Dnevni izvestaj za 26. januar 2017. godine

Kada je Mesec u znaku Jarca, razum i logika postaju primarni, a zelja i ambicija za sticanjem moci je neodoljiva.
Radicete na znacajnim projektima koji doprinose stvaranju vaseg boljeg statusa. Imacete ozbiljan pristup poslu, disciplinovani ste i odgovorni, istrajni da rezultate svoga rada materijalizujete.
Kada su u pitanju emocije bice vam tesko da izrazite svoja osecanja, zelecete da se ogradite od svih, potreba za samocom bice naglasena. Pravo je vreme da u miru i samoci razmislite o svemu, o svojoj trenutnoj situaciji, gde gresite, sta radite pogresno, sta uciniti da se pokrenete i da se osecate bolje. Mnogi ce razmisljati o svojim postupcima, sta su uradili, neki se kaju, nekima je krivo, neki zele da vrate vreme, neki su srecni sto se sve zavrsilo onako kako je moralo. I dalje je snazan aspekt Venera kvadrat Saturn i daje vam vazne zivotne lekcije koje morate savladati, jer bez muke nema nauke.
Vreme je da se oslobodite nekih stvari iz proslosti, da jednostavno pustite sve sto vam je zaledilo srce, ostavite sve iza sebe i krenite dalje. Osecaj nevoljenosti, tuge, melanholije, neuzvracene ljubavi, strah od ljubavi.
Moguci su problemi sa zubima, bolovi u kolenima i zglobovima.
„Ko je bio voljen, zaboravio je. Uspomene imaju samo oni koji su voleli.” – Dusko Radovic

Priredila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale