GODISNJI HOROSKOP ZA OVNA 2020

Za Vas pripremila:
Kristina Stanek
Vas astrolog i tarot tumac

Mars, vaša vladajuća planeta, ima mnogo toga za rešavanje početkom 2020. godine, od širenja kulturnih horizonata kada ce boraviti u Strelacu od 3. januara-16. februara do postizanja profesionalnih ciljeva kada ce se preseliti u znak Jaraca od 16. februara do 30. marta i širenja društvenih mreža boravkom u Vodoliji, marta 30. do 13. maja. Gvozdje se kuje dok je vruce! Nikada niste bili strpljivi kada je prvi korak u pitanju. Ipak, morate iskoristiti svoj trenutak – a sa Venerom koja prolazi kroz vaš znak od 7. februara do 4. marta, to dolazi početkom ove godine. Nije sto ste neodoljivi, osećate zabavno i vatreno! Iskrice sigurno lete .. ali će verovatno i brzo izgoreti. Dobro je što su vaša energija i entuzijazam praktično neograničeni! Sa Jupiterom u Jarcu i sektilom prema Neptunu u Ribama (20. februara, 27. jula i 12. oktobra), lako je preceniti sta i koliko možete … i podcenite svoje potrebe za istraživanjem i razvojem. Preforsiranje bi vas moglo sustici u trenutku kada Mars uđe u Ribe a Jupiter i Neptun krenu retrogradno (12. maja, 14. maja i 23. juna). Vratite ravnotežu tako što ćete sebi dozvoliti malo vise odmora kako fizicki tako i mentalno. Mars se 27. juna vraća kući u vaš znak i ostaje do početka 2021. Nestrpljivo ćete ići ka novom pristupu – ali ne tako brzo, Ovnovi! Uz retrogradni Mars 9. septembra, 13. novembra, želećete da uštedite energiju. Pitanja vezana za karijeru mogu da vas pritisnuti, ali pokušajte da ne iskoristite svu svoju energiju na to : Dva mlada meseca (pomracenje sunca 20. juna, 20. jula) i puna meseca (10. Januar pomracenje meseca, 29. decembar) u Raku stavljaju porodicu i dezavanja vezana za porodicu u prvi plan. Konkretno, s Venerom u Blizancima 3. aprila i 7. avgusta (retrogradno 12. maja do 24. juna) i severnim čvorom u tom znaku počevši od 5. maja, odnosi sa braćom i sestrama, rođacima i drugom rodbinom su glavni fokus, nudeći mogućnosti za lični rast. Komunikacija je ključna, a sa Merkurom u Raku od 28. maja do 4. avgusta (retrogradno 17. juna do 12. jula) verovatno će doći do napetih porodičnih sastanaka ili razgovora. Praktična zabrinutost kao što su briga o deci, briga o starijim osobama i podela poslova u domaćinstvu nose dodatni emotivni naboj. Pazite na preosjetljivost ili nostalgiju za prošlošću koja bi mogla sprečiti da se vode iskreni, konstruktivni dijalozi. Uostalom, šta god da se još dešava, porodica je na prvom mestu.

KARIJERA:

Od kada se Uran preselio u Bika prošle godine, morali ste preispitati svoje stare definicije i ponovo zamisliti kako izgleda prosperitet ovde i sada. I dok se ovaj dugoročni tranzit nastavlja, finansije ostaju u stanju toka. Ali evo srebrne obloge: Nepredvidivost Urana naterala vas je da kreativno upravljate svojim novcem. Sada znate da možete da izdržite i izdržavate, bez obzira na sve. A sa dugo očekivanim tranzitima u Jaracu 2020. koji se dešavaju u vašoj kući karijere, to je dragoceno bogatstvo! Horoskop za 2020. godinu predstavlja vaš uspeh u novoj godini. Do sad su Ovnovima, Pluton u Jarcu pomogli da vidite kako preterano ambiciozni, radoholični putevi više ne rade za vas. Da biste postigli željene rezultate, moraćete da krenete ispočetka – a spoj Saturn-Pluton 12. januara vraća vas na osmisljavanje planova. Jupiter se ove godine takođe poravnava sa Plutonom (4. aprila, 29. juna i 12. novembra). Dok se kolo sreće vrti, neke sile su izvan vaše kontrole. Održavanje pozitivne perspektive neće uvek biti lako, ali vredno je uložiti napore ako vam pomogne da transformišete svoje okolnosti – ili bar vremenske prilike, uspone i padove. Ako vas vezanost za nekadašnje ciljeve, uloge ili dostignuća sprečava da vidite svoj put prema napred, pun mesec u Jarcu / pomracenje Meseca 4. jula pomaže vam da se oslobodite starih ciljeva koji vas sputavanju za nove poduhvate. Možda se nađete između projekata, poslova ili čak karijera – nije najugodniji osećaj za vas! Ako je moguće, izbegavajte skakanje na prvo što vam se ukaže. Do početka oktobra, kada Venera ulazi u Devicu, opcije bi trebalo da budu obilnije i mnogo privlačnije. Jupiter i Saturn susreću se u ranim stepenima Vodolije 21. decembra. Kako se godina bliži kraju, vi ste zauzeti izgradnjom novih profesionalnih mreža i učite kako da budete više timski igrač . Ovo može uzdrmati vaš stil, ali verujte – to je jedini način da napredujete!

EMOCIJE:

Kao sto vec napomenuh nikada niste bili strpljivi kada j prvi korak u pitanju. Ipak, morate iskoristiti svoj trenutak – a sa Venerom koja prolazi kroz vaš znak od 7. februara do 4. marta, to dolazi početkom ove godine. Nije samo to što cete biti neodoljivi, osećate se zabavno i vatreno! Iskrice sigurno lete … ali će verovatno i brzo izgoreti. Sledeci emotivni naboj koji ce biti samo nagovestaj vatrometa započinje oko mladog meseca u Lavu (18. avgusta) i nastavlja se dok Venera prolazi kroz Lava (6. septembra do 2. oktobra). Sami ili zauzeti, možete očekivati više kreativnosti, strasti i spontanosti kako bi zagrejali vaš ljubavni život! Energija elektrifikuje – ali i uznemiruje, pogotovo ako ste u posvećenim vezama. Uran-menjač igre Uran ostaje u Biku tokom cele godine, izazivajući udobne pretpostavke i masovno nadograđujući svoje samoljublje, samo-vrednost, vrednosti i želje. Napetosti mogu nastati između fizičke strane odnosa i emocionalne, psihološke ili duhovne strane. Da, moguće je uravnotežiti i integrisati ovo dvoje – ali ovo može biti intenzivan proces, ali ne za plasljivo srce! Srećom, Ovnovi, „plasljivo srce“ nikada nije bila vaša stvar. Vi ste dovoljno neustrašivi i fleksibilni da podnesete bilo kakve situacije. Setite se samo pažljivo rukovati komunikacijama. Tačno, akcije govore glasnije od reči. Ali s obzirom da je Venera ove godine provela više vremena u brbljivim Blizancima (3. april-7. avgusta, retrogradni 12. maj-25. jun), ono što kažete i kako kažete je jednako važno. Od 5. septembra do 1. decembra, Merkur deli svoje vreme između Vage i Škorpije, dajući vama i voljenoj osobi dovoljno vremena da duboko uđete i razgovarate o svojim najosnovnijim pitanjima odnosa. Seks, novac, razmena energije, dinamika snage – nijedna tema nije van granica i sve je na stolu. Samo ne očekujte da ćete rešiti sve svoje probleme odjednom. Uz retrogradni Merkur u Škorpionu i Vagi od 13. oktobra do 3. novembra, trebaće više od jednog srca da biste vas dvoje gledali istim ocima.

Zithromax for sale