Dnevni izvestaj za 31. avgust 2017. godine

Kada je Mesec u znaku Jarca, razum i logika postaju primarni, a zelja i ambicija za sticanjem moci je neodoljiva. Rx Merkur prelazi u znak Lava pa budite tolerantniji u komunikaciji sa drugima.
Radicete na znacajnim projektima koji doprinose stvaranju vaseg boljeg statusa. Imacete ozbiljan pristup poslu, disciplinovani ste i odgovorni, istrajni da rezultate svoga rada materijalizujete. Ipak ce sujeta biti naglasena, vodite racuna da ne uvredite svoje saradnike, morate biti svesni da niste uvek u pravu i da je potrebno prihvatiti i tudje misljenje. Dve glave su uvek pametnije od jedne.
Kada su u pitanju emocije bice vam tesko da izrazite svoja osecanja, zelecete da se ogradite od svih, potreba za samocom bice naglasena. Pravo je vreme da u miru i samoci razmislite o svemu, o svojoj trenutnoj situaciji, gde gresite, sta radite pogresno, sta uciniti da se pokrenete i da se osecate bolje.
Vreme je da se oslobodite nekih stvari iz proslosti, da jednostavno pustite sve sto vam je zaledilo srce, ostavite sve iza sebe i krenite dalje. Osecaj nevoljenosti, tuge, melanholije, neuzvracene ljubavi, strah od ljubavi mucice vas ovih par dana. Vest o osobi iz proslosti dodatno ce vas uzdrmati, Rx Merkur vam otvara mogucnost da do 5. septembra razjasnite nesporazume sa voljenom osobom.
Moguci su problemi sa zubima, bolovi u kolenima i zglobovima.
„Ko je bio voljen, zaboravio je. Uspomene imaju samo oni koji su voleli.” Dusko Radovic

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale