HOROSKOP otkriva kako da iskoristimo uticaj Meseca: evo šta svaki znak treba da uradi dok je mlad Mesec u znaku Vage (AFIRMACIJA)

Mlad Mesec donosi velike promene, a evo šta svaki znak Zodijaka treba da uradi da bi pronašao mir!
Pripremio: Aleksandar Tomić
Mlad Mesec u Vagi 19. oktobra 2017. inicira novi lunarni ciklus. “Ovaj će uzdrmati stvari. Doneti neočekivane, uznemirujuće i važne promene u naše situacije. Razlomiti nas. Skršiti stvari koje ne mogu podneti šokiranje sistema. Ovo nije fini mladi Mesec, ali sa Suncem i Mesecom u egzaktnoj opoziciji s Uranom, ovaj mlad Mesec je iskren u svojim namerama”, opisuje astrolog Chani Nicholas.
Ističe kako ovaj mlad Mesec možemo iskoristiti da se rešimo stvari koje nas izbacuju iz ravnoteže, da dopustimo da nas istina promeni, da se “prisetimo kako je, kad se život zakomplikuje, važno sidro baciti duboko unutar sebe, pronalazeći mir koji nam niko i ništa ne može oduzeti”.
Ove afirmacije u skladu s vašim horoskopskim znakom i podznakom mogu vam pomoći odrediti nameru za ovomesečni mlad Mesec kako biste na najbolji način iskoristili novi lunarni ciklus.

Ovan i podznak u Ovnu

Moja je namera biti iskren/a. Prema sebi. Prema svojim partnerima. U vezi sa svojim potrebama i odgovornostima prema sebi i drugima.

Moja je namera ne zamerati. Odbijam biti blokiran/a svojim protivljenjem i odbojnošću prema nečemu što ne mogu promeniti, nečemu što drugi ne mogu učiniti, nisu učili ili jesu učinili.

Moja je namera prihvatiti istinu kada dođe na videlo. Bez potrebe da je menjam kako bi mi odgovarala. Bez potrebe da me prikazuje u boljem svetlu.

Voljan/na sam učiniti ono što je potrebno da se osećam lakše. Malo otvorenije. Manje zabrinuto kontroliranjem ishoda.
Neka mi ovaj mladi Mesec pomogne razumeti da zaslužujem iskrenu ljubav. Pravu ljubav. Ljubav koja nema veze s mojim statusom ili uticajem na život druge osobe. Ljubav radi ljubavi same.

Bik i podznak u Biku

Verujem da ću naći svoj put prema oslobađajućem poslovnom životu. Onom gde ću se osećati ohrabren/a iskreno izraziti, a istodobno biti lepo plaćen/a. Onom gde ću moći stvoriti zdrave navike koje će potaknuti moju kreativnost i osećaj blagostanja.

Verujem kako će mi promene u mom poslovnom životu pomoći da otvorim oči za vlastite potrebe. Neka mi ovaj mladi Mesec pomogne da se obvežem kako ću ih slušati. Neka mi pomogne naći okruženje u kojem ću napredovati. Dan za danom. Projekt za projektom.

Ovaj me mlad Mesec podjeća da se pripremim za uspeh koji želim doživeti. Podsećam se da trenutno mnogo učim o partnerstvima – profesionalnim i romantičnim. Podsećam se da sam povezan/a s dubokom i mudrom intuitivnom inteligencijom. Onom koja me vodi kroz teške odluke, ljubavna pitanja i svakodnevne stvari.

Blizanci i podznak u Blizancima

Kreativnost je sama po sebi nagrada. Ona nije sredstvo za postizanje cilja. Ona je celo putovanje.

Moja kreativnost ima vlastitu logiku, vreme i značenje. Moja kreativna energija ima vlastiti tempo i nežnost. Vlastitu žurnost i svesnost. Vlastitu inteligenciju i intuitivni proces.

Stvaram prostore u kojima moja kreativnost može procvetati. Prostore u kojima može razgovarati sa mnom. Prostore gde me može probuditi, učiti i provocirati delove mene koji bi radije igrali na sigurno.
Ovaj mi mlad Mesec otvara oči za potrebe koje još nisam shvatio/la ozbiljno
Ovaj mlad Mesec uzimam kao poziv da produbim taj odnos. Nema koristi od toga da moj kreativni potencijal ostane uspavan. Nema koristi od toga da tu energiju držim za sebe. Nema koristi od toga da se pravim da nemam tu moć.

Spreman/na sam krenuti u nepoznato. U izražavanje sebe. U svoje kreacije. U svoje razmišljanje. Oslobađam se mreže konformizma da ispredem vlastitu priču.

