HOROSKOP iskrene ljubavi i porodične sreće: šta nam donosi Sunce u znaku Raka (do 22. jula 2017. godine)

Vladavina nežnih Rakova budi najlepše emocije, a evo kakva nas romantična i radosna iznanđenja očekuju do 22. jula!
Pripremio za vas: Aleksandar Tomić
Sunce je u kardinalnom vodenom znaku Raka, vodeni elemenat Rakovima donosi romantičnost, sanjalačku prirodu, emotivnost, instinktivnost, a reakcije su im usmerene prema cilju koji se odnosi na njihova osećanja, emocije, intiman život, blisko okruženje, porodične vrednosti, tradiciju, potomstvo, korene, poreklo i naglašenim majčinskim instinktima.

Znak Raka je izuzetno privržen porodici, roditeljima, deci. Okružen svojim najbližima uvek pokazuje brigu za njih i postavlja se zaštitnički prema svojoj porodici. Povlačenje u privatan i intiman život i posvećenost porodičnim i tradicionalnim vrednostima ga čine srećnim i ispunjenim. Samopouzdanje i integritet jača kroz porodične i bliske odnose, organizujući i kreirajući život kroz osećanja, emocije, maštu, fantaziju, empatiju u porodičnom i emotivnom životu, kroz potomke i porodični ambijent.

Sunce u Raku želi da skrene pažnju na sebe i da se iskaže kroz svoju porodicu. Ambicija Sunca je usmerena na bliske i privatne odnose, obezbeđivajući produženje života i potomstva. Emotivna (voda) akcija (kardinalni) daje sposobnost za organizovanjem života u cilju i želji da se ostvari i realizuje svoju važnost i samoostvarenje kroz privatan i porodičan život.

Mesečevo sedište u znaku Raka naglašava i ističe ljubav prema privatnom životu, okretnu i živu maštu, prijatno i uljudno raspoloženje, dobro pamćenje i dobru memoriju, koja ih često vraća u prošlost i oživljava sećanja i uspomene iz prošlosti i detinjstva. Naglašen je bogat unutrašnji život i emotivna iskustva koja se doživljavaju unutar sebe. Vodeni element daje izraženu unutrašnju emotivnu aktivnost što lako mogu ispoljavati kroz bujnu i živu maštu.

Izuzetna maštovitost, sanjarenje i kreativnost mogu se izražavati kroz umetnost. Velika potreba da se zaštite drugi iz porodičnog okruženja i da se brižno neguju bliski i intimni odnosi. Izražena brižnost prema najbližima u porodičnom okruženju, kojom se jača volja i životna energija. Umeju da budu preterano osetljivi, nesigurni i inertni, što dovodi do česte promene raspoloženja kojoj su skloni i podložni. Njihova snaga jača kada se brine za svoju porodicu, jer uvek su spremni da je zaštite i pomognu svojim najbližima.

Oslobodite osećanja i uživajte u vetru ljubavi
Ponos raste kada dobije pohvalu i kada mu se dive na tome što je stvorio porodičnu idilu, što je postao glava porodice i što se ostvario u ulozi oca. Ponos raste i zbog ljudi koji su doneli slavu i uspeh svom narodu i svojoj domovini. Srce im je puno kada neko osvaja pehare i nagrade za svoju zemlju. Rakovi su veliki rodoljubi, izražene patriote, veoma su vezani za domovinu, poštujući svoje pretke i korene. Izražene su osetljivosti, emotivnosti, intuitivnosti, inspiracije, sentimentalne prilagodljivost i želje da se drugi saosećajno zaštite.

Najsrećniji su kada im je porodica na okupu, kada su okruženi svojim najbližima, decom, roditeljima i svojim emotivnim partnerom, i kada se intimno povezuju sa njima. Privatnost u intimnom okruženju je ono što im može izmamiti osmeh na licu. Toplo i emotivno okruženje, njihov dom, njihova majka koja ih sa puno ljubavi i brižnosti gleda, zagrljaj trudne žene koja će mu podariti decu, topao ručak u krugu porodice, nasmejana deca u krilu, sreća ukućana i poneka uspomena iz prošlosti i detinjstva ono su što će ga zadovoljiti i emotivno ispuniti.

Rakovi teže mirnom porodičnom životu, miru među najbližima i spremni su da budu od pomoći svom emotivnom partneru, težeći i negujući porodične i tradicionalne vrednosti. Idealan partner za Rakove je nežan, osećajan, blag, emotivan i domaćinski, koji će ih podržavati i razumeti. Grubost i sklonost kritikovanju ih može odbiti, jer ih preosetljivost i izuzetna prijemčivost mogu dovesti do čestih promena raspoloženja, povlačenja i zatvaranja u sebe.

Dragi Rakovi, srećan rođendan!

Izvor: Astro portal

Zithromax for sale