Astrologija otkriva: koja planeta ima najveći uticaj na vaš izgled

 

Ako nova koleginica ima ekscentričan stil oblačenja, vrlo je verovatno da je Vodolija…
Da li neko mora da liči na svoj solarni znak…?

Astrologija kaže da dominatna planeta u horoskopu, za koju je preuzet termin “hajleg” od arapskih astrologa (a znači “davalac života”), uglavnom ta koja daje vidljive spoljne karakteristike. Kako se prepoznati? Biti objektivan i dobro se zagledati u ogledalo!

Ako je vaš hajleg Sunce:

Vi, bez obzira na pol, imate jači gornji deo tela i ponosno držanje. Kosa vam je gusta, blago kovrdžava, lice okruglo, ali ne preterano. Nos vam je širi, usne punije, osmeh šarmantan, a ten taman. Kilogrami vam se lepe oko struka i ne volite noćni rad. Imate autoritativan pogled i jaku volju.

Na prelazima godišnjih doba, 21. marta, 22. juna, 23. septembra i 23. decembra, treba da upražnjavate laganu ishranu sa mnogo tečnosti, jer tada najlakše možete izgubiti kilograme, ili prekinuti neku štetnu naviku. U rano jutro, pri izlasku Sunca, je najbolje vežbati bar desetak minuta dnevno i šetati kada su lepi, sunčani dani.

Ako je vaš hajleg Mesec:

Imate meku, puniju građu. Lice vam je izrazito okruglo, bledi ste i lako dobijete podočnjake. Kosa vam je plava, ili svetlo smeđa, rast osrednji, a delujete zaobljeno, čak i kada imate optimalnu težinu. Oči su vam uglavnom svetle i imate sanjalački pogled. Stidljivi ste dok se dobro ne upoznate.

Govorite polako i volite da vas podržavaju članovi vaše porodice.Ukoliko imate probleme sa težinom, pridržavajte se mesečeve dijete, naročito kada je pun, ili mlad Mesec. Šetajte pored reke i dišite punim plućima.

Ako je vaš hajleg Merkur:

Imate mladu, više vitku figuru. Bez obzira na pol i godine, vrlo ste pokretljivi i dinamični. Lice vam je usko, sužava se kod brade, oči su vam kao kod radoznalog deteta, delujete komunikativno i inteligentno. Jako vam godi kretanje, vožnja bicikla i pešačenje. Nikada nemojte biti po ceo dan pasivni, ili u zatvorenom prostoru.

Najvažnije vam je mentalno i duhovno opuštanje, pošto ste po prirodi aktivni, radoznali i vrlo napeti, a možete i imati problem sa nervozom. Sve tehnike meditacije vrlo su uspešne kod osoba merkurijanskog tipa.

Ako je vaš hajleg Venera:

Za vas će svi reći da ste lepi. Imate figuru peščanog sata, ili gitare, ako ste žena i privlačnog zavodnika ako ste muškarac. Lice vam je ovalno, a krase ga rupice na obrazima kada se smejete. Oči su vam tamne duboke, a usne kao izvajane. Harmonizaciju svog tela, zdravlja i energije je najbolje da sprovedete za vreme vladavine Bika i Vage, dakle od 21. aprila do 21. maja i od 23. septembra do 23. oktobra. To znači da se posvetite sportovima koji će razviti vašu gracioznost i ljupkost i harmonizovati energiju duše i tela, kao što su borilačke veštine, ili plesovi.

Ako je vaš hajleg Mars:

Vi ste vitki, nekako žilavi i uvek spremni za pokret. Telo vam je izduženo, a iz vas izbija energija. Imate vatren pogled koji pleni i jako ste autoritativni. Lako planete i reagujete impulsivno. Pokreti su vam žustri i ne trpite pogovore. Čelo vam je izraženo, usne poveće, oči bademastog oblika. Vama treba bavljenje tehnikama koje smiruju, jer ste često prenapeti zbog velike energije koju posedujete.

Ako nova koleginica ima ekscentričan stil oblačenja, vrlo je verovatno da je Vodolija…

Meditacija i opuštanje su izvor dobrog zdravlja i harmonije za vas.Jedini problem je što, ako rezultate ne primetite odmah, lako odustajete od započetih tehnika.

Kontrola besa, impulsa i reakcija je dragoceni saveznik u vašem boljem životu.

Ako je vaš hajleg Jupiter:

Vi ste visoka osoba otmenog, gotovo kraljevskog držanja. Imate skladno telo, visinu i građu lepo usklađene i vrlo ste prijatni i zapaženi. Lice vam je blago okruglo, čelo visoko i delujete kao intelektualac, oči su vam prodorne. Najbolje se oporavljate na putovanjima. Kada ne znate kako da dođete do energije i osećate se isprazno, pokušajte da otputujete i to u neki još uvek nepoznat kraj. Izvor vašeg uspeha i dugovečnosti je i vera koje imate u izobilju, a najbolji način na koji usvajate nova pravila za poboljšanje jeste usvajanje određene filozofije i pozitivno razmišljanje.

Ako je vaš hajleg Saturn:

Mršavi ste i koščati i imate držanje osobe koja može izdržati sve poteškoće. Srednje ste visine i imete mršave udove. Lice vam je tamnijeg tena, ali nikada niste rumeni. Oči su sitnije, osmeh uzdržan, ćutljivi ste i često zamišljeni. Vama prija post i sve tehnike uzdržavanja kako biste se disciplinovali, ili popravili svoje zdravlje i formu. Skloni ste osteoporozi i neelastičnosti zglobova, pa bi bilo dobro da uzinmate hranu bogatu kalcijumom i ribljim uljem i proteinima, a idealan sport je planinarenje.

Ako je vaš hajleg Uran:

Visoki ste, a u retkim slučajevima, vrlo niski. Imate lice saizraženim jagodicama, bademaste, uglavnom svetle oči i građu više sportskog tipa, čak i kada se sportom nikada niste bavili. Usne su vam neupadljive i tanje, duge noge i ruke. Pomaže vam da se bavite ekstremnim sportovima, uživate u letanju, spuštanju padobranom i raftingu. Naravno , sve to sprovodite samo u skladu sa godinama i sklonostima. Sve futurističke i nove tehnike koje popularno zovu i nju ejdž tehnikama, vam prijaju, ali ste vrlo spremni da im date svoju objektivnu ocenu i sud, jer ste u svemu vrlo iskreni i objektivni.

Ako je vaš hajleg Neptun:

Puniji ste, usporeni, volite da spavate i dosta sporo se krećete. Imate zamišljen, odsutan pogled i okruglastije lice. Nemate jake mišiće i muskulaturu. Za vas je dovoljno sna i bavljenje konkretnim poslovima i aktivnostima pravi lek. Ne treba vam puno vremena provedenog u sanjarenju i ne bavljenju ničim konkretnim. Meditacija vas privlači,ali vi zbog lakog povlaćenja u svoj svet, zapravo trebate biti okruženi ljudima i društveno aktivni, a nikada usamljeni i izolovani. Šetnje pored reke, morska voda i plivanje za vaš izgled i energiju učiniće čuda.

Ako je vaš hajleg Pluton:

Vi ste najmisterioznija osoba u sovm okruženju i bez obzira da li ste muško ili žensko, lepi, ili ne, privlačite ljude kao magnetom, a prihvataju vas tako da vas ili baš vole, ili baš ne podnose. Imate tamnu kosu i oči, krupne, sa pogledom “stare duše”, kao da prodirete ljudima u misli. Obrve i arkade su vam oštre, delujete pronicljivo. Vitki ste i imate vrlo privlačnu građu.

Morate voditi računa o tome šta jedete i pijete i unosite u svoje telo, jer je tajna vaše regerativnosti i dugovečnosti u detoksikaciji, pijenju mnogo čiste vode i vežbanju tehnika i sportova koje vam preporučuje vaša intuicija, jer su vaši instikti vlo tačni i precizni, možete im verovati.

Izvor:lisa

Zithromax for sale