Dnevni izvestaj za 22. avgust 2017. godine

Mesec je u znaku Device, Mars u Lavu pravi trigon sa Rx Saturnom u Strelcu, Sunce je na poslednjem stepenu Lava, na Regulusu.
Na poslu ste vredni i radite punom parom, sve mora da ide po planu i programu koji ste osmislili. Mozete potpisivati vazne papire u vezi posla, a narocito je povoljno i imacete benefite ako je posao vezan za inostranstvo i intelektualni rad. Imacete veci priliv novca i srecu, posebno u trgovini, transportu i poslovima sa inostranstvom. Privodite kraju jedan vazan projekat i tu vam moze pomoci jedna jako uticajna osoba u znaku Lava ili Strelca koja vam moze dati dragocene savete, pa cete svojom istrajnoscu i jakom voljom uspeti da savladate sve blokade. Imacete dosta obaveza i oko kucnih poslova.
Nemojte provocirati partnera i napadati ga neumesnim komentarima. Mnogo razmisljate i trazite dlaku u jajetu. Previse opterecujete partnera sumnjom, ljubomorom i zvocanjem. Opustite se i uzivajte, voljena osoba vam sprema prijatno iznenadjenje.
Nikako ne propustite poziv za izlazak, to moze biti osoba sa posla ili neko koga dugo poznajete i imate maksimalno poverenje u tu osobu. Lavovi, Device i Strelcevi bice nestrpljivi da zapocnu novu vezu koja ce biti stabilna i kvalitetna.
Odlican je dan da radite na sebi, svom duhu i telu.
Bicete zainteresovani za filozofska ili spiritualna pitanja. Regulisite ishranu, bavite se fizickom aktivnoscu, radite na svom mentalnom i fizickom zdravlju. Topla kupka, cajevi, aromaterapija, masaza mogu vas osloboditi nervne napetosti i stresa.
”Radi za ovaj svet kao da ces vecno ziveti, a radi za onaj svet kao da ces sutra umreti.”- Muhamed

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale