Dnevni izvestaj za 16. januar 2017. godine

Mesec je u znaku Device i donosi sumnju, nepoverenje, analiziranje necijih reci ili postupaka, zvocanje i dzangrizavost.
Osecaj sputanosti i dalje vas prati, mnoge stvari koje ste zapoceli cine vam se nedostizne. Bice prisutni i problemi sa autoritetima, kao i zategnuti odnosi sa kolegama. Nesigurnost, nerazumevanje i konfuzija dovesce vas u jako nezgodan polozaj, pokusajte da ne reagujete pre nego sto proverite ispravnost informacija. Imacete zelju da odete na neko drugo mesto, a razmisljacete da odete i u drugu zemlju.
Sa partnerom cete se ponovo vracati na neke stvari iz proslosti. I dalje vas prate strahovi, osecaj da vas partner ne razume i da vas ogranicava, imate osecaj nevoljenosti, otkricete da partner nesto krije od vas, zahladjenje odnosa.
Pokusajte da se distancirate od ljudi koji vam na neki nacin remete dusevni mir i oduzimaju energiju. Resite se svih starih stvari, pospremite kucu, preuredite svoj zivotni prostor.
Mozete pobediti ove limite uz veci ili manji napor i uz jacanje samodiscipline i samokontrole. Postepeno u sebi pomiriti svoje unutrasnje zelje, svoja nastojanja i potencijale sa realnim zivotnim mogucnostima i svim otezavajucim okolinostima i preprekama koje u zivotu nailaze. Posvetite vise paznje svom zdravlju, jacajte telo i duh, promenite nacin ishrane, bavite se sportom, vise spavajte.
Moguci su problemi sa varenjem i pojacana nervoza.
”Medium tenuere beati – Sredine se drze blazeni” – Latinska izreka

Priredila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale