BRZO REŠAVANJE SITUACIJE

Ovo je veoma efikasan metod za trenutno razrešavanje neke nedoumice.Da biste došli do nekog odgovora,protresite dve kockice i bacite ih na sto.
AKO JE ZBIR KOCKICA….
2. Čuvajte se dvoličnih ljudi.Da biste izbegli neprijatnu situaciju,oslonite se na intuiciju.
3. Dolazi povoljan period bilo da je reč o ljubavi,poslu ili zdravlju.Takođe,ova kombinacija ukazuje na proširenje porodice i sreću.
4. Da bi se situacija odvijala u dobrom pravcu,neophodni su kompromisi i odricanja.Želja može da se ostvari uz strpljenje i diplomatiju.
5. Zahvaljujući dobroj komunikaciji i visprenosti,situaciju ćete lako okrenuti u svoju korist.
6. Očekujete vaš veliki uspeh.Ako je reč o poslu,dobićete odličnu ponudu.Ukoliko je pitanje u vezi sa ljubavlju,ova kombinacija ukazuje na venčanje.
7. Situacija je komplikovanija nego što vam se čini.Biće vam potrebno mnogo truda i požrtvovanja da biste stvari preokrenuli u svoju korist.Obratite pažnju na snove,možda vam donose važnu poruku.
8. Biće vam potrebna pomoć prijatelja,a vi znate na koga možete da se oslonite.Strpljenje vodi ka uspešnom rešenju problema.
9. Nemaq novog početka dok ne završite sa starim obavezama.U akciju krenite spremni,odlučni,mudri i strpljivi,i tada vam je uspeh zagarantovan.
10. Neke situacije stalno Vam se ponavljaju, nikado da naučite lekciju.Vreme je da stavite tačku i okrenete novi list.
11. Samo čvrstim stavom možete da rešite problem.Očekuje vas žestoka borba,ali odavno ste na to spremni.
12. Imate osećaj da vam je život u haosu i da nikada nećete uspeti da se izvučete iz problema.Neophodna vam je pomoć ljudi koji su prošli kroz sličnu situaciju.
Pripremio: Aleksandar Tomić

Zithromax for sale