Dnevni izvestaj – Pomracenje Sunca 21.8.2017:

 

Priredila astrolog Marija Savovic

Mlad Mesec u Lavu i Totalno pomracenje Sunca na 28 stepenu donosi velike promene osobama koje su rodjene u znaku ili podznaku Lava, Vodolije, Bika i Skorpije. Sunce ce praviti pozitivan aspekt sa Rx Uranom u Ovnu pa cete biti motivisani i brzo cete i bez mnogo razmisljanja donositi vazne odluke, imacete veliku podrsku vasih bliznjih.
Bicete okrenuti sebi, zelecete da budete u centru paznje, zelecete da dobijete ono sto mislite da vam pripada. Okrenite se iza sebe i vidite da li ste zadovoljni trenutnom pozicijom u drustvu i da li ste uspeli da realizujete sve svoje zamisli. Ako jeste nastavite dalje, ako niste vreme je da napravite velike promene, vreme je da se udaljite od ljudi koji vam oduzimaju vreme i energiju, da promenite poslovno okruzenje, da prekinete kontakte sa ljudima koji na vas deluju negativno i frustrirajuce. Vreme je za radikalne promene, cucete dobre vesti i sto se tice posla i ljubavi.
Odlicno je vreme za pocetak novih projekata, imacete dobru saradnju sa kolegama, uspeh u finansijama, narocito ako saradjujete sa strancima. Pomoc koju ste ocekivali pruzice vam jedna starija uticajna osoba.
Nalazite se u sjajnoj formi i stalo vam je da se predstavite u skoro savrsenom svetlu pred osobom koja vam se dopada. Delujete snalazljivo ili zavodljivo u razlicitim susretima i umete da sarmirate svoju okolinu.
Ako ste slobodni, predstoje vam zanimljivi kontakti. Zablistacete u ljubavnoj romansi, prizeljkujete vezu sa jednom zanimljivom i nesvakidasnjom osobom u znaku Lava ili Skorpije.
Moguci su problemi sa krvnim pritiskom i bolovi u ledjima. Pojacana nervoza, nesanica, losa koncentracija.
” Juce sam bio pametan. Zato sam zeleo menjati svet. Danas sam mudar. Zato menjam sebe.”- Herman Hese.

Priredila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale