HOROSKOP OTKRIVA – OVO JE NAJIZRAŽENIJA PSIHIČKA KARAKTERISTIKA VAŠEG ZNAKA

Da li imate izraženu intuiciju, ili ste pak hipersenzibilni, da li ste vizionar ili detaljista- sve su to osobenosti koje karakretišu vašu ličnost, način na koji se ponašate u svakodnevnim situacija, a ono što je izvesno jeste da one umnogome zavise i od toga u kom ste horoskopskom znaku rođeni, i šta kažu zvezde o vama. Kako biste otkrili koja je psihička karakteristika vašeg znaka najizraženija, nastavite sa čitanjem našeg teksta.
Pripremio: Aleksandar Tomić
Ovan

Vizionar: S obzirom na to da znamo da su osobe rođene u ovom horoskopskom znaku pod jedan takmičarskog duha, a pod dva – rođeni lideri, onda je sasvim logično da im ne manjka ni vizije koja ih vodi ka ostvarenju zacrtanih ciljeva. Naime, Ovnovi su rođeni vizionari, oni umeju sve da isplaniraju do tančina, i što je najvažnije zaista imaju tu moć da prepoznaju potencijal, odnosno da imaju jasnu viziju šta je ono što im može doneti uspeh, bilo na poslovnom ili privatnom planu.

Ono što je sigurno jeste da ako ste rođeni u ovom znaku, svakako treba obilato da koristite svoj vizionarski dar.

Bik

Detaljista: Prosto je neverovatna ta moć Bikova da se svemu posvete do tančina i da se u potpunosti fokusiraju na ono što su odredili kao prioritet. Neverovatno su temeljni, istrajni, vredni, vispreni, i ne dozvoljavaju da im promakne ni najsitniji detalj.

Zbog ove izražene osobine Bikova, osobe rođene u ovom horoskopskom znaku bi bile, na primer, fantastični istraživači, privatni detektivi, ili, na primer, rukovodioci velikih projekata.

Blizanci
Šesto čulo: Retko ko zaista može biti toliko energetski hipersenzitivan poput Blizanaca, za koje slobodno možemo reći da imaju šesto čulo. Njihova moć da osete i predosete promene koje se spremaju, ili da prosude o nekome ili nečemu na osnovu tih energetskih vibracija za koje su oni fantastični receptori, prosto je neverovatna.

Zbog ovako naglašenih psihičkih karakteristika Blizanaca, osobe rođene u ovom znaku rođene su da budu pisci, jer je ta moć kreativnog izražavanja na ovaj način upravo podstaknuta njihovim šestim čulom. Malo je onih koji ne bi bili pod utiskom njihovog talenta i inspiracije.

Rak

Emocionalni vizionari: Naravno da kada govorimo o ovom horoskopskom znaku moramo da pomenemo i emocije.

Rak je sav u znaku emocija, ne samo svojih – on doživljava i biva prožet i osećanjima ljudi kojima je okružen, bez obzira da li su mu bliski ili ne. Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku umeju da razumeju suštinu tih osećanja, i da poneseni njihovim vibracijama, projektuju sebe u budućnost na onaj način koji će im dozvoliti da u potpunosti budu svoju, a to znači da budu nesputani sa emocijama. Upravo to znači biti emocionalni vizionar. Ipak, ono što je loše, jeste čest raskorak njihove vizije i stvarnosti koja je nemilosrdno poništava, što je snažan atak na ranjivog raka.

Lav

Moć predviđanja: Da li su zaista vidoviti ili samo imaju snažnu projekciju budućnosti onakve kakvu zaista žele, pa sve čine da to i ostvare, teško je razgraničiti.

Ipak, ono što je sigurno jeste da Lavovi nikad neće tumarati u mraku, oni će upotrebiti svu snagu svoje psihe da odrede (ili predvide) cilj koji žele da dosegnu, a snažna fokusiranost i posvećenost im omogućuje da im taj cilj u potpunosti postane dostižan. Jednino na taj način možemo tumačiti moć predviđanja osoba rođenih u ovom horoskopskom znaku.

Devica

Psihoterapeut za sve: Prosto je neverovatno koliko Device imaju ne toliko moć empatije, koliko deluju terapeutski na ljude koji im se ispovedaju. Baš zbog toga su u astrologiji i proglašene psihoterapeutom za sve. Razumeju tuđe emocije, ali ne dozvoljavaju da ih one same apsorbuju, uvek drže distancu, i što je najvažnije – daju drugima fantastične savete kako da se izbore sa pojedinim emotivnim stanjima.

Jednostavno, Device su rođeni psihoterapeuti. Ukoliko ste rođeni u ovom horoskopskom znaku, šteta bi bilo da ne iskoristite ovaj talenat.

Vaga

Telepatija: Ukoliko ste se pitali da li je zaista moguće čitati tuđe misli, zvezde vam poručuju – da, ukoliko ste Vaga u horoskopu. Snažna pronicljivost, koja je u vezi sa njihovom izraženom socijalnom inteligencijom, omogućava osobama rođenim u ovom horoskopskom znaku da zaista proniknu u tuđe misli, da donesu ispravni sud o njihovom karakteru, kao i da predvide njihove određene postupke.

Ova psihička supermoć je Vagama od ogromne pomoći kada su odnosi sa drugim ljudima u pitanju, bilo na poslovnom ili privatnom planu.

Škorpija

Samokontrola: Iako ćete verovatno pomisliti da je samokontrola nešto što je ovom horoskopskom znaku vrlo strano zbog njihove često mračne i destruktivne prirode, što jeste istina, ovde se pak radi o drugačijoj vrsti cenzurisanja samog sebe.

Naime, Škorpije cenzurišu svoje snove, tačnije ne dozvoljavaju sebi prrevelike uzlete kada su mašta i nadanja u pitanju, što se, složićete se, sasvim uklapa u opštu sliku njihovog horoskopskog znaka.

Strelac

Maštoviti avanturisti: Za razliku od susednog i malopre opisanog horoskopskog znaka, Strelčevi su potpuna suprotnost! Njima nisu strani ni uzleti u mašti do zvezdanih visina, ne plaše se avanture koja sa sobom donosi neizvesnost, naprotiv – oni čeznu za njom. Ova osobina rođenih u ovom znaku horoskopa ujedno je i njihova izražena moć, koja će im u životu doneti mnogo uzbuđenja, koje je Strelčevima uvek preko potrebno.

Ukoliko ste i vi rođeni u znaku Strelca, poruka za vas je da uvek ostanete dosledni svojoj avanturističkoj prirodi.

Jarac

Vidovitost: Prema astrološkim stavovima, Jarčevi imaju moć da zavire u prethodne živote, kako svoje tako i drugih ljudi, a da toga uglavnom nisu svesni. Ipak, to se ispoljava na drugačiji način – uvek će do tančina razumeti tuđe postupke i onda kada svima drugima deluju nelogičnim i šokantnim, jer Jarčevi jednostavno uvek imaju širu sliku svega, u kojoj im je sve potpuno logično, baš zbog pomenute psihičke moći koju poseduju.

Ukoliko ste i vi rođeni u ovom znaku, nikad nemojte sumnjati u svoju moć rasuđivanja, jer ona je uvek na višem sveobuhvatnijem nivou.

Vodolija

Govor tela: Vodolije su gospodari komunikacije i svega što je u vezi sa njom. Baš zbog toga, kao što smo više puta dosad pomenuli, posebno su daroviti za diplomatiju, javni nastup, govorništvo i sl, a poseban talenat, koji ovim putem ističemo kao njihovu posebnu moć, jeste sposobnost da svojim telom kao fizičkim medijumom prenose one poruke koje žele da stignu do drugih, i to na jedan, očigledno, indirektan način.

Ova njihova moć se graniči skoro sa umetnošću i nepogrešiva je – položaj njihovog tela, pokret ruke, pogled itd, deluju gotovo manipulativno u odnosu na druge ljude.

Ribe
Intuicija: Ribe su spiritualne, impulsivne, nepredvidive, a često i kapriciozne, ali ono u čemu nikad ne greše jeste kada postupaju vođeni svojim intuitivnim osećajima. Kad god poslušaju svoj unutrašnji glas, osobe rođene u ovom znaku horoskopa biće uspešne u svemu što rade, i čak i onda kada se sve uroti protiv njih, izaći će kao konačni pobednici.

Dakle, ako ste riba, ono što ne smete da uradite nikako jeste da ne poslušate svoju intuiciju.
Izvor: candidslice

Zithromax for sale