Šta nam donosi Mesec u Jarcu?

Šta nam donosi Mesec u Jarcu?

Pripremila astrolog Marija Savović

 

 

 

 

Mesec je u znaku Jarca, a Venera u Strelcu pravi trigon sa Rx Uranom u Ovnu.
Odlicno je vreme za nove pocetke i planove. Bicete kreativni, inspirisani novim idejama, originalni, sve vase vizije pretvoricete u delo.
Prijace vam druzenje sa prijateljima, izlasci i zabave. Naglasena je zelja za trosenjem novca.
Slobodni mogu zapoceti novu vezu. Potpuno neplanirano, kao grom iz vedra neba, upoznacete zanimljivu osobu na nekoj zabavi i izgubiti tlo pod nogama. Ma koliko zeleli da se oduprete tom osecaju necete uspeti da kontrolisete svoje emocije. Uran cini cuda, bice tu svega, od ljubavi do mrznje, od raskida do pomirenja, samo da se nesto desava i poput struje udara i ne ostavlja vas ravnodusnim. Eksplozija strasti i ljubavi, dogadjaji koji se pamte celog zivota. Ocekujte neocekivano. Moguca su poznanstva i preko interneta i drustvenih mreza.
Moze vam se desiti da jedno prijateljstvo preraste u ljubav, ili iz dosade krenete u neku avanturu, pa budite oprezni da vas partner to ne sazna.
Moguc je I iznenadni susret sa osobom koju dugo niste videli I mozete saznati neke vazne stvari o toj osobi koje ce vas zaintrigirati.
Igrajte igre na srecu, jer ovaj aspekt donosi dobitke.
Ovaj aspekt posebno ce uticati na osobe rodjene u vatrenim znacima- Ovan, Lav I Strelac.
Problemi sa nesanicom.
‘’ Da muskarac odista voli postojano samo jednu jedinu zenu, potrebna je masta koja ide u prividjenje i prelazi u ludilo.’’ – Jovan Ducic.

Priredila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale