Horoskop otkriva kako te dečko laže i obmanjuje: Evo kako horoskopski znaci kriju i zaobilaze istinu!

Koliko možete da verujete svom muškarcu: Horoskop otkriva kako će nešto sakriti od vas!
Da li sumnjate da partner nešto skriva od vas?
Pripremio: Darko
Ne brinite, svaki horoskopski znak ima neke nesvesne pokrete ili znakove koji mogu da vam otkriju da li pokušava da vas obrlati.
Ovan
Muškarac rođen u znaku Ovna vrlo će agresivno reagovati na svaku optužbu za koju je zapravo kriv. Zato, ako vam se partner zaista naljuti, umesto da se nasmeje na optužbe koje mu servirate, verovatno vi treba da budete ljuti.

Bik
Inače siguran i samosvestan, Bik će početi da pokazuje nesigurnost ako laže ili nešto pokušava da sakrije od vas. Ako počne da pokazuje snažnu ljubomoru, nemojte to shvatiti kao nešto “slatko”. To verovatno znači da se iza toga kriju problemi koje pokušava da sakrije od vas.

Blizanci
“Ne gledaj mi preko ramena! Ne moraš da znaš sve što radim!” Kad muškarac Blizanac odjednom počne da govori takve stvari, smete da postanete sumnjičavi. Inače vole da brbljaju o svemu i da dele informacije, a kriju samo onda kad imaju nešto važno da sakriju

Rak
Rakovi su inače zadovoljni i srećni ako mnogo vremena provode s partnerom i porodicom, ali ako on odjednom počne da vam se čini udaljen, nešto vam prećutkuje. Rak ne voli dugo vremena da bude sam, pa možda to vreme provodi s nekim drugim.

Lav
Muškarac Lav može da postane opsednut kontrolom i da započinje svađe u vezi samo kako bi skrenuo pažnju sa svojih indiskrecija. Zato, ako počne da se svađa i počne da vam govori stvari koje smete ili ne smete da radite u slobodno vreme, to je samo maska za nešto što skriva.

Devica
“Baš me briga, radi šta hoćeš”. Muškarac rođen u znaku Device inače je vrlo emotivan i drag, ali kad nešto skriva, radi to tako da ukloni emocije iz glasa i konverzacije. Postanite sumnjičavi ako odjednom postane hladan.

Vaga
“Zašto mi ne veruješ?” Muškarac Vaga je jako dobar u laganju kad smatra da nema druge. Okrenuće se emotivnoj manipulaciji tako da će se partner osećati kao grozna osoba samo zato što je spomenuo temu mogućeg skrivanja.

Škorpija
Škorpija koja nešto skriva može postati zaista neprijatna. Ako odjednom počne s ružnim komentarima na račun vaše inteligencije ili izgleda, možete se kladiti da je to zapravo oblik manipulacije kojom pokušava da skrene pažnju sa svojih loših postupaka.

Strelac
Bezbrižni Strelac će ostavljati vrlo jasne znakove skrivanja laži. Moglo bi se desiti da će promeniti po jedan detalj priče svaki put kad ga priupitate za nešto. Ako vas vara, mogli biste pronaći poruke, brojeve telefona ili čak odeću druge žene u njegovoj kući.

Jarac
“Ti si me dovela do toga!” Kad muškarac rođen u znaku Jarca laže, krene da igra igru prebacivanja krivice. Ako ga ulovite u laži i to će pokušati da okrene protiv vas. A ako ga još niste ulovili, primetićete manjak poverenja prema vama.

Vodolija
Vodolija može da bude vrlo uverljiva u svojim lažima jer u svakoj situaciji može ostati hladna i da vas laže u lice. Ali, da bi to uradio, mora emotivno da se distancira, što će vam već dati do znanja da nešto nije u redu. Pokušaće da se pozove na vašu logiku umesto na emocije.

Ribe
Muškarac rođen u znaku Ribe ima savest koja će ga odati kad laže. Ako odjednom primetite da radi stvari samo za vas više nego inače, ako počne da vam kupuje poklone ili obavlja ekstra poslove u kući, verovatno se oseća krivim.
Izvor: Super žena

Zithromax for sale