Aspekti za 19. jun 2017. godine

Mesec je u Ovnu, Merkur u Blizancima gradi opoziciju sa Rx Saturnom u Strelcu, Sunce u Blizancima gradi sekstil sa Uranom u Ovnu.
U losem aspektu Merkur i Saturn daju averziju prema ucenju, slabu logiku, tesko zakljucivanje, egoizam, ljubav prema novcu. Donosi nervozu, ocajanje, zabrinutost, nesposobnost prihvatanja novih ideja. Necete biti raspolozeni za druzenje i razgovore, izbegavajte svadje sa starijom muskom osobom. Takodje ovaj aspekt govori da budete oprezni u saobracaju, pazite na odrone i prepreke na putu, prilagodite brzinu. Mozete biti i meta lopova i razbojnika, vodite racuna o svojim vrednim stvarima, novcu, nakitu, licnim dokumentima i papirima.
Pozitivan aspekt izmedju Sunca i Urana govori da morate uzeti zivot u svoje ruke, morate biti samostalni i nezavisni od drugih, sami da stvorite svoj svet onako kako vi to zelite, a ne kako vam drugi namecu i kako drugi zele. Samostalnost je uslov postojanja. Ovaj aspekt takodje govori da ste spremni da se zrtvujete za druge, svojom jakom voljom i upornoscu uspecete da prevazidjete teske trenutke. Moze se desiti da upoznate zanimljivu i neobicnu osobu koja ce vam u buducem periodu mnogo znaciti i pomoci za vase buduce planove i projekte.
Ovi aspekti najvise ce uticati na osobe rodjene u znaku Blizanaca, Strelca, Device i Riba.
”Rec ”nemoguce” je jedino moguce naci u recnicima budala.”- Napoleon Bonaparta

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale