Dnevni izvestaj za 5.decembar 2016. godine

Priredila astrolog Marija Savovic

Mesec je u znaku Vodolije i donosi pozitivne promene, nove planove, nove ideje, nove prijatelje, nove kontakte i poznanstva.
Odlicno je vreme da radite na novim projektima. Skoncentrisani ste na svoj cilj I svom snagom zelite da uspete u svojoj zamisli. Otvoreni ste za nove poslovne kontakte I saradnju, prihvatate promene sa velikim odusevljenjem. Citajte izmedju redova I trazite skriveno znacenje u raznim situacijama. Mozete ocekivati pomoc I podrsku uticajnih prijatelja.
Kada je Mesec u Vodoliji budi se humanost i zelja da se pomogne drugima, pa mozete zapoceti i neke drustvene aktivnosti i rad u dobrotvorne svrhe.
Danas cete biti inspirisani i ispunjeni ljubavlju. Priredicete neko iznenadjenje partneru bilo da je u pitanju neki poklon ili putovanje. Budite iskreni prema partneru I jasno izrazite svoje stavove.
Bice aktuelna poznanstva preko drustvenih mreza. Ako ste slobodni prihvatite necije udvaranje, vasi ljubavni snovi mogu da se ostvare.
Intuicija i snovi bice vam naglaseni, kao i zelja da radite i stvarate nesto novo.
Problemi sa venama I kapilarima.
‘’ Kad nas ljube, zene nam oprastaju sve, cak i nase zlocine. A kad nas ne ljube, ne oprastaju nam nista. Cak ni nase vrline.’’ – Onore De Balzak

Priredila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale