Evo kako da ga zavedete na osnovu njegovog horoskopskog znaka

Svaka fatalna zavodnica mora da ima kec u rukavu
Pripremio: Aleksandar Tomić
Kada je o osvajanju reč, žene mogu da budu mnogo brutalnije i uspešnije u pohodu na suprotan pol – ali samo ako znaju kako kome muškarcu treba prići i koju strategiju primeniti.
Kako bismo vam olakšali život i povećali šanse da smotate nekog muškarca za kojim čeznete, otkrivamo vam kako da postupite u skladu sa njegovim horoskopskim znakom. Uz pomoć ovog keca u rukavu – vi odnosite pobedu jer on nema šansi protiv vas.

Ovan

Oni vole devojke koje će uraditi sve kako bi dobile ono što žele. Oni vole takmičenje, pa se potrudite da mu stavite do znanja da ga želite. Zapamtite, iskrenost je ključ i nemojte mu lagati o sebi jer će biti razočaran.

Bik

Muškarci rođeni u ovom znaku znaju da će ako imaju strpljenja dobiti to što žele, pa ako želite da ga osvojite bolje započnite da gradite prijateljski odnos. Pokažite mu koliko ste sjajni tako što ćete provoditi dosta vremena sa njim. On voli devojke sa kojima može da vodi dubokoumne razgovore, pa ga zasmejavajte i izvedite ga iz njegove ozbiljne zone.

Blizanci

Znatiželjni Blizanci vole da otkrivaju zanimljive stvari o devojkama, pa ga iznenadite odlaskom na neko novo mesto. Razgovarajte i otkrijte mu o sebi tek tolikoda razmišlja samo o vama celu noć. I dan.

Rak

Ako želite da mu privučete pažnju, samo ga dodirnite. Pokažite mu da ste zainteresovani, ali tako da ne ugrozite njegovu osetljivu prirodu. Idite polako i strpljivo i sve će se na kraju isplatiti.

Lav

Ponekad morate da se baš potrudite da mu skrenete pažnju, a budite sigurne u sebe i ono što želite. Ili ga samo sočno poljubite.

Devica

Znaju da budu jako komplikovani. Odani su, ali njihova analitička priroda može ponekad da otežava stvar. Pravi način da mu privučete pažnju je da budete u potpunosti svoji i empatični. Kako primećuje i najsitnije detalje, potrudite se da sve bude na svom mestu.

Vaga

Muškarci Vage vole dobar provod, pa ga ugostite ako specijalnog gosta. Ako ste zabavni i nosite neku ubitačno seksi kombinaciju – pečen je.

Škorpija

Pogledajte ga u oči, samo toliko. Oni su strastveni i idu za onim što žele pa ćete odmah da znate ima li hemije među vama. Samo budite oprezne – znaju da budu ljubomorni, pa se potrudite da kada flertujete to bude samo sa njim.

Strelac

Kako biste našle put do njegovog srca odvedite ga na neku dobru komediju. Šta god da radite, potrudite se da se oboje lepo ismejete i dobro zabavite. Kada bude video kako može lepo da se provede sa vama nikada vas neće pustiti da odete.

Jarac

Teže da budu odgovorni i metodični pa isplanirajte odlazak na koncert kako biste mu skrenule misli i dobro se proveli zajedno. Uvek je spreman da se posveti dami čiji ga šarm obori s nogu, pa mu pokažite da ste vi ta osoba i pokažite mu da znate šta on voli.

Vodolija

Veoma su društveni pa vam predlažemo izlazak u nekoj malo većoj masi i prepustite se! On će da obožava vašu ličnost i biće impresioniran što možete da ga pratite.

Izvor: Telegraf – (M. K.)

Zithromax for sale