Dnevni izvestaj za 24. maj 2017. godine

Mesec je u Biku i prolazeci kroz ovaj zemljani znak pravice pozitivne aspekte sa Merkurom, Neptunom i Plutonom, pa cete jasnije videti vasu trenutnu situaciju, popravicete odnose sa drugima, pratite snove i svoju intuiciju, pratite svaki detalj ili simbol koji vam snovi salju.
Bicete kreativni i inspirisani novim idejama. Savet starijeg kolege otvorice vam nove vidike. Moze se desiti da ce vas sef testirati ili kontrolisati vas rad, pa ako nesto niste uradili kako treba pokusacete lazima da se izvucete iz ove neprijatne situacije.
Na emotivnom planu bicete preosetljivi i skloni promenama raspolozenja, ali cete ipak uspeti da resite sve nesuglasice sa partnerom, partner je odlucio da vas poslusa. Prijace vam izlazak sa partnerom. Naglasena je potreba za paznjom, ljubavlju i culnim uzivanjima.
Slobodni mogu imati interesantan ljubavni susret na mestu u simbolici Bika- restoranu, kaficu, poslasticarnici, supermarketu, banci.
Bicete okrenuti odmoru, leskarenju i druzenju kao pravi hedonisti.
Moguc je i veci trosak novca na razne krpice, sminku, kozmetiku, hranu, a posebno na slatkise, pa obratite paznju da ne preterate sa hranom i picem.
Bolovi u vratnom i ramenom delu, pospanost, umor i iscrpljenost.
”Ko ravno hoda, retko pada.” – Leonardo da Vinci

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale