Delimično pomračenje Meseca, ljubavne trzavice

Važne odluke odložite nakon 10. septembra jer ćete tada bolje procenjivati situaciju.
Pripremio: Aleksandar Tomić
Ovog meseca bićemo svedoci dva pomračenja, delimično Meseca (7. avgusta) i totalno Sunca (21. avgusta). Sutra će Zemljin satelit da se nađe u opoziciji sa Suncem, čiji je uticaj ojačan u znaku Lava (ugled, status, kreativnost), a tu se trenutno nalazi i Mars (akcija, energija), dok Mesec (emocije, narod) u Vodoliji simbolizuje bunt i neočekivane okolnosti. Opozicija između pomračenog Meseca i Marsa (sukobi) upozorava na moguće probleme u emotivnim odnosima, zbog čega bi bilo najbolje da izbegavate rasprave.

Ovakvi aspekti obično vode ka pogrešnim procenama, zbog čega bi bilo bolje da donošenje važnih odluka odložite za period posle 10. septembra. U periodu između dva pomračenja nije poželjno donositi važne odluke, ni započinjati nove poslove, a posledice pomračenog Sunca osećaćemo danima nakon 21. avgusta.

Trigon sa tranzitnim Jupiterom u Vagi (partnerski odnosi, profesije vezane za prisustvo u javnosti), sekstili sa Saturnom u Strelcu (obnova kontakata sa strancima) i Uranom (preokret) u Ovnu (ego), može povoljno da utiče na odnose sa poslovnim partnerima. Uticaj planeta će naropčito osetiti Bikovi, Rakovi i Ribe, jer je u tim znacima uticaj Meseca naglašen, kao i oni kojima se natalno Sunce, Mesec, Merkur, Venera, Mars ili podznak nalaze između 13. i 17. stepena Vodolije, Bika, Lava ili Škorpije.

OVAN (21. 3 – 20.4)

Pomračenje Meseca, vladaoca polja karijere, u vašem 11. astrološkom polju, donosi vam dobru ponudu od stranaca, ali ipak nemojte da žurite sa konačnom odlukom.

BIK (21. 4 – 21.5)

Tačka pomračenja Meseca u vašoj astrološkoj kući karijere, oko 7. avgusta upozorava da se klonite rasprava i donošenja nekih važnih odluka u afektu.

BLIZANCI (22. 5 – 21.6)

Uticaj pomračenje Meseca u devetom astrološkom polju, ovih dana najavljuje promene na poslu i češća putovanja. Na putu ili seminaru možete da upoznate Lava.

RAK (22. 6 – 22.7)

U vreme delimičnog pomračenja Meseca, vašeg vladaoca, u osmom astrološkom polju, oko 7. avgusta možete da upoznate zanimljivu osobu čije zanimanje ima veze sa medijima, turizmom ili marketingom.

LAV (23. 7 – 22.8)

Tačka pomračenja Meseca u vašoj sedmoj astrološkoj kući otvara nove šanse na poslovnom planu, naročito ako ste prisutni u javnosti. Ako ste žena, može da vam se udvara jedan Strelac.

DEVICA (23. 8 – 22.9)

Uticaj pomračenja Meseca u vašem šestom astrološkom polju nagoveštava uspeh lekarima i umetnicima. Predstavnici oba pola trebalo bi da izbegavaju stresne situacije i rasprave s koleginicama.

VAGA (23. 9 – 22.10)

Pomračen Meseca u petoj astrološkoj kući pod uticajem Saturna iz Strelca, donosi uvećanje prihoda umetnicima i sportistima oko 5. avgusta. Moguć ulazak u vezu sa vatrenim znakom.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22.11)

Tačka pomračenja Meseca u četvrtom astrološkom polju, oko 7. avgusta upozorava da se klonite rasprava sa partnerom, a naročito članovima porodice. Odložite kupoprodaju nekretnina.

STRELAC (23. 11 – 21.12)

Narednih dana obratite više pažnje na vredne predmete, dokumenta, kartice, ključeve, automobil… Moguća je emotivna veza sa Vagom.

JARAC (22. 12 – 20.1)

U vreme pomračenja Meseca u astrološkom polju novca, oko 7. avgusta su mogući neplanirani izdaci, zato izbegavajte nepotrebne troškove. Ljubav vas čeka na putu.

VODOLIJA (21. 1 – 19.2)
Pomračen Mesec je u vašem znaku, pa ovih dana izbegavajte rasprave sa ženama, ma kog pola da ste. Uspeh umetnicima i naučnicima.

RIBE (20. 2 – 20.3)

Pomračenje Meseca u polju tajnih neprijatelja upozorava da povedete računa o tome šta i kome pričate. Dobro proučite nove ponude, naročito ako ste prisutni u javnosti.
Izvor: Astrolog Marina Jungić Milošević

Zithromax for sale