Horoskop: Kako da privučete muškarca da vas oženi

 

Horoskop: Kako da privučete muškarca da vas oženi

Nekima treba prepustiti inicijativu, a neke morate dobro pogurati. Proverite šta vaš muškarac misli o braku, u zavisnosti od toga u kom je znaku Zodijaka rođen.

 

Ovan

Zaljubite li se u Ovna, budite svesni da se radi o indivudualcu koji može imati problema s prihvatanjem ideje braka. Ipak, postoji trik kojim ga možete uveriti da treba da stane pred oltar. Pričajte mu kako vi zajednički život zamišljate kao kontinuiranu avanturu udvoje, punu dinamike i raznoraznih događaja. Precizirajte koje sve vratolomije mislite da izvodite i to redovno, na primer, svakog proleća ćete odlaziti na splavarenje po divljim vodama, a ako vam to dosadi, iznesite rezervni plan za noćne padobranske skokove. U slučaju da uspete, budite spremni da sve to sprovedete u delo, inače će se vaš Ovan silno razočarati.

Kako da privučete muškarca da vas oženi

Bik

Da biste Bika odveli pred oltar, moraćete da mu pokažete svoj bankovni račun. Ukoliko nemate bar pet-šest nula nakon prve brojke, neće vas ni pogledati, pa makar bio iskreno zaljubljen u vas. Radije će patiti ceo život nego živeti skromno. Predstavite li mu se kao perspektivni preduzetnik, pred kojim je sjajna finansijska budućnost, još bi mogao i uložiti nešto svog novca u vaš posao. Ali samo ako mu sve to zvuči sigurno.

Blizanci

Kod Blizanaca je važno samo pričati, pričati… Nije važno šta, samo da lepo zvuči. Kad shvate da ste vi osoba s kojom mogu voditi neograničeno duge konverzacije, pristaće da odu pred oltar, ali znajte da vam u braku neće biti lako. To su one situacije kad jedan supružnik ogovara drugog kako ovaj nikad ne zatvara usta, pa zato vremenom beži u osamu tišine. Međutim, ako i vi volite da pričate, onda će to biti idealan spoj.

Rak

Kod Rakova je verovatnije da će on vas nagovarati na brak. A ako to učini, ne oklevajte jer bi se Rak zbog urođene nestalnosti mogao lako predomisliti ili povući u sebe. Ohrabrite njegovu ideju pričom o velikom domu i brojnoj porodici, koje jedva čekate. Pohvalite i njegovu mamu − šta god da mislite o njoj, recite da vam je draga.

Kako da privučete muškarca da vas oženi

Lav

Želite li Lava da odvedete pred oltar, postoje dva pristupa. Jedan je onaj kad vi jednostavno čekate da ista ideja proradi i kod njega, dopustite mu da vas zaprosi na veličanstven način, samo njemu svojstven, koji će najverovatnije biti pred publikom (to su one prosidbe preko monitora na stadionima). Ako vam nije do čekanja, onda vam preostaje drugi način – budite maksimalno ponizni i slatko mu pričajte o dečici. Pri tom svakako treba njemu da ostavite glavnu reč. Znači, vi potaknite temu, ali realizaciju prepustite drugoj strani.

Devica

Za Device je možda najteže dati savet. Ovaj znak je majstor u umeću da sebi i drugima zakomplikuje život, pa tako i mogućnost braka. Sugerišete li mu brak, možda bi bilo dobro da mu prvo objasnite da sitnice i jesu, ali i nisu toliko važne. Pritom mu treba dati dovoljno vremena da proanalizira sve stvari pre eventualnog prihvatanja ideje braka. Njegova analiza pokvariće čar spontanosti, pa je bolje da to znate unapred.

Vaga

Vage su najsklonije životu udvoje i uvek traže nekoga. Ako naiđete na Vagu, neće vam trebati mnogo vremena da je nagovorite na brak. Tačnije, verovatno će vaš partner prvi započeti priču o odlasku pred oltar, a vama će jedino preostati da to i prihvatite. Muškarac Vaga najverovatnije će vas zaprositi na neki prefinjeni način, ali će biti i veoma uporan, sve dok ne popustite.

Kako da privučete muškarca da vas oženi

Škorpija

Kad je reč o Škorpijama, uvek možete zaigrati na kartu erotike i seksa. Ako je u krevetu sve u redu, neće biti problema s odlaskom pred oltar, ali budite spremni da u braku s pripadnicima tog znaka nema mrdanja − njihova ljubomora je uvek aktivna. Možda je pritajena, ali nemojte misliti da ne postoji.

Strelac

Naiđete li na Strelca, odlazak pred oltar mogao bi se pokazati kao nemoguća misija. Najbolje je da reč brak zamenite rečju „slobodna zajednica dvoje slobodnih građana“, „putujući dvojac“ ili slično. U svakom slučaju biće vam potreban pametan pseudonim za brak. Pričajte mu o slobodi kao glavnoj ideji vodilji života udvoje i horizontima koje ćete otkriti kad se upustite u to. Tako biste možda mogli i da uspete.

Jarac

S Jarčevima nećete imati većih problema. Najbolje je da im sugerišete da vi već planirate zajednički stan u kom postoji velika radna soba, kako bi se on nakon posla mogao i kod kuće posvetiti istom. Na tu kartu sigurno ćete ga dobiti. Ukoliko još nije dosegao uspeh u karijeri koji je planirao, moguće je da će vam predložiti odlaganje braka. U tom slučaju istaknite da ćete mu vi biti glavna potpora u napredovanju i da je to za vas svetinja. Videćete, pristaće.

Kako da privučete muškarca da vas oženi

Vodolija

Vodolijama treba da pristupite prijateljski i bez ikakve prisile. Pričajte o braku kao o životu dvoje najboljih drugova koje se iznad svega dobro razumeju. Čak i ako jedan od njih poželi da isproba nešto novo i neviđeno, onaj drugi će to tolerisati. Jasno, onda vredi i obrnuto. I ovde je dobro predstaviti ideju braka biranim izrazima kao što su recimo „otvorena zajednica savremenih ideja“, „putujuća družina dvoje zaljubljenih“ ili sličan hipi naziv.

Ribe

Ukoliko je vaš izabranik rođen u znaku Riba, odmah mu ispričajte sve što znate o najromantičnijim ljubavnim parovima. Kakvom god idejom mu predstavili brak, sve će progutati. Pristaće na sve opcije, pa i one utopijske. Želite li da taj brak zaista i uspe, vi ste ona strana koja treba da bude kritična i realna − to je ono što Ribe zanemaruju. Život u svetu snova za njih je nešto najnormalnije. Zato pomenite da u zajedničkom životu treba plaćati i režije, brinuti o pelenama kad dođu deca…, da se vaša Ribica kasnije ne bi razočarala.

Izvor:besno pile

Zithromax for sale