Dnevni izvestaj za 2. januar 2017.:

Priredila astrolog Marija Savovic

Mesec plovi znakom Riba. Pojacana je emotivnost i empatija.
Bicete usporeni, umorni, pospani, imacete veliki pad energije, prijace vam jos malo odmora i druzenje sa prijateljima, prijace vam zabava i razgovor u velikom drustvu. Nemojte preterivati sa alkoholom i cigaretama.
Imate dosta novih ideja o kojima razmisljate, sledite svoje snove i intuiciju, od srede krenucete u nove radne pobede, kada ce Mesec preci u znak Ovna i probuditi u vama jaku energiju i zelju za promenama, borben duh i entuzijazam. Bicete kreativni i inspirisani, vase najdublje emocije pretocite u neko umetnicko delo.
Sanjaricete o idealnoj ljubavi, potreba da vas neko voli i da vi nekog volite je ogromna. Zelja za emotivnom bliskoscu bice veoma naglasena. Prijace vam da vise vremena provodite sa partnerom.
Iznenadice vas jedan poziv ili susret sa osobom koja vam je nekad puno znacila. Prijace vam razgovori sa prijateljima koje niste dugo videli.
Bicete dobro raspolozeni, srecni, optimisticni, pratice vas nada u bolje sutra. Sirite ljubav, pozitivnu energiju, volite jer ljubav uvek pobedjuje.
”Ljubav je beskrajna tajna jer nema nicega sto bi je moglo objasniti” – Tagore.

Priredila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale