Dnevni izvestaj za 17. avgust 2017. godine

Mesec u znaku Raka donosi jake emocije, preosetljivost, intuitivnost i empatiju, pa cete biti usmereni na porodicne odnose, kucu i dom. Venera u Raku pravi kvadrat sa Jupiterom u Vagi i donosi nesporazume, neracionalno trosenje novca, preterivanje, razbacivanje.
Na poslu su moguci problemi, nije povoljan trenutak za pocetak novih poslova, nemojte trositi svoju energiju na sto strana, necete moci sve odjednom da zavrsite i ne preuzimajte sve probleme ovog sveta na sebe. Moguci su problemi sa zakonom, placanje kazne, dodatni troskovi.
Ako ste razmisljali o uredjenju zivotnog prostora, o renoviranju i popravkama, odlozite sve za sledecu nedelju.
Mnoge veze su na ispitu, moguca su neprijatna iznenadjenja i raskid. Ovo je nepovoljan aspekt koji donosi moralne gubitke, gubitak ugleda i casti zbog ljubavnih avantura. Moze vam se pojaviti osoba koja mnogo obecava, obasipa vas poklonima i materijalnim stvarima, koja zeli da vas sarmira, pa vodite racuna da ne budete zrtva prevara i lazi. Ovaj aspekt donosi i veze sa zauzetim osobama, pa izbegavajte tajne veze. Zelja za avanturom bice naglasena, pa ako ste rodjeni u znaku Raka, Jarca, Vage ili Ovna posebno treba voditi racuna da ne dodje do velikog skandala.
Moguci su problemi sa stomakom, vodite racuna o ishrani, smanjite unos masne hrane i slatkisa, alkohola i cigareta.
”Sve bitke u zivotu sluze da nas necemu nauce- ukljucujuci i one koje gubimo. Kad porastes, otkrices da si cesto branio laz, obmanjivao sebe i patio zbog gluposti. Ako budes dobar ratnik, neces sebe optuzivati zbog toga, ali niposto ne dozvoli da se tvoje greske ponove.” – Paulo Koeljo

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale