Dnevni izvestaj za 4. avgust 2017. godine

Kada je Mesec u znaku Jarca, razum i logika postaju primarni, a zelja i ambicija za sticanjem moci je neodoljiva. Kvadrat izmedju Jupitera u Vagi i Rx Plutona u Jarcu donosii probleme kada je u pitanju drustvena moc i polozaj, finansijske gubitke, probleme, brige i strah kada je vas trenutni posao u pitanju. Imacete ozbiljan pristup poslu, disciplinovani ste i odgovorni, istrajni da rezultate svoga rada materijalizujete, ali nije povoljan trenutak za veca ulaganja. Moze doci i do problema ako imate sudski proces, pa se stvari nece odvijati onako kako ste planirali. Problemi oko nasledstva i tudjeg novca, nikako ne podizite kredite i ne zaduzujte se kod banaka, izvesni su i problemi sa zakonom.
Bicete rezervisani, zelecete da se ogradite od svih, potreba za samocom bice naglasena. Pravo je vreme da u miru i samoci razmislite o svemu, o svojoj trenutnoj situaciji, gde gresite, sta radite pogresno, sta uciniti da se pokrenete i da se osecate bolje.
Vreme je da se oslobodite nekih stvari iz proslosti, da jednostavno pustite sve sto vam je zaledilo srce, ostavite sve iza sebe i krenite dalje. Pratice vas osecaj nevoljenosti, tuge, melanholije, neuzvracene ljubavi, strah od ljubavi. Zelecete da testirate nekoga ko vam znaci bilo da je u pitanju prijatelj ili patner, jer niste sigurni u namere te osobe.
Moguci su problemi sa zubima, bolovi u kolenima i zglobovima.
„Ko je bio voljen, zaboravio je. Uspomene imaju samo oni koji su voleli.” -Dusko Radovic

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale