GODISNJI HOROSKOP ZA BLIZANCE 2020

Za Vas pripremila:
Kristina Stanek
Vas astrolog i tarot tumac

Sve je u vama, Blizanci – barem četiri luksuzna meseca u kojima ce Venera provoditi u vašem znaku ove godine! Od 3. aprila do 7. avgusta, sama Boginja ljubavi vam pomaže da gajite veću ljubav prema sebi i ponovo se povežete sa stvarima koje u vaš život donose lepotu, zadovoljstvo i vrednost. Znajte da šta god vaše srce želi, isto želi i vas. Ali evo problema: Sa retrogradnom Venerom od 12. maja do 24. juna, možete se toliko zaglaviti u glavi da Vam nije jasno šta vaše srce zaista želi. Izbegavajte iskušenja pa preispitajte se ili uđete u stvari – kada budete sigurni, jednostavno ćete znati. Uostalom, sa svojim vladarom Merkurom u Raku duže vreme ove godine (28. maj – 4. avgusta, retrogradno 17. juna – 12. jula), dublje ćete zaroniti u emocionalnu, intuitivnu stranu svoje prirode i osecacete se prijatnije izražavajući svoja osećanja drugima. Možda ćete se osećati pritisnutim da birate između intelekta i intuicije – ali Blizanci, ko kaze da ne možete imati oboje? Počev od 5. maja, severni čvor u vašem znaku podstiče vas da se pozabavite ovom dualnoscu . Pristupite svom unutrašnjem dijalogu sa istom radoznalošću i otvorenošću sa kojom se susrećete na bilo kom drugom susretu. Ta čuvena znatiželja ostaje nezasitna kao i uvek, a ove godine vam neće nedostajati zanimljivih prilika da istražite i lično i profesionalno. Ipak, važno je održavati zdravu ravnotežu rada, igre i odmora. Dok Merkur provodi jesen krećući se napred-nazad između vaših kuća igranja (Vage) i posla (Škorpije), potrebu za odmorom možete lako zanemariti. Ali preklapanje retrogradnog Merkura i Marsa (13. oktobra, 3. novembra i 9. septembra, 13. septembra) podsetiće vas kada je vreme da prikocite. Važno je ostati koncentrisan na očuvanje svojih energija, a ne na njihovo rasipanje. To bi moglo značiti promenu nekih planova, odustajanje od nekih projekata ili jednostavno češće izgovaranje „ne“ kako bi se u prioritet postavilo zdravlje i dobrobit. S lunarnim pomračenjem u vašem znaku 30. novembra, imacete podrsku da isečete distrakcije i oslobodite se svega što vam više ne služi.

KARIJERA:

Od 2012. godine Neptun u Ribama bacio je svoju čaroliju na kuću vaše karijere. Bez obzira da li ste pratili neki nov poziv ili ne, to je u mnogo čemu bila „faza medenog meseca“ za vas i vaš rad. Ali s Jupiterom u seksitilu iz Jarca ove godine (20. februara, 27. jula i 12. oktobra), ružičasti sjaj počinje da se troši i stvarnost zaista obavljanja posla, iz dana u dan, testira vašu izdržljivost. Međutim, dugoročno gledano, ovo je dobro za vas. Ipak, sa sve tri ovogodišnje retrogradnosti Merkura u vasoj kuci karijere i novca, prirodno je da cete se preispitivati upravo oko toga. Vaši dugoročni ciljevi, planovi i projekti (Ribi / Ovan, 16. februara – 9. marta); vaš prihod i način na koji upravljate novcem i resursima (Rak, 18. juni, 12. jula); vaši rasporedi, radne navike i odnosi sa kolegama (Škorpion / Vaga, 14. oktobar – 3. novembar) – ova godina, sve je na stolu! Ali sa dva mlada meseca i dva puna meseca u Raku ove godine, finansije su u središtu. Radite sa energijama mladog meseca (posebno pomračenje Sunca 20. juna) da biste prizvali obilje. U punom mesecu (uključujući mesečevo pomračenje 10. januara) uživajte u plodovima svog rada i otpustite ono što vam više ne služi. Većina vaše energije i truda ove godine namenjena je planiranju i umrežavanju, a Mars je u Ovnu od 27. juna. Ne idite predaleko ispred sebe – sa Uranom u Biku posao je nepredvidiv – ali ostvarite barem solidan jednogodišnji plan. Zatim udružite snage sa ljudima koji kreću u istom pravcu. Može se osećati kao da gubite zamah u jesen, kada Mars krene retrogradno (9. septembra – 13. novembra). Tada je vreme da usporite, – pa samo iskoristite vreme za odmor i dopunu energije za najprometnije dane koji su pred vama.

EMOCIJE:

Doživljavate deja-vu, Blizanci? Južni čvor u Strelcu je možda kriv! Čvor karme ulazi u vaš suprotni znak 5. maja, povlačeći sa sobom pun prtljažnik odnosa. Lakše je pasti u stare, poznate obrasce … čak i ako ste do sada dobro svesni da je ulica u ćorsokaku. To može značiti nerealna očekivanja, preterano idealizovanje partnera, nametanje sopstvenog pogleda na svet – ili gravitacija prema ljubavnicima koji vam to čine. Srećom, istog dana severni čvor ulazi u vaš znak, što 2020. godinu čini moćnom za lični rast. Na kraju, svaka osoba, obrazac ili odnos koji ne podržava vašu evoluciju moraće da ide. Međutim, nema potrebe da žurite ili forsirate – ili će sami otpasti ili ćete znati kada je vreme da se oprostite. Sa dva pomračenja punog meseca / mesecom u vašoj kuci odnosa ove godine, možda ćete se sa mnogima pozdraviti. Prvo, u Strelcu 5. juna, ističe brak i druga partnerstva, kao i tendenciju da svoje stvari projektujete na druge. Druga, u znaku Jarca 4. jula, bavi se duhovnijim temama kao što su seks, novac i dinamika moći. Oba pomračenja nude potencijal za duboko zarastanje i oslobađanje na ovim prostorima. Kada govorimo o Jarcu, dugotrajni tranziti u ovom znaku 2020. godine mogli bi imati neke velike posledice na vaš ljubavni život. Prvo, povezanost Saturn / Pluton (12. januara) vas smatra odgovornom za razmenu energije u vašim seksualnim odnosima. Bilo da je u pitanju dugoročna ljubav ili povremena veza, temelj međusobnog poštovanja i integriteta uvek treba biti isti. Zatim slijedi konjunkcija Jupiter / Pluton koja se događa tri puta ove godine (4. aprila, 29. juna i 12. novembra). Ovaj aspekt kopa skriveno blago, ali i neke duboke, mračne tajne koje biste možda radije čuvali pod zemljom. Šta god da ispliva na površinu, verujte da je to za dobrobit odnosa i svih uključenih u to. To je suđenje vatrom, ali zadržite veru: Mlad mesec / totalno pomračenje Sunca u Strelcu 14. decembra završava vašu godinu uz obećanje da će ljubav poput feniksa iz pepela uvek iznova porasti.

Zithromax for sale