Dnevni izvestaj za 6. januar 2017. godine

Mesec je u znaku Ovna, Sunce pravi konjunkciju sa Plutonom u Jarcu.
Bicete puni elana, pozitivne energije, zelite da sve stvari drzite pod kontrolom, jake zelje i planovi ce vas voditi i otvoriti vazne kontakte sa uticajnim ljudima. Poslusajte savet starijeg kolege.
Na emotivnom planu vreme je da preuzmete odgovornost za svoje postupke. Skupite hrabrost i snagu da se suocite sa problemima koji ste imali sa partnerom. Vreme je da rascistite stare racune, da prihvatite svoje greske, predjete preko teskih reci, oprostite sebi i partneru, jer za ljubav i svadju su potrebni dvoje.
Susret Sunca i Plutona donosi veliku snagu i moc transformacije, kao i vracanje na bolne momente u proslosti, suocavanje sa strahovima i starim ranama, pa je vreme da sve sto vas muci i stvara patnju i bol ostavite iza sebe i krenete dalje, jaci, mocniji, snazniji. Sve tajne izlaze na svetlo dana. Neretko ovaj aspekt donosi i poziv ili vest o bivsim ljubavima. Nesto sto je ostalo nejasno ili nedovrseno, vreme je da se razjasni.
Potreba za snom je velika, moguce su i glavobolje.
”Boga je tesko spoznati, ali to ne znaci da ga nema, nego je to znak Njegove velicanstvenosti, a nase slabosti.” – Lav Tolstoj

Priredila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale