Dnevni izvestaj za 25. januar 2017. godine

Mesec je u znaku Jarca, Venera u Ribama pravi kvadrat sa Saturnom u Strelcu.
Vreme je da se osvrnete unazad i da razmislite o svojim greskama i propustima. Vreme je da ispravite greske, da unapredite onu oblast zivota gde ste bili pasivni, da razresite situaciju koja je nejasna i muci vas vec duze vreme. Problemi ce isplivati na povrsini, Saturn je planeta karmickih dugova pa je doslo vreme za otplatu istih.
Saturn gradi napet aspekt sa Venerom, pa ce biti dosta problema na polju ljubavi. Moguci su zahladjenje odnosa, osecaj nevoljenosti, neispunjenosti, tuge, patnje, osecaj usamljenosti, strah od odbijanja i ostavljanja, osecaj da vas partner ne voli i ne posvecuje dovoljno paznje, svadje, rasprave, teranje inata, sam aspekt na kraju donosi i raskid. Venera u Ribama je cesto nerealna, zivi u oblacima i tesko je ispuniti sva njena ocekivanja.
Slobodni mogu zapoceti vezu sa dosta starijom ili dosta mladjom osobom, moguca je veza sa zauzetom osobom ili veza sa osobom gde vec na pocetku veze mogu postojati veliki problemi pa obe strane morace dosta da se potrude da bi veza uspela. Aktuelne ce biti karmicke veze i vracanje bivsih ljubavi, pa neka vas ne zacudi ako vas pozove neka osoba koja vam je u proslosti puno znacila.
Da biste ublazili ovaj negativan aspekt morate raditi na sebi, menjati svoje navike, razmislite o svojim postupcima, pocnite da volite sebe, oprostite onima koji su vas povredili, razmisljajte pozitivno, jer sve je onako kako treba da bude i nista nije slucajno.
“Voleti nekog, znаci pristаti dа ostаris sа njim.” -Albert Kami

 

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale