Dnevni izvestaj za 28.8.2017.:

Priredila astrolog Marija Savovic.

Mesec je u znaku Skorpije, pa se u vama budi detektivski i istrazivacki duh, zelecete da otkrijete mnoge tajne, da shvatite sta je istina, a sta laz. Jupiter u Vagi i Saturn u Strelcu na 21 stepenu grade sekstil, pa ce pozitivne uticaje ovog aspekta osetiti osobe rodjene u znaku Strelca, Vage i osobe koje imaju Asc ili neku licnu planetu na 21 stepenu istih znakova.
Obe planete su planete intelekta, jedna filozofsko- religioznog i metafizickog, druga naucnog, egzaktnog, matematickog, pa u dobrom aspektu daje naucni i filozofski duh, zelju za ucenjem, saznanjem, usavrsavanjem. Prijace vam druzenje sa osobama od kojih mozete mnogo da naucite i da to znanje prakticno primenite.
Imacete veliki uspeh i poboljsanje finansija ako se bavite velikim poslovnim poduhvatima u domenu industrije, rudarstva, gradjevine, zemlje, pa cete biti okrenuti poslovima koji su veliki i znacajni. Ako se bavite privatnim biznisom mozete ostvariti saradnju sa osobama vezanim za inostranstvo i ostvariti veliku dobit. Studentima ovaj aspekt donosi uspeh na polaganju ispita, pratice vas povoljne okolnosti, imacete podrsku kolega.
Na ljubavnom planu muce vas sumnje i ljubomora. Opustite se i nemojte biti iritantni prema partneru i praviti dramu ni oko cega. Partner vam sprema iznenadjenje, provedite prijatno vece, naglasena je potreba za culnim uzivanjem. Strasti su naglasene. Pokusajte da kontrolisete svoju ljubomoru i posesivnost.
Moguci su problemi sa donjim delom stomaka, zene ce imati problema sa upalama jajnika. Posetite lekara.
”Kad tezimo da postanemo bolji nego sto trenutno jesmo, sve oko nas takodje postane bolje.”- Paulo Koeljo.

Priredila astrolog Marija Savovic.

Zithromax for sale