Đjotiš prognoze: Astrološke prekretnice u avgustu – Nestabilan tranzit do 06.03.2019.!

Pomrčine koje se dešavaju tokom ovog mjeseca mogu biti neobično snažne, ne samo zbog toga što su pomrčine prekretnice, nego i zbog toga što se tokom ovog mjeseca mijenjaju položaji Rahua i Ketua koji uzrokuju pomrčine. Prva pomrčina je već prošla, ona Mjesečeva 7. kolovoza, a sljedeća koja nas očekuje jest pomrčina Sunca 21. augusta.

Pripremio: Aleksandar Tomić

Rahu i Ketu su “sjene” na putanji Mjeseca i Zemlje. Te sjene nekoliko puta godišnje uzrokuju pomrčine Sunca i Mjeseca. Oni su trenutno na samim rubovima znakova Lava i Vodenjaka. Nulti stupanj sideralnog znaka Lava je posebno osjetljiv, jer se ovdje miješaju energije vatre (znak Lava) i vode (znak Raka).

Ova se točka naziva “gandanta” i označava karmički preokret, jer predstavlja spoj dvije suprotne energije, a govori o završetku starog i početku novog i slično. Na toj se nestabilnoj točki Rahu nalazi još od 30. srpnja/jula, i tu će ostati do 6. rujna/septembra. Točan dan prelaska Rahua i Ketua u sljedeće znakove je 18. kolovoza 2017. godine.

Ovoj period donosi potencijal značajnih prekretnica iz dva spomenuta razloga: Rahu i Ketu mijenjaju svoje položaje u sideralnim znakovima i sazviježđima, a pomrčine same po sebi predstavljaju vrhunac utjecaja Rahua i Ketua, odnosno sjena koje razotkrivaju nepoznato i osvjetljuju tamne strane koje inače sakrivamo. Zato sva razotkrivanja i promjene mogu biti značajne i govoriti o dugoročnijim životnim promjenama.

Svatko od vas osjeća kakve se promjene dešavaju ovog mjeseca. I naravno da nam nije isto, jer smo različite osobe i vodimo različite živote. No, prekretnice su prisutne, kod nekog više, kod drugog manje.

Za ilustraciju, zadnji puta je Rahu bio u ovakvom položaju (u “gandanti”, nestabilnom spoju vatre i vode) krajem 1998. i početkom 1999. godine. Zatim je cijela 1999. godina, do sredine ljeta 2000. godine prošla označena tranzitom Rahua kroz sideralni znak Raka, a Ketua kroz sideralni znak Jarca. Takav tranzit nas očekuje i sada, od 18. kolovoza/augusta 2017. godine, pa do 6. ožujka/marta 2019. godine.

Što pamtite da se značajno u vašim životima desilo 1999. godine i tokom prve polovice 2000. godine? Te situacije, događaji i ljudi neka vam budu praktična ilustracija što to opet možete očekivati.

Ciklusi se ponavljaju, ali mi sazrijevamo. Naravno da se neće ponoviti ono što se već desilo u potpuno istom scenariju. Slični obrasci događaja se mogu ponoviti, susreti ili okolnosti mogu biti slični, ali mi nećemo reagirati isto, jer smo sada 18 godina zreliji i mudriji. Također, drugi tranziti su trenutno aktualni, prolazimo kroz drugačije periode što znači da su naša iskustva ipak i svakako drugačija, za razliku od onih iz 1999. i 2000. godine.
Izvor: Dean Valentić

Zithromax for sale