Horoskop: koji posao odgovara vašem znaku

Ako tek birate zanimanje ili razmišljate promijeniti karijeru, pročitajte koji poslovi najviše odgovaraju ovim znakovima…

Ovan

Iako šarmantni Ovan djeluje romantično, mirno, čak pomalo flegmatično – to je ipak samo njegova maska, jer on bi, ako već to nije, najviše volio biti glumac, i to komičar, zatim glazbenik, vozač autoutrka, ali i liječnik (naročito kirurg), vojno lice, oficir, inženjer ili tehničar. Žena rođena u ovom znaku voljela bi izgraditi karijeru u javnom poslu (novinar – polemičar koji prati politiku) ili pak imati dobar društveni status koji uglavnom postiže preko braka, odnosno ako iskoristi dobru priliku za udaju.

Bik
Strpljivi i uporni Bik, najviše bi se volio baviti privatnim poduzetništvom koje može imati veze s kulinarstvom, ali i umjetnošću, modom, filmom, glazbom (pjevanjem), pisanjem, slikarstvom, posebno kiparstvom. Žena Bik također ima smisla za umjetnost, pa bi se voljela baviti radom u medijima, pogotovo na filmu, a privlače je i privatni biznis, dizajniranje namještaja, dizajn materijala za odjeću i nakita, ali i prodaja nekretnina i poslovi u modnoj industriji.

Blizanci
Blizanci vole poslove u vezi s medijima i marketingom, pa bi najčešće voljeli biti novinari i uglavnom su veoma dobri u tom poslu, zbog urođene snalažljivosti da dođu do strogo povjerljivih informacija. Iako često mijenja poslove, muškarac rođen u ovom znaku vrlo je omiljen i duhovit a najviše je motiviran za karijeru sportaša, pisca, pjevača, glumca, dok ženske predstavnice ovog znaka privlače poslovi koji imaju veze s putovanjima (novinar, turistički vodič, trgovački putnik, privatni poduzetnik, producent, redatelj), ali također bi voljela biti stilist ili modni kreator.

Rak
Žena Rak najviše bi se voljela dobro udati čime bi osvojila dobar položaj u javnosti ili na društvenoj ljestvici, iako voli biti i profesorica, umjetnica, modni dizajner. Muškarac rođen u ovom znaku volio bi se baviti privatnim biznisom u području ugostiteljstva, hotelijerstva i umjetnosti, a kada su sportovi u pitanju, volio bi imati svoju teretanu, bazen ili otvoriti klub borilačkih vještina. Voli također baviti se i skupljanjem umjetnina, poviješću, trgovinom umjetničkim predmetima, slikarstvom i pisanjem.

Lav
Lav je kreativac i prirodni vođa tima, odnosno rođeni šef, pa mu odgovara posao direktora odnosno onoga koji je na vrhu hijerarhijske ljestvice u tvrtki. Osim toga, volio bi biti političar, vojno lice, diplomat, umjetnik, redatelj, glumac ili sportaš. Žena rođena u ovom znaku voljela bi biti estradna ličnost, pjevačica, glumica, stjuardesa, modni kreator, ali i diplomat ili privatna poduzetnica.

Djevica
Savršeni poslovi za Djevicu su: psiholog, predavač, istraživač, arhitekt, dizajner, dizajner interijera, slikar, modni dizajner, novinar, pisac. Ona uvijek voli raditi sa strancima, bez obzira na to da li se bavi uslužnim djelatnostima, ekonomijom, zdravstvom, ima modnu agenciju ili je vlasnik videokluba. Muška Djevica voljela bi imati prodavaonicu kućnih ljubimaca, ili pak uzgajalište golubova ili riba.

Vaga
Vaga voli ulagati u nekretnine i poslove sa strancima koji joj omogućavaju da dosta putuje. Privlači je politika, ali rado bi imala i kakav mali obrt, cvjećarnicu, parfumeriju, kozmetički salon. Ženska pripadnica ovog znaka voljela bi biti modna kreatorica, glumica, odvjetnica, sutkinja, bankarica, i uopće voli odnose s javnošću, dok muška Vaga voli i umije biti dobar pregovarač, organizator, književnik i matematičar.

Škorpion
Škorpion zna vrlo mudro rukovati novcem, a uspjeh je za njih nešto što se podrazumijeva, premda se najviše vole baviti elitističkim zanimanjima. Muški predstavnik ovog znaka volio bi biti bankar, vlasnik kockarnice ili kladionice, zubar ili kirurg, a Škorpioni oba spola voljeli bi se baviti poslom forenzičara, detektiva ili filmskog producenta.

Strijelac
Strijelac voli poslove koji mu omogućavaju da dosta putuje i da razmjenjuju ideje s osobama koje su mu slične, da radi u marketingu, turističkoj agenciji (na organizaciji skupova), jer ga prati sreća u poslovima sa strancima. Žena Strijelac voljela bi se baviti poslovima u vezi s estradom, filmom, dizajnom, turizmom, galerijama ili antikvarnicama, a muški Strijelac volio bi imati salon automobila ili da radi u njemu.

Jarac
Odgovorni i pouzdani Jarac često je bolji u poslovima koje baš i ne voli toliko, jer strahuje od kritike i ima pošten odnos prema poslu, iako bi se najviše volio baviti slikarstvom, glazbom (komponiranjem), poviješću, astrologijom, arheologijom, rudarstvom i geologijom.

Vodenjak
Muškarac rođen u ovom znaku voli poslove u medijima, trgovini, politici, glazbi, sportu (osobito košarku), informatici, elektrotehnici ali voli i mijenjati poslove ili ima nekoliko paralelnih izvora prihoda. Privlači ga i da bude vlasnik izdavačke kuće, da se bavi privatnim biznisom, a volio bi otvoriti i neki mondeni kafić. Žena Vodenjak voli marketing i poslove u kojima nema utvrđeno radno vrijeme.

Ribe
Žena Riba najradije bi se udala, iako bi se voljela baviti poslovima koji joj omogućavaju da putuje i stječe nove prijatelje, iako često ima više sreće nego pameti u vođenju poslova, pogotovo privatnih. Najčešće bi voljela biti liječnica, kemičarka, kozmetičarka ili bi voljela raditi u laboratoriju, ali privlače je pozivi poput balerine, plesačice, sportašice. I muškarac rođen u ovom znaku voli društvo umjetnika i sportaša, jer voli timski rad, pa ga privlače poslovi u kojima dolazi u kontakt s mnogo ljudi i zbog kojih dosta putuje.

Izvor:alter.tv

Leave a Reply

Zithromax for sale