Dnevni izvestaj za 11. januar 2017. godine

Mesec u Raku donosi preosetljivost i nagle promene raspolozenja, pa cete se truditi da pronadjete potreban mir i tisinu u porodicnom domu. Mars u Ribama pravi sekstil sa Plutonom u Jarcu i donosi uspeh i pobedu, sve polako dolazi na svoje mesto.
Na poslu cete zablistati, vas rad i kvaliteti bice u prvom planu. Uspecete da se izborite za svoja prava i dobicete ono sto vam pripada.
Prijace vam porodicna atmosfera, provodicete vreme u kuhinji spremajuci porodicni rucak uz duge razgovore o svojim precima, gledati porodicni album, razmisljati o porodicnom stablu, neke slike vratice vam secanja iz detinjstva, zelecete da se vratite u svoj rodni kraj. Razmisljacete o uredjenju zivotnog prostora, neki ce se pozabaviti prodajom nekretnina, a neki ce pozvati majstore za popravku i renoviranje.
Mesec u Raku donosi sredjivanje emotivnih odnosa. Partner ce vam biti naklonjen i pruziti ljubav i paznju, bice mastovit i zastitnicki okrenut ka vama. Danas cete biti posebno nezni i osetljivi. Partner ce vas mozda iznenaditi i izvesti na romanticnu veceru i pokazati svoja najdublja osecanja. Strasti su vam naglasene. Sve nesporazume koji su vas opterecivali i proslost ostavite iza sebe, i pravite nove planove za buducnost.
Ne preuzimajte sve brige ovog sveta na sebe.
Moguci su problemi sa stomakom, pa izbegavajte unos velike kolicine hrane i pica.
”Ko misli da je srecan, on je zaista srecan.” – Jovan Ducic

Priredila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale