HOROSKOP OTKRIVA SUDBINSKOG PARTNERA:

 

Pripremio: Aleksandar Tomić

Planeta koja je smeštena u sedmoj kući,polju braka,govori o karakteru budućeg partnera.Ukoliko je dobro aspektovana, ukazuje na pravilan izbor supružnika.ali, ako je po svom kosmičkom statusu slaba ili u lošim odnosima sa drugim palnetama, brak će biti neuspešan i pun razočarenja.Za određivanje kvaliteta odnosa između muža i žene,od velike je važnosti i znak Zodijaka koji je na vrhu sedmog polja.
Sedma kuća u Ovnu
Nagoveštava probleme u braku i partneskim odnosima.Ovan je kardinalni znak, što ukazuje na naglu ulazak u bračnu zajednicu sa osobom koja voli da sve bude po njenom.
Sedma kuća u Biku
Osoba koja ovaj znak ima na vrhu sedmog polja ne sklapa brak nepromišljeno,već pre toga dobro izvaže argumente ,, za i protiv,, .Partner kojeg vam subdina donosi staložen je,siguran, i umeće da brine o porodici.
Sedma kuća u Blizancima
Ovo ne donosi stabilan odnos sa supružnikom.Takođe,može da ukazuje i na više brakova.Partner je malo površan i brak mu je ponekad samo igra.
Sedmas kuća u Raku
Rak obećava dobar brak pun nežnosti i pažnje.Partner je brižan, odan porodici i spreamn je da se u svakom trenutku za nju žrtvuje.
Sedam kuća u Lavu
Partner je dominantan i voli da bude u centru pažnje.U ekstremnim slučajevima,reč je o arogantnoj osobi koja pati od manje veličine.Moguće je da će to biti brak iz interesa.
Sedma kuća u Devici
Ovo je promenljiv znak pa je moguć razvod.Vaš partner je analitična i kritična osoba,biće vam potrebno ogromno strpljenje.
Sedma kuća u Vagi
Partner je ljubazan, ima manire i ne voli da se svađa.Imaćete harmoničan brak,ali se ne nadajte nekoj velikoj strasti.
Sedma kuća u Škorpiji
Škorpija u sedmoj kući naglašava stras u braku.Međutim,kako početni zanos jenjava,tako svađe postaju sve češće,a ljubomora sve jača.
Sedam kuća u Strelcu
Postoji mogućnost da sklopite brak sa osobom iz inostranstva,koja će umeti da vas usreći.Uživaćete u ovoj zajednici ukoliko budete tolerantni.
Sedma kuća u Jarcu
Od vernog i ozbiljnog Jarca u sedmoj kući može se oćekivati stabilan i trajan brak.Naravno,to će se zahtevati i od vas.Ipak,povedite računa, ukoliko posumlja u vašu vernost,lišiće vas svake pažnje.
Sedma kuća u Vodoliji
Ova postavka ne nagoveštava dobar brak,osim ukoliko u zajednicu ne ulazite sa razvedenom osobom.Sa ovim partnerom nikada vam neće biti dosadno.
Sedma kuća u Ribama
Ribe,znak svega što je tajno i mutno,svakako nisu srodne simbolici ove kuće.Ovaj znak nas vrhu sedme kuće,ukazuje na tajne veze ili neobjašnjiv razlog za sklapanje braka.

Zithromax for sale