajan intelektualno emocionalni. Plus, nikada vam neće biti dosadno.

Lav

Potražite nekog Ovna jer samo on može da sledi vaše želje. Vašu vezu će krasiti visoki nivo tolerancije i kompromisa, iako ćete se malo svađati jer imate sličan temperament.

Devica

Vama odgovara Jarac jer razume vaše strahove i pruža vam dovoljno ljubavi i zaštite. Plus, oboje ste praktični i vrlo realni znakovi koji su usmereni ka negovanju porodičnih vrednosti.

Vaga

Potražite Vodoliju jer će ona umeti da zadovolji sva vaša erotska čula! Uz njega vam nikada neće biti dosadno jer će umeti da vas oraspoloži kada ste tužni ili umorni.

Škorpija

Vama je potreban nežan, strastven i senzualan muškarac kog možete da pronađete u znaku Ribe. Vaš će odnos biti krajnje emotivan i buran, ali Riba će umeti i da podnese vaše promene raspoloženja pa i vašu ironičnost i kritičnost.

Strelac

Dame u ovom znaku bi morale da pronađu nekog vatrenog Ovna koji će im priuštiti željenu akciju i uzbuđenje. Plus, Strelac će uvek razumeti vaše potrebe i davati vam dovoljno prostora da se izrazite i otvorite, a na seksualnom planu, nemate brigu. Vatra na kvadrat!

Jarac

Vama je potreban Bik jer će vam pružiti ono čemu najviše težite: sigurnost! Oboje ste znaci koje čvrsto veruju u tradiciju, ali i porodične vrednosti, pa ćete zajedno lakše postići sve to.

Vodolija

Blizanci su vaš savršen partner za proleće i leto. Ovaj muškarac će razumeti vaše hirove i potrebu da zadržite individualnost i slobodu. Plus, oboje ste društveni i uvek imate teme za razgovor.

Ribe

Vama najviše odgovara Rak jer će svojom miroljubivom naravi umiriti vašu sumnjičavost i ljubomoru. Muškarac Rak će vas čitati kao otvorenu knjigu i pružiti vam toliko željeni osećaj sigurnosti.

Izvor: izvor: lovesensa / Malihoroskop

Zithromax for sale