Dnevni izvestaj za 14. mart 2017. godine

Mesec je u znaku Vage pa je vreme da se pozabavite pitanjima partnerskih odnosa, Merkur u znaku Ovna donosi brzopletost, ishitrenost, nepromisljene i grube reci koje mogu povrediti vase najmilije, zato vodite racuna sta pricate.
Na poslu cete biti angazovani, ambiciozni, preduzimljivi i fleksibilni. Brzo cete razmisljati, donositi brze odluke, ali ipak tri puta merite, jednom secite. Imacete dobru priliku da zaradite veci novac, visprenost u pregovorima i dobra komunikacija sa saradnicima. Vreme je da izgladite odnose sa kolegama prema kojima ste bili nepravedni. Poslusajte savet starijeg i iskusnijeg kolege koji zeli da vam ukaze na greske koje cinite.
Mesec u Vagi pokrece pitanje partnerskih odnosa. Nalazite se u sjajnoj formi i stalo vam je da se predstavite u skoro savrsenom svetlu pred osobom koja vam se dopada. Delujete snalazljivo ili zavodljivo i umete da sarmirate svoju okolinu. Prijace vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednicki zivot, momenti romantike i uzavrelih strasti. Odlicno je vreme za razgovor, pokazite vise razumevanja i tolerancije, vasem partneru ce to puno znaciti.
Provedite romanticno vece sa partnerom.
Slobodni mogu imati zanimljive susrete na putovanju, kao i poziv od nekog izdaleka. Prijace vam druzenje i zabava sa prijateljima.
Moguci su problemi sa besikom i bubrezima.
”Vazno je koliko dobro zivis, a ne koliko dugo.” -L. A. Seneka

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale