Astronumerološka prognoza do proleća 2018.: Jedinicama se SVE ostvaruje, trojkama – drastične promene!

Na globalnom planu, period do proljeća 2018. godine, bit će pod naglašenim uplivom energije broja 1. Ovo je godina novih početaka i raščišćavanja svih loših iskustava iz prošlosti.

U nastavku evo prognoze po osobnom broju.

Kako se dobija osobni broj?

Tako što se svi brojevi iz datuma rođenja zbroje i svedu na prost jednocifreni broj.

Na primjer: Osoba je rođena 1.1.1991.godine. Postupak je sljedeći: 1 + 1 + 1 + 9 + 9 + 1 = 22 = 2 + 2 = 4.

Osobni broj 1

Ovo je Vaša godina broja 2, kojim vlada planeta Jupiter.

Period od proteklih godinu dana, za mnoge od Vas bio je pun napetosti, stega i ograničenja. Možete odahnuti.

Na osobnom planu, moguće je suočavanje sa brojnim, duboko potiskivanim blokadama i strahovima. To može biti vrlo neugodno. Posebno ako se tiče onih potisnutih, negativnih emocija, koje Vas blokiraju za neko relevantno životno područje. Možda bude više neugodnosti, patnji, pa čak i suza nego inače, ali već jednom morate izaći iz svoje zone komfora i napraviti preko potrebne promjene. Ako ste u lošem braku, ili na bilo koji drugi način žrtva loših obiteljskih odnosa, polako počinjete uviđati kako je neophodno povući crtu i napraviti korjenite promjene. Znajte, žrtvovanje nije odraz ljubavi. Pravu ljubav ćete pokazati kada ispunite jedan uvjet, a to je da volite sebe.

U ovoj godini se intenzivno aktivira polje financija. Iako u nekim periodima stvari mogu djelovati, kao da Vam ne idu na ruku, kada se sve zbroji, odlične su mogućnosti da riješite sve Vaše financijske probleme, kao i vezano za sve ono što predstavlja Vaše ciljeve, želje i zamisli. Otvaraju se mogućnosti za bolju zaradu, novi posao koji donosi bolji prihod, ili dodatan posao, zatim, za rješavanje svega što se tiče dugovanja, refinanciranje kredita, kao i za investiranje. Ipak, kako broj 2 simbolizira osobnu zaradu, najbolje je da se (što je više to moguće) oslanjate na osobne snage. Pored toga, broj 2 se vezuje i za skrivene ili potisnute talente i potencijale, pa se bez ikakvih razmišljanja usmjerite ka istima. Posebno dobar period za financije je jesen.

Izuzetno su dobri aspekti za one koji se bave poljoprivredom, posebno za sve poslove koji se tiču rada na zemlji. Tako, ukoliko možda razmišljate o velikom zaokretu u svom životu, u smislu odlaska na selo, bez obzira koliko Vam se činilo kao velika promjena, imat ćete mnogo uspjeha. Ako se možda pitate na što da usmjerite svoju energiju u poslovnom smislu, neke od glavnih smjernica u simbolici broja 2 su: financije, burzovno poslovanje, trgovina, rad sa zemljom, rad sa prehranom.

Što se zdravlja tiče, bit će izražena podložnost na psihosomatske bolesti. U godini Dvojke, vrlo su česti problemi sa štitnjačom. Pa, ako Vam predlažu kirurški zahvat ili operaciju, ne odlučujte se tek tako lako, već pogledajte što sve nudi alternativna medicina. Zatim, 2-ka aspektira probleme sa grlom, upale i infekcije, kao i bolove u vratu.

Inače, 2-ka upravlja hranom pa u slučaju da razmišljate o promjeni režima prehrane, pravo je vrijeme da to učinite. Neovisno od toga koji Vam je cilj promjene, da li npr. reguliranje tjelesne težine, ili npr. promjena režima prehrane iz etičkih razloga, ili npr. novi režim zarad zdravijeg života, i sl. Važna je samo jasna i čvrsta odluka i uspjeh sigurno neće izostati.

Uzevši u obzir Vaš osobni broj 1, u ovoj godini se obrazuje kod 1-2-3, pa sve što ste započeli u prethodnom periodu, bit će okončano u najpozitivnijem mogućem smislu. Dok će sve novo, što budete započeli, ići polako i postepeno, sve u cilju toga da bude kvalitetno i trajno.

Osobni broj 2

Nalazite se u godini broja 3. Brojem 3 vladaju Mars i Merkur.

Na osobnom planu, mentalna aktivnost je vrlo izražena. Godina 3-ke donosi intenzivnu usmjerenost na učenje ili bilo koji vid usavršavanja, zatim brojne nove ideje, kao i pojačanu aktivnost vezanu za komuniciranje. Tako, ako pohađate neki edukacijski program, ostvarivat ćete vrlo značajne rezultate, a ako razmišljate o početku nekog edukacijskog programa, ili nastavku nakon određene pauze, sada je vrijeme za konkretne akcije po pitanju toga.

Sva vrata će Vam biti otvorena, ukoliko želite profesionalnu prekvalifikaciju. U slučaju da Vam pohađanje aktualnog edukacijskog programa predstavlja veliko opterećenje, ne preispitujte se više i stavite točku na isti, alternativa postoji za sve. Ako ste zaposleni i želite raditi još jedan posao, sigurno ćete taj dodatni posao i dobiti.

Savjet za sve Vas glasi – Razmislite o dodatnom poslu. Jer, pored boljih prihoda, može Vam donijeti mnogo toga dobrog, pa možda čak i postati Vaš osnovni posao kroz neko vrijeme. Ako ste nezaposleni, nemojte da Vas brine to što ne možete naći stabilan posao, jer će posla svakako biti, mnogo više nego u proteklih 2-3 godine. Strpite se, a stabilan posao će doći u narednoj godini. Posebno povoljni periodi za posao su: 10. mjesec, kao i period proljeća 2018. godine.

Pored navedenog, ova godina donosi uspjehe vezano za učenje stranih jezika, sve vrste rada u domenu komunikacija, sve poduhvate vezane za medijsko eksponiranje ili reklamiranje i oglašivanje.

Ukoliko razmišljate o odlasku u inostranstvo, aspekti su dobri, ali na mogućnosti koje su stabilne, ćete morati sačekati period od proljeća 2018. godine pa na dalje.

Pojačan oprez se savjetuje kada je riječ o papirologiji i dokumentaciji, gdje su moguće razne komplikacije i neugodnosti, ali neće Vam narušiti ostvarenje glavnog cilja, izuzev što će Vas nervirati. Drugo kritično polje je promet, u kom trebate biti maksimalno koncentrirani i pažljivi. Ne samo upravljanje biciklom ili za volanom, već i ispravnost vozila, zatim stanje dokumentacije, kao i putovanja autobusom, vlakom i avionom. Na putovanjima možete sresti ljude koji su neurotični ili imaju nekakav drugi veći psihički poremećaj, pa dobro vodite računa o tome s kim se upuštate u komunikaciju i što govorite. Kada idete na putovanje, dobro vodite računa o tome gdje i kako držite sve važne dokumente i novac, obzirom da se vrlo lako može dogoditi da budete pokradeni ili da ih izgubite.

Uvijek ponesite više novca, no što smatrate da je potrebno, jer vrlo lako možete biti izloženi raznim troškovima. Platite uredno svaku kartu, pazite na propise, zato što kazne mogu biti vrlo rigorozne. Poseban pozor vezano za papirologiju i promet, se savjetuje u sljedećim periodima: od 15.11. do 10.12.2017.godine, kao i od 20.03. do 20.04.2018.godine.

Što se međuljudskih odnosa tiče, u ovoj godini, ma koliko da ste strpljivi i tolerantni po prirodi, prekinut ćete sa svim odnosima koji Vam nisu odgovarali. Vrlo lako bi se mogli razočarati u neke ljude, zbog toga što su Vas tračali, ili Vam pokušali napraviti kakvu ozbiljnu spletku. Ali, sve je to život, sve ima svoj razlog. Na neke odnose doista ne možemo nikako utjecati. Naravno, u ovoj godini ćete upoznati mnogo novih, zanimljivih osoba, ali da bi se tu govorilo o kakvom ozbiljnijem odnosu, bit će potrebno mnogo zalaganja sa obje strane.

Kada se radi o zdravlju itekako su moguće manje smetnje i komplikacije, u vidu prehlada, upala, aktivacije standardnih kroničnih boljki. Slabe točke su: živčani sustav, dišni putevi, ramena, ruke, šake zglobovi i prsti. Brojem 3 vlada planeta Mars, koja simbolizira operacije i kirurške zahvate, pa ukoliko trebate ići na neki kirurški zahvat ili operaciju, ili Vam tek budu predloženi u ovoj godini, znajte da će se sve odigrati u najboljem redu, a Vaš problem biti značajno ili čak trajno saniran. Savjetuje se više boravka na svježem zraku, kao i obavezno prakticiranje neke fizičke aktivnosti.

Osobni broj 3

Nalazite se u godini četvorke, koja je jedan od najturbulentnijih i prijelomnih godina u životu. Možda će ovo biti baš godina koja će Vam najdulje ostati u sjećanju, i to po dobrom. Godina četvorke donosi značajne i velike promjene i transformacije u čovjekovoj osobnosti i životu. Nerijetko od godine četvorke u životu više ništa nije isto.

Na osobnom planu, emocije će raditi mnogo više nego inače. Konačno suočavanje sa svime što Vam uzrokuje strahove, dvojbe, melankolije i patnje. Sve ono negativno u Vama isplivati će na površinu, od Vas se traži da prekinete, jednom za sva vremena. Sigurno nije lako presjeći, plašite se presjeći…Možda imate i čvrsto zacrtan cilj kako se riješiti nečega što Vam ne odgovara…Možda i odlučite da nećete ništa poduzeti… Ali, neke korjenite promjene, svakako nećete moći izbjeći.

Zašto promjene u godini 4-ke ulijevaju najviše straha u kosti? One su svojevrstan putokaz Sudbine. Kao takve, dolaze prilično neočekivano i naglo. Od Vas će zahtijevati mnogo prilagođavanja i promjena u načinu života. Na trenutak, bit će i neizvjesnosti. Ali, neizvjesnost dolazi kao posljedica Vaših nagomilanih strahova. Važno je u svakom trenutku imati na umu – Promjene koje dolaze u ovoj godini su, ma koliko se kosile sa Vašim planovima i očekivanjima, zapravo najbolje za Vas. One u značajnoj mjeri određuju daljnji životni put. Na Vama je samo da budete hrabri i uživate u svakom trenu. Kozmos uvijek ima savršen plan za svakog od nas.

Odlični su aspekti za posao. Ukoliko ste nezaposleni, ili duže vrijeme tragate za poslom, posao će doći. Također i ukoliko želite promjeniti posao, ili započeti privatni posao. Samo, imajte na umu, bit će potrebno mnogo truda. Red, rad i disciplina, parola je koja najbolje opisuje predstojeći poslovni tijek. Obzirom da broj 4 upravlja počecima i završecima, u isto vrijeme, moguće su vrlo korjenite poslovne promjene. Ako težite ostvarenju promjene, a mislite da je nemoguća, uz jaču odluku i veću angažiranost, vjerujte da će promjena doći. Izuzetno je dobro za sve vrste poslova sa nepokretnom imovinom, kao i za proizvodnju.

Jedno od glavnih usmjerenja bit će dom i obitelj. U nekim periodima može dolaziti do pojačanih konfrontacija sa članovima obitelji. Uglavnom, na Vašu inicijativu. Pa prije nego što nešto zamjerite svojim ukućanima, zapitajte se koliko ste sebe stavili u inferiornu poziciju, zbog utjecaja obitelji. Razmislite, što ste to sve žrtvovali zbog obitelji. Odgovori će sami početi dolaziti. I onda nema zamjeranja nikome. Već, okrenuti se sebi i svemu onome što ste zbog drugih zanemarili ili žrtvovali, a predstavlja Vam zadovoljstvo. Ovog puta, bez osvrtanja na bilo čije stavove.

Izuzetno su dobre mogućnosti za sve vrste radova u kući u kojoj živite, sređivanje, renoviranje, zatim promjenu stambenog prostora, kao i preseljenje. Ako težite odlasku u inozemstvo, samo naprijed, jer Vam se tamo otvaraju jako dobre mogućnosti. Može biti riječi i o definitivnom odlasku u inozemstvo.

Stanje sa financijama će biti promjenljivo, pa zato se moli da izbjegavate sva veća zaduživanja.

Vezano za zdravlje, tu je potreban veći oprez. Ukoliko Vas nešto muči već duže vrijeme, obavezno uradite adekvatne pretrage. Imajte na umu da u godini 4-ke dolaze prvi, značajniji problemi vezani za kronične bolesti.

Četvorka su i genetske bolesti, pa bi bilo poželjno uraditi analize na podložnost onim značajnijim bolestima koje su mučile Vaše pretke, tj. roditelje i bake i djedove. Slabe točke u simbolici 4-ke su grudi, dvanaesterac i želudac. Ako imate problema sa štitnjačom, oni se mogu intenzivnije aktivirati zbog pretjerane brige i osjetljivosti. Savjet je da se više okrenete ka alternativnoj medicini i to ka oblasti liječenja biljem, starim receptima, tinkturama, fitoterapiji. Preporučljivo je da više vremena provodite u dodiru sa vodom, jer voda pere svu negativnu energiju koja je u čovjeku.

Osobni broj 4

Nalazite se u osobnoj godini broja 5 koji se nalazi pod vlašću Venere. Ovo je godina SJETVE I ŽETVE. Polako, ali sigurno počinjete ubirati plodove akcija iz proteklih godina.

Nakon turbulentnijeg perioda koji je (ovisno od slučaja do slučaja) ali trajao okvirno oko godinu i pol dana, konačno ćete moći odahnuti. Sigurnost i radost. U slučaju da niste završili sa nečim što Vam je u prošlom periodu predstavljalo preokupaciju, ništa se ne brinite, ove godine sve će se riješiti na Vaše veliko zadovoljstvo. Otvaraju se mnoge nove mogućnosti, samo je potrebno da se i Vi otvorite za njih. Jer, ukoliko već imate kakvu značajnu preokupaciju, pa još ako ste koliko toliko zadovoljni, teško ćete se otvarati za nove mogućnosti. Ne odbacujte ih olako, dobro razmislite o svemu.

Većini Vas, glavni akcent će biti na polju ljubavnog života. Oni odnosi koji su poljuljani, bit će prekinuti, ali ne očajavajte, obzirom da ćete zračiti jednom doista posebnom energijom, nova mogućnost je tu pred Vašim vratima, a kod nekih i više novih mogućnosti. Ako ste i malo otvoreni za ljubav, ma kakav da Vam je emotivni status, sada, znajte da Vas očekuje ulazak u ozbiljnu emotivnu vezu. Doduše, mnoge od tih veza bit će isprva nedefinirane, moguće tajne, moguće paralelne, ali ljubav ne poznaje nikakve forme, obrasce i granice.

Ako pripadate grupi onih, koji su zaključali vrata svojoj ljubavi, na jednu osobu sigurno nećete ostati imuni. A pritom će i ta osoba pokazivati interes za Vas. Samo je na Vama, to, da li ćete otključati svoje srce. Možda, sasvim sigurno ne želite. No, zapitajte se, tko smo mi da sebe lišavamo zadovoljstava? Bog nas takvima nije stvorio. Bog nas je stvorio da volimo sebe, pa tako i da nas drugi vole. Da imamo sreće na svim životnim poljima, pa tako i na polju ljubavi. To što ste se zatvorili za ljubav, jer ste u prošlosti povrijeđeni, totalna je glupost. To znači da polazite od stava, kako su svi partneri isti. A, svatko od nas je jedinka za sebe. Imajte na umu – Zatvaranje za ljubav vodi u tešku bol, a ta bol vodi u bolest. Srce upravo strada zbog ljubavnih boli, a posebno zbog zatvaranja za ljubav.

U ovoj godini, mnogi od Vas će doživjeti lijepe vijesti, kada je riječ o ostvarenju potomstva. Ukoliko pak, imate problema sa ostvarenjem potomstva, znajte da je broj 5 neplodan broj, ali uz trud – ishod će u konačnici biti pozitivan. Savjetuje se da potražite pomoć stručnjaka u većem gradu, drugoj regiji, ili drugoj zemlji. Čak i ako realno stanje stvari ne izgleda baš tako “strašno” da biste trebali činiti spomenuto, Vi ipak učinite.

Ako imate djece, daleko više ćete biti usmjereni na njih u ovom periodu. I očekujte vrlo lijepe stvari, događanja, uspjehe. Imate ćete čemu skupa da se radujete.

Petica upravlja kreativnošću i hobijima. Tako, ako imate izražen neki kreativni potencijal, ili pak imate neki hobi, obavezno mu se posvetite. Dajte sve što je u Vašoj moći, kako biste ga profesionalizirali. Možda ste duboko potisnuli svoju kreativnost, ali nikad nije kasno, Blagotvorno će biti da se posvetite istraživanju svoje kreativnosti.

Inače, značajni uspjesi očekuje sve koji se bave bilo kakvim kreativnim poslom, umjetnošću, sportom, kao i zabavom.

Financijska situacija bit će stabilna sa tendencijom napretka.

Najzad, što se tiče zdravlja, neće biti većih problema. Ukoliko patite od neke ozbiljnije bolesti, uz (podrazumijeva se) veću posvećenost, stanje ide na bolje. Maksimalno radite na razvoju pozitivnog stava. Eliminirajte iz svog života sve negativne, zastrašujuće i toksične misli. Od velike pomoći Vam može biti literatura ili sudjelovanje u radionicama iz pozitivne psihologije.

Slabe točke koje se nalaze pod vlašću broja 5 su: srce, krvni sudovi, slezena, crijeva, kao i želudac. Pa, samo obratite veću pozornost, ako imate, ili budete osjetili određene probleme. Oni neće biti veliki, ali kako se kaže – bolje spriječiti, nego liječiti. Iznimka su jedino srčani i bubrežni bolesnici kojima se savjetuje pojačan pozor od druge polovice 11. pa sve do sredine 1. mjeseca.

Osobni broj 5

Ovo je Vaša osobna godina broja 6 koji se nalazi pod vladavinom planete Merkur i sekundarno Mars.

Šestica je odrasla Trojka, pa time ima simboliku značajnih završetaka. Ako ste već u procesu realizacije vezano za neko značajno životno područje, posebno ona koja se odnose na financije i zdravlje, već sada možete očekivati velike pozitivne pomake. Možda dođe do određenih prolongiranja u prvoj polovici jeseni, no nema apsolutno nikakvog razloga za brigu. Već sada bit ćete sigurni u uspješnu realizaciju toga čemu stremite.

U ovoj godini Vas očekuje mnogo uložene radne energije, kao i posvećenost drugima. Mnogi od Vas intenzivno će brinuti za starijeg člana obitelji zbog njegovog poljuljanog zdravstvenog stanja. Potrudite se što više možete. Uvijek imajte na umu da postoje alternativne metode liječenja.

Što se tiče posla, očekuje Vas mnogo dokazivanja, što trebate u startu doživjeti kao put ka većem uspjehu, koji dolazi od naredne godine, tj. od proljeća 2018. Sad, u kolikoj mjeri ćete ostvariti taj uspjeh, i da li ćete ga ostvariti, umnogome ovisi o Vama…

U prvom redu ovisi o Vašoj posvećenosti i želji za uspjehom. A, energija broja 6 nas najbolje uči da nijedan trajan uspjeh ne dolazi preko noći, već da je pored želje za njime, posjedovanja ambicija, on produkt i velike posvećenosti. Ako ste nezaposleni, možda se većini neće otvoriti mogućnost kakvog trajnog i stabilnog posla, ali posla će svakako biti. Na Vama je samo da radite i uživate na postojećem poslu, a ono veće čemu težite, u tom slučaju će svakako doći.

Broj 6 se vezuje za neprijatelje i neiskrene namjere, pa Vam se svima preporuča da budete oprezni kada je riječ o odnosima sa drugim ljudima, jer vrlo lako da će se tu naći i neki koji nemaju baš dobre namjere prema Vama, ili čak oni koji se s pravom mogu nazvati neprijateljima. Dobro vodite računa što i pred kime govorite, sa kime govorite, sa kim se družite, sa kime surađujete. Ako sumnjate u neku osobu, ili samo niste sigurni, nemojte se plašiti, ali ta sumnja ili nesigurnost neka Vam budu jasan signal da se ne otvarate pred tom osobom, niti da se sa njom upuštate u kakve zajedničke poslove i sl.

Neki od Vas će, ni krivi ni dužni, biti ćete upleteni u kakav trač, spletku ili aferu. Ali i u takvim situacijama imajte na umu to da, ako Vi znate da niste ništa krivi i čvrsto držite do sebe, da Vam nijedan trač, nijedna spletka, nijedna afera ne mogu ništa. Djelujte pravovremeno. Budite iskreni. Stavite se u poziciju osobe koja nije ni za što kriva. Recite sve što Vam je na duši. Naravno, biranim riječima.

Spomenuto se ne odnosi na one koji su po svojoj prirodi skloni tračanju i mutnim radnjama. U tom slučaju, možete ostvariti određenih koristi, ugrožavajući dostojanstvo drugih, ali sve je to kratkog daha. Već sljedeća godina je pod vlašću 7-ce, gdje se svaka sitnica mora istjerati na čistac. Pazite što radite, jer nakon određenog vremena možete čak biti i krivično gonjeni.

Što se tiče ljubavi i braka, ukoliko ste u vezi ili braku, koji su značajnije poljuljani, osjetit ćete što znači gorak okus partnerove izdaje. Ova godina donosi velike potrese u svim odnosima koji ozbiljno ne štimaju. Ma koliko mislite da Vas rastanak sa partnerom može boljeti, ma koliko Vas rastanak bolio, shvatite ga kao jedino ispravno rješenje za Vas. Pa samo se zapitajte, kako bi Vam bilo da ste sa takvom osobom ostali još koju godinu duže? Da ste gajili još veću iluziju, i pali još niže? … U slučaju da ste se, na neki način, već pomirili sa partnerovom neiskrenošću ili nevjerom, udar Sudbine tijekom ljeta će Vam reći da ipak Vi tako samo mislite. I opet preispitivanja, patnje i boli.

Imajte na umu – Prava ljubav ne boli. A, ako ste zbog nekog drugog razloga odlučili živjeti sa partnerom koji nije iskren i uniziti osobno dostojanstvo, onda dobro razmotrite koji je to razlog. Za sve u životu postoji barem 3 mogućnosti. Samo je važno ne držati se slijepo onoga što postaje pogubno po našu psihu. Možda ste odlučili trpjeti partnera iz materijalnih razloga. To onda znači da nemate dovoljno samopouzdanja, da mislite kako sami niste sposobni izgraditi temelje za stabilan život. Nije tako! Suprotno je. Samo ste, umjesto slobode, izabrali žrtvovanje, ropstvo. Živjeti samostalno i slobodno podrazumijeva daleko više aktivnosti, ali daleko više životnih darova.

Ukoliko ste i sami skloni nevjerstvu, pa ne doživljavate partnerove prevare toliko tragično, ova godina će Vam donijeti intenzivan paralelni ljubavni život. Ipak, zapitajte se, koliko toga dobrog bi Vam donio život u slobodi i bez laži. Ako ste od skora u vezi, ili budete ušli u vezi tijekom ovih godinu dana, dajte se koliko god Vas srce vuče, međutim uvijek imajte dozu analitičnosti prema ponašanju Vašeg partnera. Ako uvidite da niste jedno za drugo, ne ostajte u vezi, jer ne znate da li ćete ubrzo ili uopće naći sreću u ljubavi. Ljubav će doći, ukoliko volite sebe, a to znači i ne upuštati se u polovične ili problematične odnose koji ugrožavaju osobni integritet.

I najzad, broj 6 upravlja bolestima, što ne znači da ćete biti bolesni, ali svakako upozorava da poduzmete veći oprez kada se radi o zdravstvenom stanju. U prvom redu, trebate maksimalno raditi na jačanju svog imunološkog sustava. Sve i da ste najzdraviji. Jer, upravo energija 6-ce pokreće probleme sa istim. Raspitajte se o sve zastupljenijim alternativnim metodama koje imaju za cilj unapređenje zdravlja, imuniteta, odnosno rješavanje onih zdravstvenih problema koji su i Vaši zdravstveni problemi. Imajte na umu to da je priroda za sve dala lijek. Upravo zbog problema sa imunim sustavom, možete biti podložni čestim prehladama, virusinim i bakterijskim upalama i infekcijama.

Slabe točke u simbolici broja 6 su: želudac, jetra, crijeva, bubrezi, pa obratite pozornost što se istih tiče. Ako imate zakazan kirurški zahvat, ili Vam bude predložen, ne bojte se, sve će proteći u najboljem redu, i vodi ka saniranju Vašeg problema. Savjet je da izbjegavate izlaganje vlažnim uvjetima. A obzirom da je zbirni broj 2-ka koji upravlja hranom, intenzivno se usmjerite na način prehrane. Izbjegavajte svu tešku hranu, uzimajte više povrća, voća, orašastih plodova. Promjenom režima prehrane u ovoj godini, u ogromnoj mjeri ćete utjecati na poboljšanje vitalnosti Vašeg organizma i cjelokupnog zdravstvenog stanja.

Osobni broj 6

Ovo je Vaša osobna godina broja 7. Sukob između emocija i razuma, najbolje će opisati Vaše stanje u ovoj godini. Po prirodi ste suviše emotivni, ali to vješto prikrivate. Ali, sada bi se vrlo lako moglo dogoditi da ta Vaša osjetljivost lako ispliva na površinu.

Glavni akcent bit će na polju međuljudskih odnosa. U narednih godinu dana, na Vama je zadatak da riješite sve probleme u odnosima sa drugim ljudima. Došlo je vrijeme da se sve karte otvore i stave na stol Može biti i bolno, ali ta bol je samo prolazna. Najgora je bol, kada ste bliski sa nekim, ili upućeni na nekog, a ne znate što Vam točno misli, ili trpite njegove neugodne postupke. Ukoliko sumnjate u nečije dobre namjere ili već imate problema sa nekom osobom, vrijeme je da otvoreno o svemu porazgovarate. Ako ste nesretni u ljubavnoj vezi ili braku u kom ste, sve više uviđate da daljnji opstanak vodi samo u destrukciju. Vidite i sami da više ne možete lagati nit zavaravati sebe. Ukoliko ste Vi povrijedili osjećanja neke osobe, budite spremni da se suočite sa tom svojom pogreškom. I u buduće, obazrivo i iskreno. Možda će iskrenost nekad koštati, ali tako je samo u trenu. S vremenom sve dođe na svoje. Mnogi od Vas će se u ovoj godini odlučiti za brak i stvaranje obitelji, pa neka je sa srećom.

Što se poslovnog segmenta tiče, odlični su aspekti za sve vrste pregovora, sklapanje ugovora, trgovinu, kao i uspostavu poslovnih partnerstava. Vaše riječi,misli, stavovi i ideje počinju se cijeniti daleko više. Ukoliko imate svoj biznis, ili ste na neki način samostalni u svom poslu, savjet je da poradite više na reklamiranju, oglašivanju, javnoj prezentaciji posla, i svime što se tiče medijskog i marketinškog dijela. Uspjeh očekuje mnoge koji se bave javnim poslovima, kao i one koji žele javno prezentirati neku svoju ideju, istraživanje, izumiteljski rad ili umjetničko djelo. Ukoliko ste pak u prošlosti radili nemoralno, narušavajući integritet drugih, a pritom ste javna ličnost, nemojte da Vas začudi ako dođete na stup srama.

Pored navedenog, izuzetno povoljan razvoj događaja nastupa za sve koji vode sudske sporove, kao i za one koji duže vrijeme prodaju neku nekretninu.

U financijskom pogledu, situacija će biti promjenljiva, ali bez velikih turbulencija. Kako je već rečeno, odlični su aspekti za partnerske poslove, što automatski znači i za sve vidove zajedničkog investiranja. Samo gledajte da druga strana bude pouzdana.

Na zdravstvenom planu, bit će pojačana osjetljivost organizma. Vaš organizam može vrlo burno reagirati na svaku promjenu vremena. Podložnost prehladama i infekcija je vrlo izražena. Slabe točke su: probavni sustav sa akcentom na donja crijeva, bubrezi, mjehur, kao i reproduktivni organi, pa obratite pozornost, ako osjetite kakve smetnje vezano za spomenuto, ili ih pak već imate.

Sekundarno, mogući su i određeni problemi sa kožom. Ukoliko ste skloni čestom mijenjanju ljubavnih partnera, tu strogo povedite računa, obzirom da se snažno aktiviraju podložnosti spolnim zarazama i oboljenjima. U slučaju da imate neku ozbiljniju kroničnu bolest, savjet je da potražite mišljenje još jednog liječnika. Zbog svoje urođene osjetljivosti, suviše ste skloni psihosomatskim oboljenjima, pa bi onda itekako bilo dobro da razmislite o razgovoru sa psihologom, psihijatrom, motivacijskim trenerom, astrologom i sl.

Osobni broj 7

U narednih godinu dana, bit ćete pod naglašenim utjecajem broja 8.

Na osobnom planu, ovo je period velikih suočavanja sa sobom, sa svojim potisnutim emocijama, osjećanjima, strahovima i blokadama. Vrijeme je da spoznate glavne uzročnike zbog kojih ste ih potisnuli, da se dobro preispitate i izbacite iz svoje duše sve što Vas ranjava i uništava. Imajte na umu to da je strah glavni neprijatelj iskonske potrebe za slobodom koju svatko od nas ima. Čemu strah? Želite li sretan život? Znate li što bi za Vas predstavljalo sreću? Dobro razmislite što bi za Vas predstavljalo sreću, ali ne zaboravite poći od sebe. Počnite činiti i raditi sve ono što Vas čini sretnima. Neka za početak to budu one najobičnije svakodnevne stvari, ali kad jednom počnete, ne posustajte više. Raditi ono što Vam predstavlja zadovoljstvo doprinosi većoj ljubavi prema sebi, životu i svijetu koji Vas okružuje. Sloboda i ljubav su neiscrpni izvori sveg dobra u Kozmosu.

Na poslovnom planu, ovo je period značajnih događaja. Ako ste radili pošteno i ispravno, očekujte vrlo značajne pomake. U suprotnom, padovi mogu biti vrlo bolni, ali i velika lekcija za dalje. Ako ste nezaposleni, mogućnosti za dobivanje posla će se otvarati sporije, ali ako uložite veći trud, uspjeh neće izostati. Kako energija osmice simbolizira završetke, nikako se ne savjetuje počinjanje novih velikih poslova. Možda u početku sve bude išlo dobro, ali vrlo brzo se mnogo toga može okrenuti naglavačke i prouzročiti ozbiljne gubitke.

Ako imate u svojim rukama kakav takav stabilan posao, također se ne savjetuje da činite radikalne promjene, jer, ma kako dobrim Vam se činile, sve poslovne mogućnosti u ovoj godini su vrlo labilne i nesigurne. Toliko da kroz prilično brzo vrijeme možete shvatiti kako u svojim rukama nemate siguran posao. Na drugoj strani, izuzetno su dobri aspekti za dodatne poslove. Pogotovu ako se ti dodatni poslovi tiču nekih Vaših posebnih potencijala i talenata. Dodatni posao koji je započet u godini osmice, kroz 2-3 godine, mogao bi nakon izvjesnih izmjena i transformacija, postati stalan posao. Koliko se ne savjetuje počinjanje novih velikih poslova ili promjene posla, toliko se savjetuje započeti dodatni posao, jer pored boljih prihoda, donosi i viši stupanj osobnog ispunjenja.

Što se financijskog segmenta tiče, dobri su uvjeti za refinanciranje kredita, kao i reguliranje pitanja dugova, bilo da ste Vi dužnik ili da Vama duguju. Kako je već rečeno, nikako se ne savjetuju bilo kakvi novi, veći poslovi, pa time i veća financijska ulaganja. Podizanje većih kredita Vas može dovesti samo u problem, Ipak, povoljni su uvjeti za podizanje manjih, kratkoročnih kredita. Pozitivan ishod dolazi, ako očekujete novac u vidu nasljedstva, sudske odštete, kroz sudski postupak, od osiguranja, i sl.

Na polju ljubavnih i bračnih odnosa, ova godina donosi velike probleme i prekid mnogih značajno poljuljanih veza i brakova. Neke prekinute ljubavne veze će se obnoviti, da bi se nakon 1,5 – najviše 3 godine ponovo prekinule za sva vremena. Mnogi će u ovoj godini naglo i neočekivano ući u ljubavnu vezu koja podrazumijeva otplatu karmičkog duga. U početku ove veze mogu djelovati vrlo zanosno i skladno, ali kad uočite prve upozoravajuće signale, reagirajte na vrijeme, jer Vas opstanak u ovim vezama može koštati živaca i brojnih propuštenih šansi u životu. Čak će se neki od Vas vrlo brzo odlučiti na zajednički život sa partnerom s kojim ste ušli u vezu u ovoj godini, ali prije donošenja odluke dobro razmislite o svemu. Kompromis je osnova svakog kvalitetnog odnosa, pa čim u nekim bitnim segmentima teško pristajete na kompromis, neka Vam to bude jasan signal, da još malo pričekate sa donošenjem krupnijih odluka.

Kada je riječ o obitelji, savjet je da povedete mnogo više računa o zdravlju starijih članova obitelji (od oko 70 godina pa na više). Mada, ukoliko netko od Vaših starijih ukućana ima baš ozbiljnih problema ili je u poznim godinama, tu će već biti potrebno mnogo posvećenosti njegovom problemu. Angažirati veće stručnjake, i opet ne očekivati da će oni u potpunosti pomoći rješenju zdravstvenog problema Vašeg starijeg ukućana. Jer, da bi se problem riješio potrebno je da bolesnik izrazi želju za životom, a energija 8-ce ukazuje da je ta želja na vrlo niskoj razini.

Što se Vašeg zdravlja tiče, ove godine su moguće veće smetnje, kada se radi o kroničnim bolestima koje već imate, pa djelujte preventivno. Pomoć alternativne medicine može biti ogromna. Savjetuje se da strogo vodite računa o ispravnosti hrane i napitaka koje uzimate, iz razloga što je naglašena podložnost trovanju. Slabe točke u simbolici broja 8 su: žuč, mjehur, seksualni organi prepone i koštani sustav. Pa u slučaju da osjećate kakve smetnje vezano za spomenuto, odmah potražite liječničku pomoć. Također, pojačan oprez se savjetuje onima koji imaju problema sa hemoroidima i varirajućim šećerom, dijabetesom. Savjet za sve je da uradite kompletnu detoksikaciju organizma.

Osobni broj 8

Nalazite se u godini broja 9. Broj 9 se nalazi pod sretnim uplivom Jupitera, pa nakon prethodne 2-3 godine koje su za mnoge od Vas bile na neki način tenzične, sada dolazi do smirenja i postupne stabilizacije.

U ovoj godini Vas očekuje sumiranje iskustava i dostignuća iz prošlosti. Svaki život predstavlja spoj najraznovrsnijih iskustava. I onih dobrih, i onih manje dobrih, i onih traumatičnih. Ni jedno životno iskustvo nije loše- Svako iskustvo nas uči kako da budemo bolji i mudriji. Energija 9-ke dat će Vam pozitivniji pristup sagledavanju svog života. Pa eto prilike da eliminirati jednom za svagda, sve ono što Vam stvara loše raspoloženje. I samo polako i pozitivno, bez nepotrebne brige.

Ako razmišljate o nekom velikom početku, dobro razmislite, da li to predstavlja ono što želite. Pa u slučaju da niste sigurni, onda odgodite taj početak.

Mnoge od Vas očekuju zanimljiva putovanja, nova učenja, usavršavanja. Konačno uviđate koliko je veliki značaj poznavati dobro makar jedan strani jezik. Ako pohađate kakav tečaj stranog jezika, Vaš daljnji obrazovni proces iz oblasti istog, ići će mnogo brže, no što je to do sad bio slučaj. Ukoliko pohađate određeni edukacijski program, imat ćete velikog uspjeha. Ukoliko pak razmišljate o početku pohađanja nekog edukacijskog programa, ne dvojite, već hrabro krenite u tu priču, obzirom da će Vam stečena znanja u budućnosti donositi mnogo toga dobrog, što materijalnog, što u smislu osobnog i duhovnog ispunjenja. Najvećeg uspjeha u obrazovanju, imat će oni koji se bave društvenim naukama, filozofijom, religijom, sociologijom religije, kulture, subkultura i sl., zatim lingvistikom i stranim jezicima, stranim kulturama, medicinom, Neki od Vas će baš zahvaljujući obrazovanju mnogo proputovati. Npr. vrlo su povoljni aspekti za studentske razmjene, pohađanje tečajeva i seminara u stranim zemljama, i sl.

Jako su dobri aspekti za sve koji teže životu i radu u inostranstvu. Ako ste već u inostranstvu, pa radite na reguliranju određenih statusnih i administrativnih pitanja, uz mala kašnjenja, sve će biti uspješno riješeno.

Pozitivna rješenja dolaze i vezano za sva pravna pitanja i sudske procese.

Financijska situacija bit će bolja nego u nekoliko prethodnih godina. Ništa spektakularno, ali svakako bolja. Razmislite o početku dodatnog posla, kroz korištenje svojih posebnih sposobnosti, potencijala i talenata. Također, razmislite o plasmanu svoje robe ili usluga na područja drugih zemalja ili regija.

Broj 9 upravlja duhovnošću i duhovnim razvojem, pa ćete u ovoj godini biti više okrenuti svom duhovnom razvoju i učenjima. I samo uporno. Spoznaje koje budete doživjeli bit će od vrlo velikog značaja za Vaš daljnji životni put. Mnogima od Vas, snovi će biti vrlo intenzivni i obratite veliku pozornost na njih, obzirom da će Vam davati vrlo korisne putokaze za život. Ako niste baš usmjereni ka svom duhovnom razvoju, savjet je da se svakako više pozabavite tematikom duhovnosti. Za početak pojačajte molitvu ili meditaciju. Inače, jedna od glavnih lekcija za Vas je da naučite kako realnost nije ono što nam se u svakodnevici servira, to je samo dio realnost. A, realnost je mnogo širi pojam.

Ona je daleko sadržajnija. Samo ju svojim brigama zbog nametnutog, Vi činite teškom. Jer svaka veća briga oko onog što nam nameće društvo, tj. skupina ljudi, udaljava Vas od vlastite prirode i slabi Vašu vezu sa Tvorcem i Kozmosom. Tvorčeva energija je milostiva i uvijek sa Vama. Samo umjesto pretjeranih briga oko svakodnevnih obaveza, radite na jačanju Vaše duhovnosti, kroz onu religiju ili tehniku koja Vama najviše odgovara (podrazumijeva se). Jedino upozorenje kada se radi o duhovnom razvoju i učenjima jeste da budete oprezniji vezano za odlaske na skupove duhovnog karaktera, iz razloga što postoji mogućnost da naletite na skupove koji su prevarantskog ili sektaškog karaktera. Najbolje je duhovnost razvijati individualno, prema glasu svoje duše, spontano. Mnogi od Vas već znaju da molitva zasnovana na svojim riječima ima najjači utjecaj, jer nas Tvorac, Univerzum i Nebeska bića najbolje razumiju, baš onda kada govorimo svojim riječima.

Broj 9 upravlja moralom, što sukladno Vašoj osobnoj 8-ci može donijeti određena preispitivanja, vezano za ispravnost dosadašnjih postupaka. Kada razmišljate na temu morala, imajte na umu i vrijeme u kome živite, da su se pogledi na mnoge stvari intenzivno promijenili kroz posljednjih 3-4 desetljeća.

Čovjekova vrijednost se ogleda i po tome kako se prilagođava novim društvenim tokovima, ali ujedno i iznad svega, da ostane svoj i autentičan. Najveća životna radost je upravo biti svoj, ne obazirući se na stavove društva…

Bez obzira što su mnoga društva još uvijek na vrlo primitivnoj razini, da ljude i zbivanja promatraju kroz određene šablone. Svatko od nas je jedinka za sebe. Život sveden na slijepo robovanje društvenim kodeksima je život pun osobnih frustracija i trpljenja. Izabrati put osobne slobode i autentičnosti, svakako je teži put, ali daleko smisleniji i bogatiji.

Što se zdravstvenog aspekta tiče, u ovoj godini ćete se riješiti određenih loših navika koje štete Vašem organizmu. U slučaju da imate kakav ozbiljniji zdravstveni problem, savjetuje se da pratite nove metode u liječenju, da se raspitate o liječenju u drugim daljim mjestima i državama. Ako već radite na odlasku u inostranstvo radi liječenja, već period od proljeća donosi pozitivne rezultate.

Naglašeno slabe točke u simbolici broja 9 su koštani sustav, i to posebno dio od kukova do koljena, zatim jetra, pankreas i endokrini sustav. Pa, ako imate kakvih problema što se spomenutog tiče, ili ih tek budete uočili, reagirajte dok je vrijeme. Veliki oprez se savjetuje osobama koje su dugo godina, kardiovaskularni bolesnici. Preporuka je da što više vremena provodite u prirodi, ali da izbjegavate hladnoću. Najidealnije za Vas u ovoj godini je boraviti na moru ili u mjestima koja imaju velike rijeke, jezera, a pritom je klima pretežno topla.

Osobni broj 9

Ovo je Vaša godina broja 1.

Na jednoj strani prisutan je umor zbog od svih problema koji su Vas mučili u prethodnim godinama. Mnogo toga što ste težili realizirati u prošlosti, konačno ulazi u svoju finalnu završnicu. U nekim periodima ćete se osjećati izmoreno i istrošeno. Ali izdržite još malo. Onda odmorite i počnite okretati novi životni list. U ovoj godini postavljate temelje za narednih 9 godina, koliko traje jedan osnovni numerološki ciklus.

Sada je vrijeme da započnete sve što ste planirali. Neće ići lako, ali kada se budete odvažili na početak, dobit ćete jednu novu energiju i sve potencijalne prepreke ćete uspjeti savladati. Ovaj početak se odnosi na sve segmente života. A, posebno na Vaše dugo skrivane i zanemarivane ciljeve. Započnite nešto novo, pa makar i da ste potpuno zadovoljni svojim životom. Jer, svi smo mi neiscrpan izvor mudrosti, talenata i potencijala, pa da bi naši životi bili smisleniji i kvalitetniji, neophodno je da stalno aktivno djelovanje na pozornici života.

Ujedno sa novim počecima, u godini Jedinice potrebno je, štoviše neophodno, završiti sa svim onim stvarima koje su Vam pričinjavale loša raspoloženja, neugodne osjećaje, tenzije, nervoze, i sl. Čime god da niste zadovoljni, prekidajte to. Ali, ako se radi o stvarima koje se tiču Vašeg osobnog života, uvijek prije toga nađite alternativno rješenje. Ukoliko Vam je npr. više dosta posla na kome ste, usmjerite se na drugi posao, pa onda napravite rez. Pronalaženje alternativnog rješenja se već ne odnosi na polje međuljudskih odnosa. Tako, ako ste u lošoj vezi ili braku, nikako ne biste trebali ići logikom da prvo nađete nekog s kim ćete biti nakon prekida veze ili braka…To bi samo odražavalo Vaše strahove da ćete ostati sami. A, strahovi su ti koji Čovjeka samo blokiraju i koče, koji vode u sve gore izbore.

Pored navedenog, u ovoj godini upoznat ćete mnogo novih, zanimljivih osoba. Mnogi od Vas će ostvariti vrlo značajne emotivne i prijateljske veze. Samo, po pitanju odnosa sa drugima, i sami ćete vidjeti, bit će neophodno daleko više kompromisa, nego ranije.

Što se tiče zdravlja, bit će potrebno da poduzmete jednu novu, veću odgovornost. Jer, sve ono negativno što je bilo prisutno u Vašem životu, sada zahtijeva da ispliva na površinu. Pa, ako ste ga dugo držali u sebi, vrlo lako se može negativno odraziti na zdravlje. Slabe točke u simbolici broja 1 su: glava i lice, oči, uši, nos, jezik, zubi, srce i tlak, i koštani sustav. Ako već imate kakvih problema sa spomenutim, povedite više računa, kao i ako budete osjetili tek nekakve smetnje vezano za to.

Poseban oprez savjetuje se kardiovaskularnim bolesnicima, kroz čitavu godinu. Zatim, čuvajte se opekotina, posjekotina, padova, povreda. Mnogi od Vas, koji imaju kakav ozbiljniji zdravstveni problem, započet će liječenje novom terapijom, ili kroz značajne izmjene u okvirima postojeće. Savjet je da se više bazirate na fizičku aktivnosti, kao i na boravak u prirodi.

Izvor: Damir Igor

Zithromax for sale