Opšta prognoza 09.09 -16.09

NEVEROVATNO TROJSTVO: GODINA, NEDELJA I SAM DANAŠNJI DAN U BROJU   3  !!!

Godina koja donosi pregršt novih prilika, emotivnih otvaranja, konacno kretanje ka pozitivnim i pravim stvarima u životu. Zaista može biti lepa i zanimljiva. Bicete puni elana, razdragani, dinamicni, sa entuzijazmom koji zraci, osecacete se rastereceno. Vidna ce biti želja za ostvarivanjem komunikacije i postizanjem konkretnih rezultata, koji ce posle više godina cekanja konacno i nastupiti. Puno toga ce vam zaista i poci za rukom. Bicete skloni preterivanju, što je svojstveno ovom broju.
Pozitivni aspekti ce uticati na vaše intuitivno koje ce vam govoriti da je sada pravi trenutak i da je sve dopušteno. Mogucnosti koje ce se pojavljivati i vaša jaka želja za njihovim što bržem ostvarivanju uticace da o njihovoj objektivnoj proceni donosite odluke srcem i intuitivno a ne razumom pa su moguca razocarenja. Vaše srce ce biti nemirno, neodlucno, maštovito. Moguca su brojna poznanstva i ljubavne veze. Ali može doći i do prekida  ljubavne veze, ocekujte moguće probleme vezane za  brak. Upoznacete ljude koji ce vam doneti pozitivni pogled na svet, mnoštvo dobrih i korisnih saveta, druženja. Morate ih prepoznati kako ih ne biste zaobišli. Medutim, pre nego prepustite svoje poverenje novim znancima prvo ih testirajte, jer otvorena komunikacija donosi ranjivost, loše procene a posebno što cete se povoditi za svojim impulsivnim ponašanjem.
Sa poslovne strane je potrebno da prvo privedete kraju sve planirane aktivnosti pre otpocinjanja novih projekata. Bicete uvažavani u sredini u kojoj radite što ce vam doneti neku vrstu nagrade. To može biti bolje radno mesto, bolji uslovi rada, kadrovski stan, povišica… Povoljan je period i za sve poslove oko trgovanja, prodavanja ali ne i za zakljucivanje ugovora, sporazumnih akata na predlog sudskih organa. Uostalom opet sve zavisi od vas, od vašeg neobuzdanog impulsa. Generalno, sreca ce vam biti naklonjena, pratice vas, novac ce prosto dolaziti u vaše ruke, pa igrajte cešce igre na srecu. Smisao godine u broju tri je da se steknu preko potrebna znanja i razboritost kako biste objektivno i bez laži sagledali vaš širi plan. Potrebno je i da pored svih burnih dešavanja ove godine, odvojite vreme za odmor i prikupljanje energije jer ce naredna godina biti zaista teška na svim planovima, pa baš zbog toga se i više odmarajte u vodi i što više vremena provedite medju biljkama. {etnja kroz šumu je idealna!           

Vaš Luka Vinčanski          

Please follow and like us:
Zithromax for sale
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial