Sta vam donosi Venera u Vodoliji ? (7. decembra- 3. januara 2017. godine)

Venera planeta lepote, ljubavi I harmonije ulazi u znak humane Vodolije, ciji je vladalac planeta Uran I donosi iznenadnu srecu u ljubavi. Ova Venera voli sve ljude, prihvata razlicitosti I oslobodjena je svih predrasuda. Vesele su i duhovite, osobe koje vole druzenje, avanture, putovanja, vole da uce , vole slobodu, nikada ne objasnjavaju gde su I sta rade, nikome se ne pravdaju. Ne vole rutinu, monotonija ih gusi, ona uvek zeli da je u pokretu.
U ljubavi traze ideal, osobu koju ce obozavati I neprestano joj se diviti. Umeju beskrajno da vole.
Iskrene su, buntovne, veliki filozofi, revolucionari, imaju smisao za humor, uvek spremne da pomognu drugima, cesto se bave humanitarnim radom, vole sve sto je novo, moderno, inovativno, originalno, napredno, idealisticno,uvek okrenuti ka buducnosti. Vole da budu posebne I da se bave necim jedinstvenim. Vole sve ljude I citav svet.
U ovom periodu mozete se zaljubiti u osobu koja je ekscentricna, neobicna, zabavna, slobodnoumna, vesela, pricljiva, intelektualno jaka I osoba koja ima sirok spektar interesovanja, pripadnik nekog udruzenja, voli rad sa ljudima, voli zivotinje, voli slobodu I sirenje, nikako ne trpi stege I ogranicenja, avanturistickog duha, nepredvidjiva I neuhvatljiva. Moguce je poznanstvo preko prijatelja i drustvenih mreza.
Venera u Vodoliji donosi iznenadnu srecu u ljubavi, kao I veliki novcani dobitak, iznenadne preokrete, posebno vazdusnim (Blizanci, Vaga, Vodolija) I vatrenim (Ovan, Lav, Strelac) znacima.
Evo sta Venera u Vodoliji donosi svima koji su rodjeni u znaku ili podznaku:
– Ovan – Jedan vas prijatelj u znaku Vage ili Blizanaca gaji osecanja prema vama. Ne budite arogantni, veza sa ovom osobom itekako obecava. Razmisljate o staroj ljubavi.
– Bik- Prijace vam paznja jedne Skorpije koju mozete upoznati preko posla. Vise se druzite I izlazite.
– Blizanci- Partner vam sprema neobicno iznenadjenje, putovanje ili poklon koji vas nece ostaviti ravnodusnim. Slobodni se mogu dvoumiti izmedju Vage I Strelca.
– Rak- Rakovi mogu zapoceti vezu u tajnosti. Jako ste seksipilni I osoba u znaku Device ili Jarca nece moci da vam odoli.
– Lav- Dvoumicete se izmedju stare I nove ljubavi. Poznanstvo sa Lavom dosta obecava. Razmisljate o zajednickom zivotu I braku. Uspeh u javnosti.
– Devica- Upoznacete jako interesantnu osobu u vodenom znaku- Rak, Skorpija ili Ribe preko posla.
– Vaga- Vagama se smesi susret sa osobom u znaku Strelca ili Lava na nekoj zabavi, koncertu ili pozoristu.
– Skorpija- Osoba koju ste upoznali preko prijatelja u znaku Bika ili Raka intenzivno misli na vas. U ovom period stoji vam novcani dobitak I ponuda za bolji posao.
– Strelac- U ovom period imacete veliki uspeh I srecu u ljubavi. Brinucete o svom izgledu, sarmirate sve oko sebe, jako ste privlacni suprotnom polu. Trazicete ideal u ljubavi. Paznju ce vam privuci jedna obrazovana I prefinjena osoba u vodenom znaku.
– Jarac- Vec duzi vremenski period razmisljate o jednoj Devici ili Biku. Pravi je trenutak da zapocnete vezu. Izbegavajte tajne ili paralelne veze.
– Vodolija- Vodolijama stoji sudbinski susret na putovanju Ili poznanstvo sa osobom koja je povezana sa inostranstvom. Iznenadna sreca u ljubavi. Prijace vam osoba u znaku Lava.
– Ribe- Vi jednostavno blistate. Sreca I uspeh smese vam se I na polju posla I u ljubavi. Imacete priliku da birate izmedju dve osobe, jednu poznajte preko polja posla, druga osoba je vezana za inostranstvo. Slusajte svoje srce.Moguce su tajne ljubavi.

Priredila astrolog Marija Savovic