Aspekti Jupitera sa drugim planetama:

 

 

Priredila astrolog Ana Savovic

KONJUNKCIJA:

JUPITER 0∕ ASC-ugodna,vesela i zdrava osoba,sreća i kad se dolazi iz najvećeg siromaštva.

JUPITER 0∕ MC-aristokrate,kraljevi,profesori,glumci, javni političari i društveni radnici,popularnost.

 

JUPITER 0∕ SATURN-objektivnost,konzervativni duh,energija,dobri i trajni uspesi.

 

JUPITER 0∕ URAN-dinamična osoba,organizacione sposobnosti,dobre odluke, korišćenje prilika,originalnost,spretne ruke.

 

JUPITER 0∕ Ψ-pomanjkanje osećaja za realni život,ljubav za umetnost,muziku, filozofiju,dobar njuh u poslovima.Pozitivni uticaji planeta daju senzibilitet,intuiciju i idealizam,negativni – nepravilnost i gubitke.

 

JUPITER 0∕ PLUTON-obnavljanje,ulaženje u nove situacije,želja za dominiranjem uzrokuje egocentrično i nekorektno ponašanje.Jak smisao za pravdu.

SEKSTIL, TROUGAO:

JUPITER *∆ SATURN-lep aspekt,ravnoteža između optimizma i razuma, položaj od prestiža,moralizam,dobro podnošenje problema.

 

JUPITER *∆ URAN-osobine iz konjunkcije su još bolje,srećne promene i prekratnice u poslu i novčanom stanju,želja za samostalnim poslom, nekonvencionalni duh.

 

JUPITER *∆ Ψ-ravnoteža optimizma i intuicije,kreativne sposobnosti,srećne promene,ekonomski uspesi,dobro ulaganje novca.

 

JUPITER *∆ PLUTON-stvaralački talenat,samouverenost,želja za afirmacijom, sposobna poslovna osoba,ekonomska ekspanzija.

 

KVADRAT;

JUPITER kvadrat SATURN-pesimistična i nezadovoljna narav,profesionalni neuspesi,ekonomski gubici.

 

JUPITER kvadrat  URAN-nemirna,tvrdoglava,impulsivna osoba,pogrešne odluke u vezi sa novcem,negativne promene.Obostrani povoljni aspekti drugih planeta mogu znatno olakšati ove negativnosti.

 

JUPITER kvadrat  Ψ-neprilagođavanje i slab smisao za praktično uzrokuje negativne promene u ekonomskim pitanjima,gubitak novca zbog drugih.

 

JUPITER kvadrat  PLUTON-ispoljavanje ličnosti je otežano pa se manifestuje kao egzibicionističko – histrionsko ponašanje.

 

OPOZICIJA:

JUPITER 0∕0 SATURN-nesposobnost življenja u životu,uzaludno traganje za ravnotžom i mirom,nemiran duh,raspoloženje od euforije do najdubljeg pesimizma. Razočaranja u poslu i novčanim pitanjima,odricanja,krive odluke.

 

JUPITER 0∕0 URAN-nemir,neodlučnost,gubitak dobrih prilika.Drastične i nesrećne promene slede kao posledica nagle naravi.

 

JUPITER 0∕0 Ψ-težak aspekt za psihološki i materijalno,neprilagođavanje okolini može se pretvoriti u preterivanja i bekstvo od stvarnosti.Moguć gubitak novca i privlačnost opasnih filozofija i religije.

 

JUPITER 0∕0 PLUTON-hipokrizija,egzibicionizam,nepoštovanje,mogućnost zapadanja u nejasne i nemoralne situacije.

 

Priredila astrolog Ana Savovic

 

Zithromax for sale