Horoskop i najveće tajne svakog znaka: Ovan ne može da kontroliše bes, Rakovi plačljivci, Vage pasivni agresivci koji istovremeno plene šarmom i lepotom

Pripremio za vas: Aleksandar Tomić

OVAN
Ovnovi se lako naljute i postanu agresivni. Svaki Ovan je svestan da bi mu uveliko pomoglo kad bi naučio da kontroliše bes. Ako nameravate da se upustite u romansu s ovim usijanim glavama, budite sigurni da znate da zastupate sopstvene interese. Osim toga, moraćete da se potrudite da budete interesantni, jer dosadu leče svađom.
BIK

Potajno žude za sigurnošću. Veliki su hedonisti. Osećaj nesigurnosti čini ih sakupljačima novca i materijalnih stvari. Srećom, veoma su osetljivi, pa mogu da otkriju da sigurnost proizlazi iz njihovog verovanja u sebe, a ne iz materijalnih dobara.
BLIZANCI

Blizanci su prikriveni šizofrenici. Imaju podvojenu ličnost, nikada nećete biti u potpunosti sigurni s kojom od njih provodite vreme. Osim toga, sami sebi su “đavolji advokati” jer nikada ne znaju kako i šta da odaberu. Svaka prekretnica na njihovom putu ih zbunjuje.
RAK
Rakovi su veliki plačljivci. Ovaj vodeni znak bavi se isključivo ispunjavanjem svojih emotivnih potreba, što je i uzrok njihove velike nesigurnosti. Osim što su plačljivi, znaju da se ponašaju kao pijavice prema partneru, dosađuju i zahtevaju da ih neprestano uverava u njihovu sopstvenu vrednost. Zato telefon i zvoni češće nego što biste hteli. Da biste to izbegli, pustite ih da se oni brinu o vama ili im kupite psa.
LAV

Njihove laži su bezazlene, a priče koje pričaju treba da prihvatite s dozom rezerve. Lav voli da preuveličava i menja redosled događaja, da bi se stvari činile glamuroznijim i uzbudljivijim. Osim toga, vole da se hvale, a to je osobina nad kojom nemaju kontrolu. Stoga, “pomazite” njihov ego i prepustite se uživanjima. Sa njima nikada nije dosadno.
DEVICA

Devica nikada nije zadovoljna. Pripadnici ovog znaka smatraju da ništa nikada nije dovoljno dobro. Težnju perfekcionizmu ne mogu da ublaže. Osim perfekcionizma, mana im je što analiziraju svaku, pa i najmanju sitnicu. Zato njihove kritike ne uzimajte zdravo za gotovo.
VAGA
Vaga uvek izgleda kao da ne može da dočeka da vam postane ljubavnik, a to može biti privlačno za drugu stranu. Razlog njihovog ponašanja je taj što vole da budu u vezi, ali istovremeno imaju problem s vezivanjem jer je “trava uvek zelenija negde drugde”. Što je još gore, nikada nećete biti sigurni da nešto nije u redu jer se ove urođene diplomate smeše i kada iznutra kipe. Vage su pasivni agresivci koji istovremeno plene šarmom i lepotom.
ŠKORPIJA

Tajna Škorpija je u tome da imaju mnogo tajni koje vam nikada neće otkriti. Oni obožavaju svoju privatnost. Ali, što se više otvorite, Škorpija će se osećati sigurnije i sam će početi da se otvara. Zabadanje nosa u njihove stvari neće vam nimalo pomoći da otkrijete šta smera i kakvi su mu planovi. Škorpije su izrazito ljubomorni, partnerov flert teško podnose i ne zaboravljaju, a prevaru nikada ne praštaju, nego raskidaju čim saznaju.
STRELAC

Strelčevi ne kriju ništa o sebi. Oni su otvorena knjiga i iskreni do bola. Ponekad se zbog tih karakteristika može učiniti da su bez takta. Kada im se nešto ne dopada, često zabiju glavu u pesak i tako se štite. Često se ponašaju kao sebična i neodgovorna bića.
JARAC
Jarčeve ponekad doživljavamo kao osobe ledenog srca, ali njih potajno veoma brine što o njima mislimo. Da bi ostvarili svoje želje, spremni su naporno da rade i retko će dopustiti da saznate na koji su način uspeli da ostvare šta zacrtali. Retko kad se otkače, ipak su to ozbiljne osobe. Spadaju u zahtevne partnere, piše.
VODOLIJA

Vole čovečanstvo, ali ne vole ljude. Pomalo su snobovi, ali to kriju, ponašaju se samo onako kako su sami zamislili da treba. Iz navike kažu “ne”, ne očekujte da budu srećni ako pokušate da ih zarobite. Vodolijama vlada Uran, koji ih čini rođenim buntovnicima. Ukoliko započnete ljubavnu vezu s Vodolijom, znajte da oni, osim prema sopstvenim, ne funkcionišu ni prema kojim drugim pravilima.

RIBE

Često se događa da Ribe ne uspeju da postignu harmoniju duhovnog i fizičkog. Više od drugih predstavnika zodijaka, Ribe su sklone bežanju. Takođe, često se događa da su zavisne, bilo o hrani, knjigama, televiziji, drogama, seksu. Izrazito su osetljive osobe, sklone umetnosti. Vernost partneru teško im pada, a od njega zahtevaju potpunu vernost, a same su neverne kad im se ukaže prilika. Sopstvene greške s lakoćom opraštaju.
Izvor: mondo

Zithromax for sale