Rak i podznak u Raku

Postoje milioni načina da se stvori dom. Milioni načina da se zasnuje porodica. Milioni načina da se izleči slomljeno srce.

Ovaj me mlad Mesec podseća da eksperimentišem sa svim načinima na koje se mogu brinuti o sebi. Stvoriti gnezdo za sebe. Okupiti svoje ljude izdaleka.

Ovaj mi mlad Mesec otvara oči za potrebe koje još nisam shvatio/la ozbiljno. Potrebe koje nisam uzeo/la u obzir. Potrebe koje su ostale nepoznate.
Posvećujem se upoznavanju sebe.

Ovaj mlad Mesec otkriva načine na koje sam proteklih meseci protresen/a u samim svojim korenima. Sve načine koji mi pomažu umiriti nadražene živce. Sve načine koji mi pomažu vratiti se osnovama što mi omogućuju utemeljenost u trenutku.

Prihvatam poziv da razumem sebe na nove načine, predviđajući novi način razumevanja kako da iskoristim sve što mi je dano. Predviđajući inventivne načine ostvarivanja svojih potreba.
Lav i podznak u Lavu

Ovaj mlad Mesec donosi novosti na koje moram obratiti pažnju. Donosi mi poruke koje trebam čuti. Čini jasnim kako postoje stvari kojima se odmah moram pozabaviti.

Ne dopuštam da hitne stvari čekaju. Ono što je preda mnom rešavam odmah.

Ovaj mlad Mesec donosi stvari koje će izazvati šok u sastavu. Stvari koje će poremetiti moju svakodnevicu. Stvari koje će me podsetiti da plovim brodom nad kojim nemam potpunu kontrolu.

Mlad Mesec mi pomaže držati se istine. Podseća me da joj je mjesto u središtu mog života kako bih bio zahvalan/na za nju, bez obzira na to koje promene zbog nje moram učiniti.

Odbijam da učestvujem u bilo čijim lažima. Uključujući vlastite.

Temelj mog života se širi. Učim kako isceliti svoju prošlost. Učim kako trebam zauzeti svoje mesto. Učim kako je jedini način da to učinim potpuna i nemilosrdna iskrenost prema sebi.

Devica i podznak u Devici

Ovaj me mlad Mesec podseća da ostanem inventivan/na sa svojim resursima. Da moj izvor vlastite vrednosti bude u mojoj urođenoj prirodi. U mojoj sposobnosti da marljivo radim na vlastitom razvoju. Iz mojih nastojanja dolazi olakšanje ili teškoće. Cenim svoja nastojanja jer znam da što više činim, biće više stvari kojima ću imati pristup. Resursi presuše kad ih se ne zaliva cenjenjem.

Moja ljubav ispire s mog puta bilo kakvu sumnju u sebe.

Blagosiljam dane s takvim samogovorom koji moje rane može transformisati u znanje, izvor snage i mudrosti. Podsećam se da sve reči imaju moć, ali najveća je u onima koje izgovaram sebi. Zato podstičem svoje najbolje strane da dođu u prvi plan i nauče ostatak mene kako da ih sledi.

Vaga i podznak u Vagi

Znam da je sve u slušanju. Moje okruženje uvek upija čak i najtiše izjave koje dam.

Ostavljam utisak na svaki deo svog života.

Važan je način na koji komuniciram svoj gnev, svoje potrebe, svoje znanje. Način na koji izražavam ljubav, velikodušnost, hrabrost. Način na koji postavljam granice, namere i pripremam sebe za uspeh.
Ovaj me mlad Mesec podseća da nađem trenutak za sebe
Svaki put kad sam si dopustio/la da budem važan/na, dopustio/la sam si da malo više ispunim svoj život, da malo više postojim.

Ovaj mi mlad Mesec pomaže postaviti radikalne zahteve za svoj život, svoj prostor, hrabrost da sledim ono za što znam da je ispravno. Neka me podseti da otpustim one koji moje srce ne mogu držati s ljubavlju, da sam vredan/na da si dam prostor potreban da naučim kako voleti sebe. Svoje partnere. Svoj put prema oboje.

Škorpija i podznak u Škorpiji

Znam da je rastajanje od prošlosti proces. Znam da korak napred ponekad znači da se moram vratiti onome što me zadržavalo. Znam da treba vremena za prilagođavanje onom što je otkriveno. Treba vremena za povezivanje s novim osećajima. Učenje šta učiniti s unutrašnjim buđenjem proces je koji traje.

Dopušteno mi je učiti.
Ovaj mlad Mesec dolazi u za mene zanimljivo vreme. S toliko širenja u mom životu, podsećam se da je OK imati trenutke povlačenja. Razmišljanja o načinu na koji interpretiram zbivanja u svom životu.

