Dnevni izvestaj za 17. decembar 2016.godine

 

Mesec je u znaku Lava pa ovaj vikend iskoristite za odmor i leskarenje, druzenje sa prijateljima i nikako ne propustite zabavu i izlaske.
Puni ste energije i zelje za dokazivanjem, imate jasan cilj i zelju da uradite nesto veliko i znacajno. Ipak budite oprezni sa novcem i ne ulazite u rizicne poduhvate. Brinucete o svom izgledu, zelecete da promenite nesto na sebi, bilo da li je to nova frizura ili boja kose, zelecete da castite sebe novim cipelama, garderobom, sminkom ili nakitom. Osecate se mocno i zelite da sijate.
Nalazite se u sjajnoj formi i stalo vam je da se predstavite u skoro savrsenom svetlu pred osobom koja vam se dopada. Delujete snalazljivo ili zavodljivo u razlicitim susretima i umete da sarmirate svoju okolinu. Ljubavnu srecu je moguce ostvariti uz odgovarajuceg ili ocaravajuceg partnera. Prijace vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednicki zivot, momenti romantike i uzavrelih strasti.
Ako ste mladi ili slobodni, predstoje vam zanimljivi kontakti. Zablistacete u ljubavnoj romansi, prizeljkujete vezu sa jednom zanimljivom i nesvakidasnjom osobom u znaku Lava ili Skorpije.
Moguci su problemi sa krvnim pritiskom i bolovi u ledjima.
”Dok zivis, budi ziv.” – Johan Volfgang fon Gete

Priredila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale