MESECNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2019

Povoljan sekstil će se razviti između Saturna i Neptuna tokom februara. Podstiče ravnotežu između idealističkog mišljenja i onoga što je praktično postići. Vreme je da se posvetImo svojim snovima.

Venera se seli u Jarca 3.Februara i ostaje tamo do kraja meseca. Ovo je odlično mesto za poslovanje. Venera vlada ljubavlju, tako da je ovaj mesec dobar za odnose.

Mars će ući u Bika u drugoj polovini meseca. To vam može pomoći da usporite i izbegnete nepromišljene akcije. Agresivni Mars uči božansku umetnost strpljenja u Biku.

Mars u Biku i Venera u Jarcu imamo dve planete koje menjaju uloge. Tipično poniženi pojedinci možda će se ponašati direktnije i agresivnije, dok će agresivniji među nama izgledati nežniji i suptilniji.

za Vas pripremila:

Vas astrolog i tarot tumac Krstina Stanek

OVAN(21. mart – 19. april)

Ekscentrični prijatelj ili poznanik mogu vam predstaviti nove ideje. Mladi Mesec u Vodoliji 4. Februara donosi vam fokus na dalekosežne ciljeve. Neptun ulazi u vašu zonu mira i privatnosti 10. Februara i donosi sa sobom introspektivno raspoloženje.

Verovatno ćete iskusiti misli koje ne želite da delite sa drugima. Mars ulazi u vašu finansijsku zonu 14. Februara i fokusiraćete dodatnu pažnju na svoje finansijske ciljeve. Zabrinutost za bezbednost se javlja sa punim mesecom 19. Februara.


BIK (20. april – 20. maj)

Mladi Mesec 4.Februara donosi nove događaje u vašoj profesionalnoj strani života. Očekujte iskrene komplimente gde god se pojavite. Venerin uticaj će povoljno istaknuti vaš izgled. Vaša harizma će takođe biti vidljiva. Mars ulazi u Bika 14.-og. Motivacija će biti u fokusu vaše pažnje. Pun Mesec 19. menja pažnju na vašu ljubav i zonu zadovoljstva. Romantična veza se može pojačati.


BLIZANCI (21. maj – 20. jun)

Početak meseca daje olakšanje vaših odgovornosti prema drugima. Mladi mesec 4.Februara produbljuje vašu svest o svrsi vašeg života. Meditacija donosi inspiraciju. Duhovna publikacija ili susret mogu stimulisati novu perspektivu.

Mars podstiče odvajanje jer menja znakove. Uticaj Neptuna može ograničiti vašu sposobnost empatije prema drugima. Pun Mesec 19. može dovesti do promena u vašoj životnoj situaciji. Verovatno je ili promena ili renoviranje kuće.


RAK (21. jun – 22. jul)

Lekoviti potencijali u pozitivnom razmišljanju i ljubavi će biti vidljivi početkom meseca. Saturn je u vašoj zoni odnosa. Budite podrška i ohrabrujte svog značajnog ili romantičnog partnera.

Sredinom meseca, Mars ulazi u vašu zonu planova i želja. Prioritet. Kontrolišite svoj stres. U isto vreme, postoji i jak uticaj Merkura-Neptuna. Bićete osetljivi na boje, zvukove i mirise. Aromaterapija može biti prijatna i isceliteljska.


LAV (23. jul – 22. avgust)

Pluton naglašava podelu u ranim danima meseca, stoga izbegavajte ljude s kojima niste u dobrim odnosima. Povoljan aspekat Merkura dovodi do boljeg odnosa tokom sredine meseca. Istovremeno će se pojaviti i uznemirujući uticaji od strane drugih planeta.

Tolerancija je vitalna i jako vazna. Možda se osećate klaustrofobično. Mesec prolazi i kroz Lava sredinom meseca. Opuštajući hobi ili ugodna igra mogu vas smiriti. U večernjim satima slušajte tihu, opustajucu muziku.