Ne želim pogrešno razumeti prilike koje su mi sada dostupne. U redu je biti nesiguran u vezi s novim realnostima u životu. U redu je raditi korak po korak.

Ovaj me mlad Mesec podseća da nađem trenutak za sebe. Da se ponovno uskladim sa svojom intuicijom. Da se podsetim da uvek znam što je istinito za mene. Ponovno se posvećujem iskrenom rastu – ne za izvanjska priznanja, nego za unutrašnju vrednost.

Strelac i podznak u Strelcu

Unutar sebe budim moć da posegnem za onim što može podići moj rad, moj duh, razumevanje mog uticaja.

Želim znati kako se mogu poboljšati, biti učinkovitiji/a. Kako međuovisno davati potporu i dobivati je. Znam da je jedini način da to naučim iskušavanje novih stvari. Rizikovanje. Davanje onoga što imam onima oko sebe koji daju na isti način.

Primam blagoslove zajednice.

Ne čekam da me ljudi nađu. Čistim put između nas. Jasno pokazujem da želim surađivati s onima koji me otvaraju prema novim mogućnostima. Jasno pokazujem da želim ponuditi zajednici ono što imam. Da sam spreman/na riskirati, eksperimentirati i iskušati nešto novo.

Jasno pokazujem da kod mene nema kompromisa o ključnim vrednostima. Da nikad neću odustati od svojih vizija o pravednoj budućnosti.

Jarac i podznak u Jarcu

Uspinjem se na profesionalne vrhunce koji mi obećavaju veću samosvest. Čemu trošiti svoje vreme, trud i energiju ako tokom procesa ne dođem do većeg i dubljeg razumevanja sebe?

Pravi izazov otkriće sve moje strane. Moje jake strane. Moje slabe strane. Moju lepotu. Želim znati sebe u celini putem svog posla u ovom svetu. Želim znati da sam koristan/na. Želim znati da mogu dati više od sebe.
Mladi Mesec traži da sanjam izvan granica ovog sveta
Ovaj me mlad Mesec podseća da se ne držim onoga što mi je poznato. Niti da posežem za starim trijumfima. Niti da visim na vrednosti koju sam postigao/la. Podseća me da bez obzira na to dokle sam došao/la, i dalje je pravo vreme da vidim šta sam još u stanju da postignem.

Vodolija i podznak u Vodoliji

Dok ispunjavam svoje zemaljske dužnosti, dok učim o kapacitetima svoje karijere, dok razumem koji me profesionalni rad čeka, ovaj mlad Mesec čini jasnim da nijedan plan nije konačan.

Trebam biti dovoljno fleksibilan/na da radim s onim što život baci preda me kako bih učinio/la najviše od onoga što mi život nudi.

Ovaj me mlad Mesec podseća na važnost menjanja delova dnevnog rasporeda potrebnih u novom životu. Bez tih prilagođenja možda će biti nemoguće ostvariti veće snove.

Mlad Mesec traži da sanjam izvan granica ovog sveta. Traži da se oslobodim okova pragmatičnosti. Traži da skočim s litice konformizma. Traži da lutam ponorom snova koje smatram nemogućim, snova koje se bojim imati. Onima koje bih želeo/želela da se ostvare. Onima koje želim ostvariti, ali se bojim neuspeha.

Mesec traži da riskiram intelektualnu sigurnost za trenutak traženja duše. Traži da negujem najsmjelije snove i fantazije. Nije pritom stvar u njihovu ostvarenju, nego u dodiru s delom sebe iz kojega dolaze. Dopuštajući da više toga izađe na videlo, dopušta se da se više toga ostvari.

Ribe i podznak u Ribama

Prekidam s onim što mi šteti. Prekidam s onim što me upozoravalo da to nije dobro za mene. Prekidam s podcenjivanjem svojih najdubljih želja.

Prekidam s onima koji mi crpe energiju. Vreme. Radost.

Prekidam s načinom razmišljanja zbog kojeg sumnjam u svoje talente. Svoje kreacije. Svoj jedinstven način rada. Prekidam s onim što me odbija ovakvog/ovakvu kakav/va jesam, što učim biti.

Povezujem se onima koji mi daju prostor da pokažem svoje kvalitete. Povezujem se s onima koji mi čuvaju leđa. S onima koji ne moraju uzimati od drugih i znaju kako živeti u recipročnoj razmeni.

Posmatram ovaj mlad Mesec podsećajući se kako je ono za što vredi raditi takođe vredno da nas transformiše. Ne bojim se promene. Ne bojim se otkrivanja nepoznatih strana sebe. Ne bojim se iskrenih razmišljanja. Bojim se jedino života koji izbegava takvu iskrenost.
Izvor: Sensa klub – Patricia Lucija Tomasović

Zithromax for sale