Godine otkrivaju u kojoj ste od 8 astroloških faza – i kako one utiču na vaš život

Svaki životni ciklus nalazi se pod vladavinom određene planete koja utiče na naše ponašanje i odluke.
Pripremio: Aleksandar Tomić
Sunce, Mesec i druge planete imaju veliki uticaj na nas, ali poseban uticaj osećamo u određenom životnom dobu.
Na osnovu ovoga, naš život može da se podeli u 8 različitih faza.

0-7 godina

U ovoj fazi najveći je uticaj Meseca, a ona počinje našim rođenjem. Deca su zbog toga jako osetljiva i potreban je oprez roditelja, koji su veliki uzor deci u ovom periodu.

7-14 godina

Uticaj Merkura kojem su deca izložena u ovom periodu, nagoni ih da istražuju svet oko sebe. Ona imaju veliku želju za promenama i novim situacijama svakog dana. U ovom periodu uče kako da komuniciraju sa drugima.

14-21 godina

Planeta vladar ovom periodu je Venera koja simbolizuje ljubav, seksualnost i erotiku. Ovo je period kada se tinejdžeri prvi put susreću sa ljubavi i seksualnošću. Fokusirani su na njihove emocije i seksualnost kao i izgled.

21-35 godina

Mars se stara o tome da se u ovom periodu primirimo i uplovimo u mirne vode. Aspiracije, snovi i želje dobijaju stvarne oblike i životni ciljevi počinju da se ostvaruju.

35-42 godina

Uticaj Sunca dovodi sve u situaciju kada zauzimaju željeni položaj u društvu. Sva ljudska bića moraju da prođu kroz značajne promene u njihovom telu u ovom periodu. Ovaj period je jako strresan i psihički i fizički.

42-56 godina

U ovom periodu veoma je izražena duhovnost. Veoma važne odluke donose se u ovom periodu pod uticajem Jupitera. Seksualna želja neverovatno raste, žene ulaze u menopauzu i žude za seksualnom privlačnosti, dok kod muškaraca dolazi do povećanja seksualne energije.

56-70 godina

Saturn je vladar ovog perioda kada dolazimo do najveće mudrosti, ali se javlja i senilnost, gubitak energije u telu kao i gašenje mnogih telesnih funkcija.

Izvor: Telegraf

Zithromax for sale