DEVICA (23. avgust – 22. septembar)

Venera napušta vašu zonu nasleđa, tako da ćete se verovatno umoriti od uspomena iz detinjstva. Mlad Mesec 4.tog ističe praktičnost, dužnost i služenje. Očekujte da vam se u vaš život uvuče maštoviti saradnik.

Izrazite svoje kreativne sokove. Mars menja znak sredinom meseca i učiniće vas oduševljenim da putujete ili započnete novi kurs obrazovanja. Vaša zona partnerstva jača sredinom meseca. Saradnja će biti ključ vašeg uspeha.


VAGA (23. septembar – 22. oktobar)

Mars započinje mesec sa otporom i protivrečnošću. Izbegavajte bezobzirne ljude. Mladi Mesec 4.tog donosi pomak u vasaoj zonu ljubavi i rekreacije. Neka vaša kreativnost teče. Život vam nudi obećavajuće mogućnosti. Sredinom meseca se dodaje velika doza Jupitera. Vaš svet se širi. To će biti dobro vreme za obrazovna putovanja ili gledanje video zapisa. Vaše samopoštovanje će procvetati sredinom meseca kada se sklopi povoljan aspekt Sunca-Urana.


SKORPIJA (23. oktobar – 21. novembar)

Mlad Mesec 4.tog podržava isceljenje kroz dom. Ozbiljne teme imaju prednost, jer Saturn utiče na vašu komunikacijsku zonu. Putovanja i obrazovne studije vezane za posao Merkur je naglasava sredinom meseca.

Marsovo protivljenje Škorpiji znači da treba da budete otvoreni za predloge i pozive koje nude saradnici. Udaricete na nečiji ego kroz posao. Pun Mesec 19-tog ističe važnost suseda, braće i sestara.


STRELAC (22. novembar – 21. decembar)

Uran čini vaš društveni život sjajnim početkom meseca. Mlad mesec 4.tog dodaje raznolikost vašem životu. Odatle, Mesec se kreće u vašu zonu porodičnog života. Tranzitni znaci vatre vam pomažu da osvojite podršku uticajnih ljudi.

Merkur stimuliše komunikaciju sa porodicom sredinom meseca. Budite skromni sredinom meseca pošto Saturn utiče na vaš tok novca i novcanik. Pun Mesec 19.-og naglašava vaš Midheaven. Vaš ugled i kredibilitet su u fokusu.


JARAC (22. decembar – 19. januar)

Mesec i Pluton su u znaku Jarca na početku meseca, povećavajući vaš uvid u lične stvari. Mlad Mesec 4.og ističe licne finansije. Korisni aspekt Jupitera će povećati vašu energiju.

Oko sredine meseca, jedan aspekt između Merkura i Urana će dovesti do konflikta uspostavljenih protiv progresivnih ideja. Sredinom meseca, protivljenje Meseca unosi osetljive i suprotne ljude u vaš život.


VODOLIJA (20. januar – 18. februar)

Snažan uticaj Marsa na početku meseca izaziva mnogo stresa. Venera dolazi i ulazi u vašu zonu milosrđa i sanjarenja početkom meseca. Ovo je idealno vreme da mirno uradite ono sto zelite.

Mlad Mesec 4.og se kombinuje sa Jupiterom. Vreme je da razjasnite svoje ciljeve. Možda pokrenete listu želja. Venera daje prijateljski uticaj sredinom meseca. Dobro vreme za druženje s prijateljima. Pun Mesec 19-tog ističe svest.


RIBE (19. februar – 20. mart)

Mlad Mesec 4.og nalazi vas u potrazi za samoćom. Kasnije tokom nedelje, aspekt Sunca-Jupitera je da razmišljate o novim projektima. Lunarni uticaj u isto vreme čini finansijska pitanja emotivnim pitanjem za vas.

Sredina meseca i kosmički uticaji prelaze u dom i porodicu. Romantičnost je obećavajuća. Uran izaziva mnogo nervozne energije i anksioznosti. Dvadeseti je kombinacija lunarnih aspekata koji obećavaju promene u situacijama, pa budite spremni na kompromis i budite fleksibilni.