Dnevni izvestaj za 12. avgust 2017. godine

Mesec je u znaku Ovna i donosi jaku volju, euforiju, optimizam, borbenost, neiscrpne radne sposobnosti.
Budi se entuzijazam, zelja da budete prvi u svemu, zelja za takmicenjem, dokazivanjem. Rad, rad i samo rad. Sunce u Lavu pravice trigon sa Rx Saturnom pa iskoristite ovaj aspekt da zavrsite sve stare obaveze i poslove, a veliku pomoc i podrsku dobicete od starijeg i iskusnijeg kolege. Ne budite tvrdoglavi i nemojte misliti da sve znate, vec prihvatite savet i misljenje vaseg kolege koji zeli da vam ukaze na greske. Pruzice vam se prilika za novi posao ili cete napredovati u poslu. Stici ce i novac koji dugo ocekujete.
Zracicete seksipilom, imacete zelju da zavodite, flertujete, naglasena je potreba za culnim uzivanjem.Strasteveni ste, topli, izrazajni i zivahni.
Venera u Raku gradi lep aspekt sa Rx Neptunom u Ribama i donosi magicne trenutke na polju ljubavi, osecaj kao da sanjate, da letite, dan je kao stvoren za ljubav, ples i igru. Bicete opijeni, idealizovacete svog partnera i gledati na svet kroz ruzicaste naocare. Bicete zeljni ljubavi, paznje, udvaranja, romanticnih izlazaka. Imacete osecaj kao da ste u nekoj bajci i setate oblacima. Poziv ili susret sa osobom iz proslosti mogu vas izbaciti iz ravnoteze i ozbiljno vam promeniti planove posebno ako ste rodjeni u vodenim znacima- Rak, Skorpija, Ribe.
Danas cete biti jako inspirativni i kreativni, pa eto neverovatnih ideja i uspeha svima koji se bave muzikom, slikarstvom, fotografijom, igrom i plesom.
Ako ste slobodni paznju ce vam privuci jako sarmantna osoba u znaku Raka, Ovna, Ribe ili Lava preko posete prijatelja. Ljubav na prvi pogled.
Iskoristite ovaj dan za druzenje, zabavu, izlazak sa drustvom. Sreca i ljubav kucaju na vasa vrata i vreme je da ih otvorite.
Moguca je glavobolja ili nesanica.
„Traziti put do ljubavi razumom, isto je sto i traziti svetiljkom sunce.” — Mevlana Dzelaludin Rumi

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale