Dnevni izvestaj za 12. februar 2017. godine

Mesec je u znaku Device i donosi sumnju, analiziranje necijih reci ili postupaka, zvocanje i dzangrizavost.
Na poslu cete biti maksimalno posveceni I zelecete da sve zamisli realizujete do perfekcije. Vise puta cete proveravati I slagati sve vazne papire, zelecete da sve kontrolisete I da sve tece po planu. Racionalno cete donositi odluke, sve mora biti pod konac. Imacete pomoc i podrsku uticajnih ljudi. Otvaraju vam se novi kontakti vezani za inostranstvo. Isplaticete sve zaostale dugove I racune.
Dosao je I trenutak da se pozabavite ljubavnim odnosima, da stavite sve karte na sto i otvoreno kazete svoja ocekivanja. Pokusajte da sa partnerom razgovarate I da na miran nacin dodjete do resenja. Nemojte iritirati partnera svojim zvocanjem I kritikama.
Slobodni mogu upoznati interesantnu osobu u znaku Ovna, Device ili Vodolije na nekom kracem putovanju koja ce vas oduseviti svojim stavom i pricom.
Pokusajte da se distancirate od ljudi koji vam na neki nacin remete dusevni mir i oduzimaju energiju. Resite se svih starih stvari, pospremite kucu, preuredite svoj zivotni prostor.
Mozete pobediti sve limite uz veci ili manji napor i uz jacanje samodiscipline i samokontrole. Postepeno u sebi pomiriti svoje unutrasnje zelje, svoja nastojanja i potencijale sa realnim zivotnim mogucnostima i svim otezavajucim okolinostima i preprekama koje u zivotu nailaze. Posvetite vise paznje svom zdravlju, jacajte telo i duh, promenite nacin ishrane, bavite se sportom, vise spavajte.
Moguci su problemi sa varenjem i pojacana nervoza.
Prijace vam citanje ili pisanje knjige, pesama ili dnevnika.
”Perfekcija misli i konfuzija ciljeva je izgleda nas najveci problem.”
-Albert Ajnstajn

Priredila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale